FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ανεβαίνει και απειλεί ο Πανσερραϊκός

Ο Μπετανκόρ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην ΑΕΛ
Ο Μπετανκόρ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην ΑΕΛ ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME SPORTS

Ολοκληρώνεται η έκτη αγωνιστική της Stoiximan Super League με την αναμέτρηση Λαμία - Πανσερραϊκός. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα και καταλήγει πονταρίσματα.

Λαμία - Πανσερραϊκός (20:00)

Από την χειρότερη εμφάνισή της προέρχεται η Λαμία, το 4-2 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το λες και κολακευτικό, με βάση την εικόνα της ομάδας του Μαρίνου Σατσιά. Ακολούθησε ο αποκλεισμός από την Κηφισιά στο Κύπελλο (ήττα με 1-0) γεγονός πάντως που δεν ενόχλησε ιδιαίτερα, με δεδομένο πως θα πέσει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα. Αποκτήθηκε ο Δημήτρης Σιόβας στην άμυνα, η εμπειρία του θα δώσει λύσεις. Αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του. Τιμωρημένος ο Ρατόν, εκτός ο Ντεντάκης.

Στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό στάθηκε καλά ο Πανσερραϊκός, αλλά ηττήθηκε, την Πέμπτη για το Κύπελλο, επικράτησε 1-0 της Λάρισας εκτός έδρας και προκρίθηκε, αυτή ήταν και η πρώτη φετινή νίκη της ομάδας. Ο Χουάν Φεράντο προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία και αυτό απαιτεί χρόνο. Τιμωρημένος είναι ο Πεταυράκης, ούτε τώρα θα προλάβει ο τραυματίας Καπτούμ (χαφ). Εκτός ο εξτρέμ Σάλαζαρ.

Η Λαμία δεν παίζει το ίδιο καλά με τις πρώτες αγωνιστικές, ο Πανσερραϊκός βελτιώνεται και δείχνει απειλητικός, θα ρισκάρω με το διπλό, το οποίο καταγράφει ανοδική τάση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία - Πανσερραϊκός: 2 (απόδοση 3.00)
TAGS FRIDAY SECRETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ