FREETIPS247

Προγνωστικά Champions League: Βγάζουν... αξία τα γκολ στο Champions League

Atalanta's head coach Gian Piero Gasperini gestures during the Europa League semifinal second leg soccer match between Atalanta and Marseille at the Bergamo's stadium, in Bergamo, Italy, Thursday, May 9, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Πιέρο Γκασπερίνι. @2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Τριάδα με στόχευση στα γκολ έχει στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος το Freetips247.com με το παρολί να ξεπερνά το 6.00.

Τετάρτη χωρίς Champions League και πιο συγκεκριμένα Τετάρτη με Champions League χωρίς σημεία, είναι μισή Τετάρτη. Γι' αυτό το Freetips247.com ψάχνει το κουπόνι και προτείνει τα πιο value σημεία με γκολ από τους αγώνες του προγράμματος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πρώτη επιλογή μας θα είναι από το πρώτο... πιάτο του προγράμματος και το Σαχτάρ Ντόνετσκ – Αταλάντα. Δύο ομάδες που στην πρεμιέρα τους στη League Phase έμειναν στο μηδέν. Η σημερινή γηπεδούχος έφερε λευκή ισοπαλία με την Μπολόνια, ενώ η Αταλάντα με την Άρσεναλ. Αήττητο σερί τριών αγώνων από τους Ουκρανούς σε αντίθεση με τους «μπεργκαμάσκι» οι οποίοι εδώ και τρία ματς δεν έχουν πάρει νίκη.

Αμφότερες έχουν ποιοτικά ρόστερ, τα οποία βασίζονται στην επίθεση και λιγότερο στην άμυνα. Είναι δεδομένο ότι κυνηγούν το πρώτο τους... τρίποντο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και αυτό θα το καταφέρουν μόνο εάν σκοράρουν. Ομάδες που μας... ψήνουν για ένα παραγωγικό ματς και το G/G που θα επιλέξουμε σε απόδοση 1.72 βγάζει αξία.

Επόμενο σημείο του παρολί μας θα έρθει από το Λειψία – Γιουβέντους. Αντίθετα αποτελέσματα για τις δύο ομάδες στην πρεμιέρα τους στο Champions League. Πειστική εμφάνιση και ευρεία νίκη (3-1) από την Γιουβέντους κόντρα στην Αϊντχόφεν, ήττα για την Λειψία στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης (2-1).

Για τις υποχρεώσεις των πρωταθλημάτων τους, αμφότερες πήραν άνετες νίκες με την «γηραιά κυρία» να επικρατεί με 3-0 της Τζένοα και την Λειψία να παίρνει το... τρίποντο με 4-0 επί της Άουγκσμπουργκ. Αναμένουμε να δούμε ένα παραγωγικό ματς ανάμεσα σε δύο ποιοτικές επιθετικά ομάδες, οι οποίες είναι ικανές να βρουν τουλάχιστον μία φορά η καθεμιά την αντίπαλη εστία. Σημείο σε απόδοση 1.72 επίσης.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε το δελτίο με το ματς στην Αγγλία ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Μπάγερν Μονάχου. Σε αυτό το ματς πρόκειται να παρακολουθήσουμε δύο ομάδες με εξαιρετικές επιθετικές αρετές, οι οποίες ωστόσο έχουν αποδείξει πως αντιμετωπίζουν κάποια ζητήματα τα οποία πολλές φορές μπορούν να τις φέρουν αντιμέτωπες με ένα γκολ.

Από το παραπάνω, λοιπόν, είναι ξεκάθαρο πως δεν γίνεται να μην πάμε σε σημείο που να αφορά τα τέρματα του ματς. Ο υπερδιπλασιασμός του Over 3.5 μας... κλείνει το μάτι σε ένα ματς, όπου αναμετριούνται δύο κορυφαίες επιθέσεις, οι οποίες στην πρεμιέρα τους πέτυχαν 12 γκολ στο σύνολο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαχτάρ Ντόνετσκ – Αταλάντα G/G (Απόδοση 1.72)
  • Λειψία – Γιουβέντους G/G (Απόδοση 1.72)
  • Άστον Βίλα – Μπάγερν Μονάχου Over 3.5 (Απόδοση 2.20)

Τριάδα απόδοσης: 6.50

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ