BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Από νωρίς ο ΠΑΟΚ, γκολ στο Βικελίδης

Ο Μορόν άνοιξε το σκορ για τον Άρη
Ο Μορόν άνοιξε το σκορ για τον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τους σημερινούς αγώνες για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Επιστροφή στη δράση στα εγχώρια πρωταθλήματα και φυσικά το ενδιαφέρον εστιάζεται στην Stoiximan Super League. Εκεί όπου έχουμε δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις σήμερα, μιας και οι Ευρωπαίοι, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αγωνίζονται απόψε με δεδομένο πως μεσοβδόμαδα έχουν αγώνες για το Europa League.

Κάνουμε την αρχή με τον πρώτο χρονικά αγώνα ανάμεσα στον Βόλο και τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλοί δεν τα κατάφεραν κόντρα στην ΑΕΚ και γνώριζαν εύκολη ήττα με 2-0. Στα θετικά, βέβαια, είναι το γεγονός πως σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, έβγαλαν κάποιες αντεπιθέσεις και κυρίως διάθεση να απειλήσουν. Επιστρέφει σήμερα στην έδρα του, η οποία όμως παραμένει από τις πιο παγερές του πρωταθλήματος. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Περιθώριο για απώλειες στο σημερινό παιχνίδι δεν υπάρχει, ενώ στόχος παράλληλα είναι να καθαρίσει από νωρίς το ματς, με δεδομένο πως μεσοβδόμαδα ακολουθεί το σημαντικό παιχνίδι με τη Γαλατασαράι.

Ενέχει ένα ποσοστό ρίσκου το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα έχει το μυαλό του και αλλού, όμως είναι αρκετά καλός και όταν παίζει συγκεντρωμένα μπορεί να καταφέρει πολλά. Γι’ αυτό και η επιλογή μας είναι το 2/2, σε απόδοση 1.82.

Συνεχίζουμε με το πλέον ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείς ήταν κακοί κόντρα στον ΟΦΗ και δικαίως έφυγαν από το Ηράκλειο με το 3-2 στις πλάτες τους. Χειρότερο βέβαια και από την ήττα είναι πως επέστρεψε η αμφισβήτηση. Όσο αφορά το ρόστερ, ο Άρης είναι μια ομάδα με σημαντικές ικανότητες και δεν αναμένεται να αποτελέσει εύκολο αντίπαλο για κανένα.

Αυτό που προβληματίζει είναι το γεγονός πως είναι αρκετά ανισόρροπος κι αυτό του κοστίζει. Στην πρώτη γκέλα για την φετινή σεζόν υπέπεσε ο Ολυμπιακός, μένοντας στο 0-0 με τον Παναιτωλικό που τον περιόρισε αισθητά. Οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση, ενώ φάνηκε να μην υπάρχει πλάνο επιθετικά, επιχειρώντας συνεχώς σέντρες. Αυτό το αποτέλεσμα έχει μετατρέψει την σημερινή αναμέτρηση σε must win παιχνίδι, με δεδομένο πως δεύτερη γκέλα και μάλιστα πριν την ευρωπαϊκή πρεμιέρα, θα φέρει γκρίνια.

Σαφώς η έδρα παίζει το ρόλο της εδώ, οπότε περιμένουμε να παίξουν με αρκετό πάθος για να αποδείξουν πως η εικόνα της Κρήτης ήταν μια κακή παρένθεση. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα ρισκάρουν όσο χρειαστεί για το τρίποντο, ενώ στοχεύουν στο να ξεκλειδώσουν επιθετικά. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ικανότητες μπροστά, γι’ αυτό και περιμένουμε να σκοράρουν. Επιλογή μας λοιπόν είναι το Goal/Goal, σε απόδοση 1.91.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΛΛ1 – 21/9, 17:00 – Βόλος – ΠΑΟΚ: 2/2 (Απόδοση: 1.82)
  • ΕΛΛ1 – 21/9, 20:00 – Άρης – Ολυμπιακός: Goal/Goal (Απόδοση: 1.91)

Η Stoiximan Super League παίζει στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ