TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Champions League: Οι προσωπικότητες της Γαλατά κάνουν την διαφορά

Ο Μάουρο Ικάρντι με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ απέναντι στην Σπάρτα Πράγας στο Europa League | 15 Φεβρουαρίου 2024
Ο Μάουρο Ικάρντι με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ απέναντι στην Σπάρτα Πράγας στο Europa League | 15 Φεβρουαρίου 2024 @2024 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας ποντάρει στο 2.05 και στο 3.35 για απόψε.

Όταν φτάνεις ένα βήμα από το League Phase του Champions League, οφείλεις να κάνεις τα πάντα για να συμμετάσχεις στην κορυφαία διοργάνωση. Γιουνγκ Μπόις και Γαλατάσαραϊ βρίσκονται ακριβώς σε αυτό το σημείο και σήμερα θα δώσουν την πρώτη από τις δύο μάχες. Οι Ελβετοί ως γηπεδούχοι καλούνται να σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος, αλλά δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, σε 5 ματς πρωταθλήματος, αγνοούν τη νίκη (2 ισοπαλίες, 3 ήττες) και είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία, έχουν δεχθεί 13 γκολ, δεν υπάρχει άλλη ομάδα με τόσο κακή αμυντική συμπεριφορά.

Η Γαλατά μετά την σοκαριστική συντριβή (5-0) από την Μπεσίκτας για το Σούπερ Καπ, συνήλθε, έκανε 2 στα 2 στο πρωτάθλημα, βρήκε ηρεμία. Προφανώς υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις, μιλάμε για ένα πολύ ακριβό ρόστερ, με παίκτες πρώτης γραμμής, η πρόκριση θα δώσει τεράστια αυτοπεποίθηση σε όλο το κλαμπ.

Με το μυαλό στην επίθεση

Η Μάλμε αποδείχτηκε υψηλό εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ, στις κρίσιμες στιγμές φάνηκε αποτελεσματική και είναι αυτή που διεκδικεί τη συμμετοχή της ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης. Στο πρωτάθλημα της Σουηδίας οδηγεί την κούρσα έχοντας «χτίσει» μια διαφορά 9 βαθμών από την δεύτερη θέση, αυτό της δίνει την ευκαιρία να ρίχνει όλο το βάρος στο Champions League. Για να φτάσει στον τελικό προορισμό θα πρέπει να αποκλείσει και την Σπάρτα Πράγας, μια ομάδα που προφανώς και έχει τον ίδιο στόχο.

Οι Τσέχοι είχαν βρεθεί τελευταία φορά στους ομίλους του Champions League πριν 14 χρόνια, είναι μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία και πάλι. Αν κάτι χαρακτηρίζει και τις δύο ομάδες, είναι η επιθετικότητα, προσπαθούν πάντα να παράξουν ποδόσφαιρο και να σκοράρουν. Είχαν συναντηθεί ξανά τη σεζόν 2014-15 και τότε η Μάλμε ήταν αυτή που είχε πάρει την πρόκριση,

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γιουνγκ Μπόις προβληματίζει και τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει μεγάλη πίεση. Η Γαλατά δείχνει πιο έτοιμη και σίγουρη, διαθέτει σπουδαίες προσωπικότητες και έχει μπροστά της μια καλή ευκαιρία να πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. Θα πάμε με την πλευρά των Τούρκων, οι Ελβετοί ένα γκολ μπορούν να το βρουν.

Στο Μάλμε η τοπική ομάδα και η Σπάρτα συνθέτουν ένα πολύ επιθετικό ζευγάρι, αμφότερες ρίχνουν το βάρος στo να σκοράρουν, εκεί θα επικεντρωθούμε κι εμείς, επιλέγουμε goal/goal & over 2.5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουνγκ Μπόις - Γαλατασαράι: 2 & goal/goal (απόδοση 3.35), 22:00
  • Mάλμε – Σπάρτα Πράγας: Goal/Goal & over 2,5 (απόδοση 2.05), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ