FREETIPS247

Προγνωστικά Ελλάδα: Bet Builder στο ντέρμπι αιωνίων

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί INTIME SPORTS

To Bet Builder του Freetips247 για το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League σε απόδοση 8.50!

Βαρύ κλίμα στον Παναθηναϊκό, αφού οι πράσινοι δεν κατάφεραν στην πρεμιέρα των ομίλων της League Phase του Conference League να νικήσουν στη Μπάνια Λούκα την Μπόρατς μένοντας στο 1-1. Οι πράσινοι είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ωστόσο η ισοπαλία δημιουργεί έξτρα πίεση, καθώς στα τελευταία πέντε ματς το Τριφύλλι έχει πετύχει μόλις μια νίκη καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση της βαθμολογίας της Stoiximan Super League. Έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο αριστερός μπακ Μαξ, στον πάγο έχει μπει ο δεξιός μπακ Βαγιαννίδης.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός δείχνει να βρίσκεται στο σωστό δρόμο, αφού μετά το 2-0 επί του Ατρομήτου επικράτησε με 3-0 της Μπράγκα στο Europa League. Εντυπωσιακή στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μεντιλίμπαρ με τον Ελ Κααμπί να πετυχαίνει συνολικά δύο γκολ και τον 17χρονο Μουζακίτη να είναι πολύ καλός στο ντεμπούτο του. Απίθανο να προλάβει ο Τσικίνιο μετά τον τραυματισμό του κόντρα στην πορτογαλική ομάδα.

Έτσι για το Bet Builder πρώτη μας επιλογή είναι το G/G. Στο σημείο που έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός η ισοπαλία δεν αρκεί αφού έχει μεγαλώσει η ψαλίδα από την κορυφή. Οι πράσινοι πάντως δύσκολα μπορούν να κρατήσουν το μηδέν, οπότε θα προκρίνουμε το αμφίσκορο.

Ο Ελ Κααμπί βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αναμένεται να πρωτοστατήσει στο επιθετικό κομμάτι των «ερυθρολεύκων». Ο Μαροκινός φορ αναμένεται να βάλει δύσκολα στην άμυνα του «Τριφυλλιού» και δείχνει ικανός να σκοράρει ξανά.

Από εκεί και πέρα θα βασιστούμε στο γεγονός πως και οι δύο ομάδες είναι ικανές να παράγουν φάσεις γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε εκατέρωθεν κόρνερ. Το line των 8.5 κόρνερ μπορεί να ξεπεραστεί.

Συνοπτικά το Bet Builder:

  • Goal/Goal: 1.80
  • Να σκοράρει ο Ελ Κααμπί: 3.60
  • Σύνολο Κόρνερ Over 8.5: 1.83

Απόδοση Bet Builder: 8.50

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ