ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ελλάδα: Bet Builders στα ελληνικά ντέρμπι σε αποδόσεις 11.00 και 13.50

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ
Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ EUROKINISSI SPORTS

Με δυο πολύ μεγάλα ντέρμπι το σημερινό πρόγραμμα στη Super League, δυο ντέρμπι που παίρνουν πάνω τους και δικαιολογημένα όλα τα φώτα.

Έτσι, στη Θεσσαλονίκη, Άρης – ΠΑΟΚ στο κλάσικο της πόλης και τα λόγια περιττεύουν φυσικά. Σαφώς στο σκέλος της φόρμας, η ομάδα του Λουτσέσκου πάει σε πολύ πειστικότερα επίπεδα, άλλωστε είναι και στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως μιλάμε για ένα πολύ ιδιαίτερο ματς κι αυτό κάπου μπερδεύει την κατάσταση. Η λογική λέει πως θα πάμε σε ματς τακτικής και εκατέρωθεν προσοχής, ο Άρης οφείλει να προσέξει την άμυνα του αν θέλει να έχει τύχη κι αυτό μας οδηγεί αρχικά προς το Under 2,5 του 1,80.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου

Εξαιρετικός ο Ντεσπόντοφ, ο Βούλγαρος ακραίος του ΠΑΟΚ μετράει 4 γκολ και έξι ασίστ στο λογαριασμό του, έχει αρχίσει να ανεβάζει πάρα πολύ την απόδοση αλλά και τη δημιουργία του. Τέλος, ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ένα παιχνίδι που παραδοσιακά έχει ένταση, αψιμαχίες, νεύρα και ουκ ολίγες φορές σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν. Διαιτητής ο Δανός Σάντι Πούτρος, ο οποίος φέτος σε 10 ματς πρωταθλήματος στη χώρα του, έχει μοιράσει 47 κίτρινες κάρτες.

Το Bet Builder Under 2,5 & Ντεσπόντοφ anytime σκόρερ & Over 4 κάρτες, δίνει απόδοση 11.00

Στον Πειραιά ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ και οι δυο ομάδες μπαίνουν με κάπως διαφορετική ταχύτητα στο συγκεκριμένο. Οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται από ήττα σε Λαμία και προηγουμένως το Χ με τον Ατρόμητο, βγάζουν ζήτημα στο σκοράρισμα και είναι χαρακτηριστικό πως στα τρία τελευταία έχουν πετύχει μόνο ένα γκολ κι αυτό με πέναλτι. Η ΑΕΚ γύρισε στη δράση με κέφι και ενέργεια στο 3-0 με τον Βόλο και βάσει εικόνας είναι η ομάδα που πάει με περισσότερες πιθανότητες. Το διπλό είχε ανοίξει στο 3,00, πλέον παίζει μάξιμουμ στο 2,70 και σε dnb στο 1,85.

Εξαιρετικός ο Λιβάι Γκαρσία με το Βόλο, σημείωσε δύο γκολ, ενώ σκοράρει και στα 4 τελευταία της Ένωσης σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το anytime του σταρ της ΑΕΚ στο 3,50. Από πλευράς Ολυμπιακού, ο Ποντένσε είναι ένα ατού που πρέπει να το εκμεταλλευτεί η ομάδα του Καρβαλιάλ αν θέλει να δημιουργήσει προβλήματα. Ο Πορτογάλος μέχρι τώρα καταγράφει τα δεύτερα περισσότερα (1.3) σουτ εντός εστίας ανά παιχνίδι για τον Ολυμπιακό και δεδομένα θα πάρει προσπάθειες.

Συνοπτικά, το Bet Builder 2 dnb & Λιβάι Γκαρσία anytime σκόρερ & Ποντένσε over 0,5 εντός εστίας δίνει απόδοση 13,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρης - ΠΑΟΚ: Bet Builder Under 2,5 & να σκοράρει ο Ντεσπόντοφ & Over 4 κάρτες (απόδοση 11.00) 19:30
  • Ολυμπιακός – ΑΕΚ : Bet Builder 2 dnb & να σκοράρει ο Λιβάι Γκαρσία & Ποντένσε over 0,5 εντός εστίας (απόδοση 13.50), 21:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ