WEEKLY BET

Προγνωστικά Copa America: Η Βραζιλία δοκιμάζει το αήττητο της Κολομβίας

Vinicius Júnior celebra tras marcar el primer gol de Brasil ante Paraguay en el partido por el Grupo D de la Copa América, el viernes 28 de junio de 2024, en Las Vegas. (AP Foto/David Becker)
Vinicius Júnior celebra tras marcar el primer gol de Brasil ante Paraguay en el partido por el Grupo D de la Copa América, el viernes 28 de junio de 2024, en Las Vegas. (AP Foto/David Becker) AP FOTO/DAVID BECKER

Παράλληλα με το Euro, το οποίο διεξάγεται στη Γερμανία, πραγματοποιείται και το Copa America, το οποίο φιλοξενείται στα γήπεδα των ΗΠΑ. Τα ξημερώματα μάλιστα, ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων με τα παιχνίδια για τον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης.

Το ματς που κλέβει την παράσταση στο αποψινό πρόγραμμα είναι αναμφίβολα αυτό ανάμεσα στη Βραζιλία και την Κολομβία. Οι Καφετέρος έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Πρακτικά, το ίδιο έχει κάνει και η Σελεσάο, αφού μόνο με ένα τρελό σενάριο μπορεί να απειληθεί από την Κόστα Ρίκα με αποκλεισμό. Συνεπώς, το αποψινό ματς θα κρίνει ουσιαστικά την πρώτη θέση του ομίλου και τα σταυρώματα στην επόμενη φάση.

Αυτή τη στιγμή, η Κολομβία έχει έξι βαθμούς και η Βραζιλία τέσσερις, επομένως η ομάδα του Νέστορ Λορένσο παίζει για δύο αποτελέσματα, αφού της κάνει και η ισοπαλία. Φυσικά, η πρώτη θέση θα παίξει σημαντικό ρόλο, αφού η ομάδα που θα την πάρει θα παίξει στα προημιτελικά με τον Παναμά, ενώ αντίθετα αυτή που θα τερματίσει δεύτερη θα πέσει πάνω στην Ουρουγουάη του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Η Βραζιλία ήταν απογοητευτική στην πρεμιέρα του τουρνουά, καθώς κόλλησε στο 0-0 με την Κόστα Ρίκα. Στο δεύτερο ματς πάντως, το σύνολο του Ντοριβάλ Ζούνιορ έβγαλε αντίδραση και κέρδισε εμφατικά με 4-1 την Παραγουάη, έχοντας μάλιστα και χαμένο πέναλτι.

Τώρα, η Σελεσάο έχει μπροστά της τη μεγάλη πρόκληση της Κολομβίας, μίας ομάδας που τρέχει ένα απίστευτο αήττητο σερί 25 αγώνων και προέρχεται από 10 διαδοχικές νίκες. Οι Καφετέρος ήταν εξαιρετικοί στα πρώτα δύο ματς του Copa America, κερδίζοντας αρχικά με 2-1 την Παραγουάη και εν συνεχεία πολύ εύκολα με 3-0 την Κόστα Ρίκα. Μάλιστα, σε αυτά τα δύο παιχνίδια, ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες μοίρασε συνολικά τρεις ασίστ.

Φυσικά, για την Κολομβία θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να τερματίσει πρώτη στον όμιλο και να διευρύνει ακόμη περισσότερο το εντυπωσιακό αήττητο σερί της. Οι Βραζιλιάνοι βέβαια, έχουν τον τίτλο το φαβορί, δεδομένου ότι μιλάμε για μία ομάδα με σταρ παγκοσμίου φήμης όπως οι Βινίσιους Τζούνιορ (Ρεάλ), Ροντρίγκο (Ρεάλ), Άλισον (Λίβερπουλ), Μαρκίνιος (Παρί) και Ραφίνια (Μπαρτσελόνα), αλλά και παίκτες που αγωνίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League, όπως ο Λούκας Πακετά (Γουέστ Χαμ), ο Μπρούνο Γκιμαράες (Νιούκαστλ), ο Ζοάο Γκόμες (Γουλβς), ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι (Αρσεναλ) και ο Γκάμπριελ Μαγκαλάες (Αρσεναλ).

Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ στη Stoiximan, το Goal/Goal, σε απόδοση 1.90. Η Βραζιλία είναι δεδομένο πως θα παίξει για τη νίκη για να σπάσει το αήττητο της Κολομβίας, όμως δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα καταφέρει να μην απειληθεί. Άλλωστε, στα τελευταία 10 παιχνίδια της, η Σελεσάο κράτησε το μηδέν μόνο δύο φορές. Επίσης, στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της Κολομβίας κόντρα στη Βραζιλία, το αμφίσκορο επιβεβαιώθηκε τέσσερις φορές, επομένως έχουμε μαζί μας και την πρόσφατη παράδοση.

Με τον Κάμπελ στην κορυφή της επίθεσης η Κόστα Ρίκα

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Κόστα Ρίκα κοντράρεται με την Παραγουάη. Εδώ, τυπικά η Κόστα Ρίκα έχει ακόμη κάποιες μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση, θα πρέπει ωστόσο να κερδίσει με ευρύ σκορ την Παραγουάη και παράλληλα να χάσει η Βραζιλία από την Κολομβία, επίσης με μεγάλο σκορ για να γίνει η ανατροπή στη διαφορά τερμάτων, καθώς αυτή τη στιγμή η Σελεσάο έχει 4-1 γκολ και η Κόστα Ρίκα 0-3.

Εν ολίγοις, η αναμέτρηση είναι ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά και οι δύο ομάδες θα παίξουν κυρίως για το ονόρε. Η Παραγουάη θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά συντριβή με 4-1 από τη Βραζιλία, ενώ για την Κόστα Ρίκα και μόνο η αποφυγή της τελευταίας θέσης στο γκρουπ, θα είναι ασφαλώς επιτυχία.

Σε ό,τι αφορά στην Κόστα Ρίκα, σημειώνεται ότι είναι τιμωρημένος ο βασικός επιθετικός, Μάνφρεντ Ουγκάλντε, επομένως ο Γκουστάβο Άλφαρο αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ. Ο Κάμπελ είναι πλέον 32 ετών κι έχει εγκαταλείψει την Ευρώπη εδώ και μία τετραετία. Παρότι η καριέρα του βρίσκεται πλέον σε πτωτική πορεία, εξακολουθεί να είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της Κόστα Ρίκα. Μάλιστα, την τελευταία σεζόν πέτυχε 13 γκολ στο τοπικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Αλαχουελένσε. Στο 2.77 στη Stoiximan να βρει τουλάχιστον μία τελική στο στόχο κόντρα στην Παραγουάη.

*** Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS WEEKLY BET BRAND EXPERIENCE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ