FREETIPS247

Προγνωστικά Ελλάδα: Bet Builder σε απόδοση 5.70 στο Λαμία – Ολυμπιακός

Προγνωστικά Ελλάδα: Bet Builder σε απόδοση 5.70 στο Λαμία – Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Tο Bet Builder του Freetips247.com είναι από την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η Λαμία μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Παναιτωλικού (0-1) έκανε την μεγάλη έκπληξη αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από την ΑΕΚ στην OPAP Arena. Ο Φουρτάδο στο 39΄ άνοιξε το σκορ για τη Λαμία με τον Μουκουντί να ισοφαρίζει στο 87΄.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός μαζί με τον ΠΑΟΚ είναι οι μόνες ομάδες που ζευγάρωσαν τις νίκες τους στο ξεκίνημα του Stoiximan Super League. Οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν δύσκολες στιγμές απέναντι στην Athens Kallithea μολονότι προηγήθηκαν στο 14΄ με το γκολ του Βέλντε. Οι νεοφώτιστοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο, βγήκαν μπροστά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 60΄ με τον Λετονό Ουλντρίκις. Οι Ερυθρόλευκοι εν τέλει επικράτησαν με 2-1 χάρη σε γκολ Γιάρεμτσουκ στο 77΄ το οποίο ωστόσο ήταν αμφισβητούμενο, καθώς υπήρχαν υποψίες πως ο Ελ Κααμπί ήταν σε θέση οφσάιντ και χρειάστηκε μάλιστα το VAR για να κατακυρωθεί το τέρμα.

Για το Bet Builder

Πρώτη επιλογή μας είναι το διπλό σε συνδυασμό με το Under 3.5 γκολ. Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έχει βρει ακόμη ρυθμό, όμως και η Λαμία ενδεχομένως να έπιασε ταβάνι με την βαθμολογική συγκομιδή της στα πρώτα δύο παιχνίδια. Οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν την εμπειρία για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους.

Δεύτερη επιλογή το Under 1.5 γκολ στο α’ ημίχρονο. Περιμένουμε ένα κλειστό ματς ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να περιμένουν την ομάδα του Μεντιλίμπαρ να χτυπήσουν στην κόντρα.

Κλείνουμε την τριάδα αναμένοντας την αφύπνιση του περυσινού πρώτου σκόρερ Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός ψάχνει για το πρώτο του γκολ και έχει πιθανότητες να τα καταφέρει.

Συνοπτικά το Bet Builder:

  • 2 & Under 3.5 (2.12)
  • Under 1.5 γκολ Α΄ Ημιχ. (1.65)
  • Να σκοράρει Ελ Κααμπί (1.83)

Απόδοση Bet Builder: 5.70

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ