BIG GAMES BET

Προγνωστικά Champions League: Βολικό 3.60 στο "Αρμάντο Μαραντόνα"

Real Madrid's Jude Bellingham celebrates after scoring his side's first goal during the Champions League group C soccer match between Real Madrid and FC Union Berlin at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 20, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Jude Bellingham celebrates after scoring his side's first goal during the Champions League group C soccer match between Real Madrid and FC Union Berlin at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 20, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ / 2023

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο ματς της βραδιάς στο Champions League ανάμεσα στη Νάπολι και τη Ρεάλ, αλλά και για την προσπάθεια της Μπάγερν στην Κοπεγχάγη να γράψει ακόμη ένα ρεκόρ.

Το μεγαλύτερο ματς της βραδιάς από το αποψινό πρόγραμμα του Champions League, είναι αναμφίβολα αυτό ανάμεσα στη Νάπολι και τη Ρεάλ, στο "Αρμάντο Μαραντόνα" (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Οι δύο ομάδες είναι γκράντε φαβορί για την πρόκριση στους "16" από τον τρίτο όμιλο, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην πρεμιέρα, έστω κι χρειάστηκαν late goal για να κερδίσουν, η μεν Νάπολι την Μπράγκα, η δε Ρεάλ την Ουνιόν Βερολίνου.

Η Νάπολι απέδρασε κυριολεκτικά με δραματικό τρόπο από την Πορτογαλία, σε ένα ματς μάλιστα που δεν ήταν ανώτερη. Παρότι ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο 84', απάντησε με αυτογκόλ στο 88' και στο 94' γλίτωσε από δοκάρι το 2-2.

Το θετικό για τους πρωταθλητές Ιταλίας είναι πως σταδιακά αρχίζουν να βρίσκουν πατήματα και ρυθμό. Μετά από ένα αρκετά ζόρικο διάστημα, όπου η γκρίνια ήταν διάχυτη και ο νέος τεχνικός, Ρούντι Γκαρσία είχε βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής, η ομάδα πέτυχε δύο ευρείες νίκες στη Serie A με Ουντινέζε (4-1) και Λέτσε (4-0) και το κλίμα βελτιώνεται.

Στον αντίποδα, η Ρεάλ λύγισε στο 94' την Ουνιόν Βερολίνου, στην πρεμιέρα των ομίλων, με γκολ ασφαλώς του Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος έχει ήδη φτάσει τα επτά ακόμη δεν μπήκαμε καλά καλά στον Οκτώβριο.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν φλύαρη στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο πίεσε ασφυκτικά τους Βερολινέζους, είχε δύο δοκάρια και αρκετές ακόμη ευκαιρίες για να ανοίξει νωρίτερα το σκορ. Τελικά, έστω και στην εκπνοή αποδόθηκε δικαιοσύνη όπως μαρτυρούν και τα xGoals (3,54-0,20).

Αμέσως μετά τη νίκη επί της Ουνιόν, ήρθε η πρώτη ήττα της σεζόν με 3-1 στο ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο, ωστόσο στη συνέχεια η "βασίλισσα" απάντησε με δύο απανωτές νίκες κόντρα σε Λας Πάλμας (2-0) και Χιρόνα (3-0) και έτσι ανέβηκε ξανά στην κορυφή της La Liga.

Η Ρεάλ έχει ρεκόρ φέτος 8-0-1 σε εννιά αγώνες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στο παρελθόν έχει παίξει τέσσερις φορές με τη Νάπολι και ο απολογισμός της είναι 3-1-0 με γκολ 9-3. Το εντυπωσιακό για τους μερένγκες είναι ότι μετρούν 14 νίκες στα τελευταία 15 παιχνίδια τους με ιταλικές ομάδες και επτά σερί διπλά επί ιταλικούς εδάφους!

Η Νάπολι από την πλευρά της, έχει ρεκόρ 3-6-2 εντός έδρας κόντρα σε ισπανικές ομάδες. Είναι πάντως αήττητη στο "Αρμάντο Μαραντόνα" 14 διαδοχικά παιχνίδια Champions League (9-4-0), έχει δηλαδή να χάσει από τη σεζόν 2017/18, όταν ηττήθηκε με 4-2 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Επίσης, οι παρτενοπέι κατάφεραν πέρυσι να προκριθούν για πρώτη φορά από νοκ άουτ φάση του Champions League, αφού απέκλεισαν στους "16" την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ στη φάση των ομίλων μετρούν 7-0-1 στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους.

Οι γηπεδούχοι έχουν δύο σοβαρές απουσίες για το αποψινό ματς, αφού είναι εκτός οι βασικοί στόπερ Ραχμάνι και Ζουάν Ζεσούς. Αυτό σημαίνει ότι στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Οστιγκαρντ και Νάταν. Στον αντίποδα, ο Κάρλο Αντσελότι υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Βινίσιους, ωστόσο έχει εκτός τον Αλάμπα και πάγια στα πιτς τους Κουρτουά και Μιλιτάο.

Οι μπουκ δίνουν οριακό φαβορί τη Ρεάλ λίγο πάνω από το 2.50, ενώ ο άσος παίζει στο 2.65. Πρακτικά μιλάμε για ένα σχεδόν ισορροπημένο σετ. Με δεδομένο ότι αμφότερες ξεκίνησαν με νίκη τον όμιλο, η ισοπαλία στο μεταξύ τους ματς δεν θα είναι αρνητικό αποτέλεσμα για καμία από τις δύο. Η Νάπολι θα διατηρήσει το ανοδικό της μομέντουμ και θα διευρύνει το αήττητο στην έδρα της για το Champions League, ενώ η Ρεάλ θα βγάλει αναίμακτα το πιο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της στο γκρουπ. Στο 3.60 το Χ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ισοπεδωτική η Μπάγερν στη φάση των ομίλων

Στον πρώτο όμιλο, η Μπάγερν ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό Champions League, επικρατώντας με 4-3 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μόναχο (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Φαινομενικά το σκορ μαρτυρά συναρπαστική εξέλιξη. Η αλήθεια πάντως είναι ότι οι Βαυαροί επικράτησαν πολύ πιο εύκολα, όπως αποδεικνύουν και τα xGoals (2,73-0,85).

Το Σάββατο, η ομάδα του Τόμας Τούχελ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στη Λειψία, για την έκτη αγωνιστική της Bundesliga. Παρότι το ματς στράβωσε και έμεινε κάτω στο σκορ με 2-0 στο 26', βρήκε τα αποθέματα και επέστρεψε στο δεύτερο μέρος, με πέναλτι του Κέιν και γκολ του Σανέ.

Ο Άγγλος φορ έφτασε ήδη τα εννιά γκολ, έχοντας μάλιστα και τέσσερις ασίστ σε συνολικά επτά ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Δεν προξενεί λοιπόν εντύπωση ότι προσφέρεται μόλις στο 1.55 να σκοράρει απόψε και κόντρα στην Κοπεγχάγη.

Οι πρωταθλητές Δανίας έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Κωνσταντινούπολη, την πρώτη αγωνιστική. Το τελικό 2-2 πάντως με τη Γαλατά τους άφησε πικρή γεύση, διότι προηγήθηκαν με 0-2 και δέχθηκαν την ισοφάριση με δύο γκολ στο 84' και στο 89'.

Για την Κοπεγχάγη το αποψινό ματς είναι άλλη μία μεγάλη πρόκληση. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι ήταν απόλυτα ανταγωνιστική στο ατμοσφαιρικό Πάρκεν, παίρνοντας τρεις ισοπαλίες στον όμιλο από Μάντσεστερ Σίτι, Ντόρτμουντ και Σεβίλλη.

Παρόλα αυτά τερμάτισε τέταρτη και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο Europa League. Φέτος, στόχος της είναι η τρίτη θέση και θεωρητικά έχει καλύτερες πιθανότητες να τη διεκδικήσει, αφού βασικός της αντίπαλος θα είναι θεωρητικά η Γαλατά.

Για το αποψινό ματς πάντως, η Μπάγερν είναι προφανώς το απόλυτο φαβορί. Οι Βαυαροί είναι μακράν η πιο σοβαρή ομάδα στη φάση των ομίλων του Champions League και τρέχει ένα εκπληκτικό αήττητο σερί 35 αγώνων (32-3-0), που φυσικά αποτελεί ρεκόρ για τη διοργάνωση.

Η Μπάγερν μετράει 14 διαδοχικές νίκες στη φάση των ομίλων του Champions League και είναι αήττητη εκτός έδρας 17 σερί ματς (15-2-0). Αν δεν θα χάσει απόψε στην πρωτεύουσα της Δανίας θα κάνει ακόμη ένα ρεκόρ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Επίσης, στα τελευταία 28 παιχνίδια της εκτός έδρας στο Champions League, ανεξαρτήτως φάσης, έχει ρεκόρ 21-5-2.

Το διπλό μαζί με το anytime του Κέιν πάει στο 1.75 και μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 2.05 αν προσθέσουμε στο Bet Builder και το Οver 2,5. 9/9 Over 2,5 έχει φέτος η Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι – Ρεάλ: Χ (απόδοση 3.60), 22:00
  • Κοπεγχάγη – Μπάγερν: 2 & Over 2,5 & Κέιν Αnytime (απόδοση 2.05), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ