BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Το χαμηλό βαρομετρικό δείχνει βροχή από γκολ

Arsenal's Bukayo Saka reacts during the English Premier League soccer match between Arsenal and Wolverhampton Wanderers at Emirates Stadium in London, England, Saturday, Aug. 17, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μπουκαγιό Σάκα. @2024 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Από τους αγώνες του Champions League είναι η σημερινή πρόταση του BetMarket.gr με τα γκολ να είναι στο προσκήνιο.

Ξεκινά σήμερα η 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League και πλέον έχουμε αγώνες παραδοσιακά κάθε Τρίτη και Τετάρτη. Η πρώτη γεύση που μας άφησε το νέο format ήταν καλή, οπότε περιμένουμε τους σημερινούς αγώνες με ιδιαίτερη ανυπομονησία. Έχουμε εντοπίσει δύο ενδιαφέροντα σημεία για σήμερα και έχουμε την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Αρχή κάνουμε με την αναμέτρηση της Σάλτσμπουργκ με την Μπρεστ. Παιχνίδι που αμφότερες οι ομάδες το είχαν κυκλώσει, πιστεύοντας πως είναι αναμέτρηση που μπορεί να τους δώσει βαθμούς στη μάχη της πρόκρισης. Το ξεκίνημα των Αυστριακών μόνο καλό δεν ήταν πάντως, γνωρίζοντας βαριά ήττα από την Σπάρτα Πράγας. Αντίθετα, ιστορικό ήταν το ξεκίνημα της Μπρεστ, η οποία στην πρώτη της συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, πανηγύρισε τη νίκη επί της Στουρμ Γκρατς. Και οι δύο ομάδες έχουν δύσκολο πρόγραμμα, οπότε θέλουν να αποκομίσουν σήμερα βαθμούς. Αυτό το στοιχείο μας οδηγεί και στο πρώτο μας σημείο για σήμερα.

Τόσο η Σάλτσμπουργκ, όσο και η Μπρεστ, θέλουν βαθμό ή βαθμούς, άρα περιμένουμε να επιτεθούν. Είναι άλλωστε και στη φύση τους τα γκολ. Οπότε περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι. Γι’ αυτό και η πρώτη μας επιλογή είναι το Over 2.5 σε απόδοση 1.79. Σημείο που επιβεβαίωσαν οι δύο ομάδες στα προηγούμενα ματς τους. Η Σάλτσμπουργκ το επιβεβαίωσε στα 3/4 τελευταία εντός, ενώ η Μπρεστ στα 4/5 ανεξαρτήτου έδρας.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι που τραβά και τα περισσότερα βλέμματα σήμερα και δεν είναι άλλο από το Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Κανονιέρηδες εντυπωσίασαν για ένα ακόμα παιχνίδι στην Premier League και επικράτησαν με 4-2 της Λέστερ. Προηγουμένως είχαν επικρατήσει με 5-1 της Μπόλτον για το Carabao Cup, ενώ στο ντέρμπι με την Σίτι έμειναν στο 2-2. Πολλά γκολ γενικώς και ακόμα και στα παιχνίδια με την Τότεναμ (0-1) και την Αταλάντα (0-0), θα μπορούσαμε να είχαμε δει περισσότερα τέρματα. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι σε μία νέα εποχή χωρίς τους σούπερ σταρ του παρελθόντος και αυτό φαίνεται να την βολεύει καλύτερα. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό, ενώ το ποδόσφαιρο που παίζουν οι Παριζιάνοι είναι εντυπωσιακό και με πολλά τέρματα.

Δεν περιμένουμε καμία από τις δύο ομάδες να αμυνθεί μαζικά, κάθε άλλο. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με φάσεις και γκολ εκατέρωθεν. Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε χαμηλότερα τις αποδόσεις για τα γκολ, όμως από την στιγμή που το Over 3.5 είναι στο 2.77, στα μάτια μας έχει αξία και θα το τιμήσουμε!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • UCL – 1/10, 19:45 – Σάλτσμπουργκ – Μπρεστ: Over 2.5 (Απόδοση: 1.79)
  • UCL – 1/10, 22:00 – Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν: Over 3.5 (Απόδοση: 2.77)

Το Champions League παίζει στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ