ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Με... τσαλακωμένο εγωισμό η Σίτι

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε ματς της Premier League κόντρα στην Νότιγχαμ | 23 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε ματς της Premier League κόντρα στην Νότιγχαμ | 23 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Λειψίας κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι.

Για τον έβδομο όμιλο του Champions League, η Λειψία υποδέχεται στη Red Bull Arena τη Μάντσεστερ Σίτι (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Αυτό είναι το τρίτο συναπάντημα των δύο ομάδων την τελευταία τριετία.

Το 2021/22 έπαιξαν ξανά στους ομίλους, με τη Λειψία μάλιστα να κερδίζει τη Σίτι εντός έδρας με 2-1, σε ένα ματς πάντως που ήταν βαθμολογικά αδιάφορο για τους Άγγλους. Στην περσινή πορεία προς τον τίτλο, η Σίτι απέκλεισε στους 16 τους ταύρους, επικρατώντας με το εκκωφαντικό 7-0 στο Etihad. Βέβαια, το πρώτο ματς στη Γερμανία είχε έρθει ισόπαλο 1-1 με την ομάδα του Μάρκο Ρόζε να στέκεται με αξιοπρέπεια απέναντι στη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η Λειψία, παρά τις απώλειες του Ορμπαν και του Όλμο, λόγω τραυματισμών, αλλά και τις καλοκαιρινές πωλήσεις κομβικών παικτών (Ενκουνκού, Σομποσλάι, Γκβάρντιολ), έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν και είναι αήττητη επτά σερί παιχνίδια (6-1-0).

Το Σάββατο έφερε ισοπαλία 2-2 εντός έδρας με την Μπάγερν, σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε με στο 26'. Στο δεύτερο μέρος δεν μπόρεσε να ανακόψει την αντεπίθεση των Βαυαρών, ωστόσο στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 95', λίγο έλειψε να κάνει το 3-2.

Στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων, η γερμανική ομάδα πέρασε με 3-1 από την έδρα της Γιουνγκ Μπόις και επιβεβαίωσε πως είναι το απόλυτο φαβορί για τη δεύτερη θέση στον συγκεκριμένο όμιλο.

Στον αντίποδα, η Σίτι ξεκίνησε την υπεράσπιση του τίτλου της, με νίκη-ανατροπή 3-1 επί του Ερυθρού Αστέρα. Μαγική εικόνα το 0-1 του πρώτου 45λεπτου. Κανένας φυσικά πανικός για τον Πεπ και τους παίκτες του, που το γύρισαν εύκολα στο δεύτερο μέρος.

Η Σίτι πάντως ταξίδεψε με... τσαλακωμένο εγωισμό στην Σαξονία, καθώς προέρχεται από δύο κολλητές ήττες. Πρώτα αποκλείστηκε από τη Νιούκαστλ στο Λιγκ Καπ και το Σάββατο έχασε με 2-1 στο Γουλβερχάμπτον από τη Γουλβς, αποτέλεσμα που έβαλε φρένο στο 6x6 που είχε στην Premier League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Φυσικά, αυτό δεν είναι καθόλου καλό για τη Λειψία, δεδομένου ότι μόνο σύνηθες δεν είναι η Σίτι να γνωρίζει απανωτές ήττες. Το πιθανότερο είναι πως οι πρωταθλητές Ευρώπης θα ψάξουν απόψε για αντίδραση, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την Κυριακή ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την Αρσεναλ στο Λονδίνο. Είδαμε και χθες την Αρσεναλ να χάνει στη Γαλλία από τη Λανς, έχοντας προφανώς το μυαλό της και στο σπουδαίο παιχνίδι με τη Σίτι.

Το θετικό για τον Πεπ είναι ότι μπήκαν κανονικά στην αποστολή οι πολύτιμοι Στόουνς, Μπερνάρντο Σίλβα, επομένως στα πιτς παραμένει ακόμη μόνο ο Ντε Μπρόινε. Βέβαια, αμφότεροι προέρχονται από τραυματισμό, συνεπώς δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν απόψε. Κάτι που θα συμβεί με τον Ρόντρι, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο προηγούμενο ματς με τη Γουλβς.

Στοιχηματικά, δεν είναι πολλές φορές που θα βρούμε τη νίκη της Σίτι στο 1.75, ειδικά στη φάση των ομίλων. Ο Πεπ είναι δεδομένο πως θέλει την πρωτιά στο γκρουπ και θα κυνηγήσει τη νίκη απόψε, έστω κι αν ακολουθεί ματς φωτιά στην Premier League. Με Over 1,5 φτάνουμε σε τιμές άνω του 2.00. Με ρίσκο παίζεται το διπλό και σε combo με το Goal/Goal, σε απόδοση 3.20, στη λογική ότι η Λειψία έχει ποιότητα και ταχύτητα μπροστά για να κάνει τουλάχιστον ένα γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι: 2 & Over 1,5 (απόδοση 2.05), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ MUNDOBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ