BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Υπάρχει αξία στα γκολ

Προγνωστικά Champions League: Υπάρχει αξία στα γκολ
INTIME SPORTS

Έως και τον διπλασιασμό φτάνουν τα σημεία του Betmarket.gr για τα σημερινά παιχνίδια του Champions League.

Ελάχιστες εκκρεμότητες απομένουν για να μάθουμε και τις 36 ομάδες που θα βρίσκονται στη League Phase του Champions League και το Betmarket, έχει τις δικές τους προτάσεις από τους αποψινούς αγώνες.

Σπάρτα Πράγας – Μάλμε

Η Σπάρτα Πράγας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ματς και έφυγε με τη νίκη (2-0) από τη Σουηδία. Ήταν καλύτερη σε όλο το ματς, δίκαια πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση και σήμερα καλείται να κάνει τα απαραίτητα ώστε να το υπερασπιστεί. Στο ματς πρωταθλήματος ήρθε ισόπαλη εντός έδρας (2-2) κόντρα στη Σλοβάτσκο, κάνοντας πολύ μεγάλο ροτέισον. Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, σε σχέση με το πρώτο ματς αμφίβολοι είναι οι Κούχτα και Βίτικ.

Δεν κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της στο πρώτο ματς η Μάλμε, λόγω του έντονου πρέσινγκ των Τσέχων, με αποτέλεσμα να ηττηθεί (2-0) και τώρα έχει να ανέβει έναν γολγοθά αν θέλει να κάνει την ανατροπή. Στο πρωτάθλημα, όπως και η αντίπαλός της, έφερε ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στη Κάλμαρ σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Έκανε αρκετές αλλαγές στην 11αδα με σκοπό να είναι ξεκούραστοι οι ποδοσφαιριστές για το σημερινό αγώνα αλλά παρά την απώλεια βαθμών παραμένει στην κορυφή σε απόσταση ασφαλείας. Τεράστια η απώλεια του Νανάσι, ο οποίος πήρε μεταγραφή στη Γαλλία και το Στρασβούργο.

Η Μάλμε οφείλει να πάρει ρίσκα και να μπει επιθετικά μετά το σκορ του πρώτου αγώνα. Θεωρούμε δύσκολο να μη σκοράρει και στο δεύτερο παιχνίδι, ενώ και η Σπάρτα διαθέτει ποιοτική επιθετική γραμμή και μπορεί να βρει δίχτυα. Περιμένουμε λοιπόν, ματς με γκολ εκατέρωθεν και σχετικά υψηλό σκορ. Η επιλογή μας είναι το Goal/Goal & Over 2,5 σε απόδοση 2,00.

Σάλτσμπουργκ – Ντιναμό Κιέβου

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε στην Ουκρανία η Σάλτσμπουργκ και έχει σχεδόν κλειδώσει την πρόκριση. Μάλιστα. για το σημερινό ματς είναι ξεκούραστη αφού δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα απουσιάσει ο μπακ Τέρζιτς σε σχέση με τον πρώτο ματς, ενώ συνεχίζει να είναι εκτός ο βασικός φορ Κονατέ.

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η Ντιναμό Κιέβο που έχασε (2-0) από έναν ανώτερο αντίπαλο. Έπαιξε ανοιχτά με στόχο να κερδίσει και θα μπορούσε να έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ και να έχει περισσότερες πιθανότητες σήμερα. Ούτε κι εκείνη αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα, προκειμένου να συγκεντρωθεί στη ρεβάνς. Δεν είναι διαθέσιμος ο αρχηγός Μπουγιάλσκι.

Η υπόθεση πρόκριση μοιάζει να έχει «κλειδώσει». Βέβαια, δεν σημαίνει πως οι γηπεδούχοι θα εμφανιστούν αδιάφοροι στο γήπεδο. Διαθέτουν μεγάλη ποιότητα επιθετικά και παίζουν σε υψηλό ρυθμό. Η Ντιναμό Κιέβου σίγουρα θα διεκδικήσει τις λιγοστές πιθανότητες που έχει για να προκριθεί και το στυλ της μπορεί να βοηθήσει να δούμε υψηλό σκορ. Επιλογή μας είναι το Over 2,5 σε απόδοση 1,62.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 27/8, 22:00 Σπάρτα Πράγας – Μάλμε: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00)
  • 27/8, 22:00 Σάλτσμπουργκ – Ντιναμό Κιέβου: Over 2,5 (απόδοση 1.62)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ