BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: ΑΕΚ και Άρης κόντρα στης… αμύνης τα παιδιά

Ο Άκης Μάντζιος στο ΠΑΟΚ - Άρης
Ο Άκης Μάντζιος στο ΠΑΟΚ - Άρης INTIME SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της Stoiximan Super League για την 7η αγωνιστική.

Ξεκινά σήμερα η 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League με τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Έχουμε την ανάλυση και τα προγνωστικά για τις δύο σπουδαιότερες, στις οποίες η ΑΕΚ έχει δύσκολη έξοδο στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό και ο Άρης υποδέχεται την Λαμία.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση του Αγρινίου. Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει το χειροκρότημα ως τώρα, μιας και αποτελούν μία από τις πλέον αποτελεσματικές ομάδες, αναλογικά με τους στόχους που έχουν θέσει. Στα τέσσερα τελευταία ματς αγνοούν την ήττα (2-2-0), έχοντας πάρει διπλό στην έδρα του ΟΦΗ (1-2) κι έχοντας κρατήσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό στο μηδέν. Το 3-5-2 του Πετράκη, σε οργανωμένη άμυνα μετατρέπεται σε 5-3-2, με αποτέλεσμα να περιορίζει σημαντικά τους διαθέσιμους χώρους για τον αντίπαλο.

Η ΑΕΚ από την άλλη πήρε τη νίκη στο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Το ξεκίνημα φαινομενικά είναι καλό, όμως έχει ήδη δύο γκέλες με Λαμία και Καλλιθέα. Το πρόβλημα για την ομάδα του Αλμέιδα είναι πως δυσκολεύεται να ανοίξει πολύ κλειστές άμυνες και σήμερα θα βρει μία τέτοια στο διάβα της.

Η Ένωση έχει τον πρώτο λόγο, σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είναι εύκολη το έργο της. Ο Παναιτωλικός ξέρει πως να αμύνεται και το έχει αποδείξει, οπότε στόχος του είναι πρωτίστως να κρατήσει το μηδέν. Ακόμη και να έρθει το διπλό, δεν πιστεύουμε πως θα είναι με διαφορά τερμάτων, γι’ αυτό και βρίσκουμε αξία στο Παναιτωλικός +2, σε απόδοση 1.80.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και της Λαμίας. Οι γηπεδούχοι έφυγαν με το διπλό από την Τούμπα και επιστρέφουν στην έδρα τους με ανεβασμένη ψυχολογία, έχοντας κερδίσει σε μεγάλα ματς ως τώρα. Η ομάδα του Μάντζιου έχει την ψυχολογία και την φόρμα με το μέρος τους, ενώ παράλληλα έχει και ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ.

Το σημερινό παιχνίδι βέβαια είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα, μιας και θα πρέπει να έχει τον έλεγχο του και να βρει τρόπο να καθαρίσει το ματς. Η Λαμία είδε πως το πλάνο με τον Μαρίνο Σατσιά δεν είχε αποτέλεσμα, με την διοίκηση να αποφασίζει την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους. Ο Λεωνίδας Βόκολος επέστρεψε στην ομάδα.

Μπορεί οι αναμνήσεις από το πέρασμα του την προηγούμενη φορά να είναι άκρως θετικές, το ρόστερ, όμως σε σχέση με πέρυσι είναι τελείως διαφορετικό. Περιμένουμε, πάντως, να συμμαζέψει κάπως τα πράγματα, όμως το έργο του δεν είναι εύκολο.

Ο Άρης θέλει τη νίκη για να… τριτώσει τα θετικά αποτελέσματα και να πάει με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή στην διακοπή των εθνικών. Περιμένουμε από την Λαμία αμυντικό προσανατολισμό και θεωρούμε πως υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να μη χάνει στο ημίχρονο ή να μη χάσει στο τέλος του αγώνα. Επομένως, θα ποντάρουμε στο Ημίχρονο ή τελικό: Ισοπαλία σε απόδοση 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΛΛ1 – 5/10, 19:30 – Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Παναιτωλικός +2 (Απόδοση: 1.80)
  • ΕΛΛ1 – 5/10, 20:30 – Άρης – Λαμία: Ημίχρονο ή Τελικό: Χ (Απόδοση: 1.85)

Η Stoiximan Super League παίζει στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ