FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Επικίνδυνες αποστολές για τα "βαριά χαρτιά"

SUPERLEAGUE 2024-2025 /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Ο Ματίας Αλμέιδα EUROKINISSI SPORTS

Η δράση στη Stoiximan Super League συνεχίζεται. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα της τρίτης αγωνιστικής και καταλήγει σε δυνατά πονταρίσματα.

Η Ευρώπη έφερε καλές ειδήσεις για τις ελληνικές ομάδες, θα έχουμε 3 εκπροσώπους τη φετινή σεζόν, στο πρωτάθλημα στις δύο πρώτες αγωνιστικές αρκετά φαβορί αντιμετώπισαν δυσκολίες και είχαν απώλειες. Να δούμε πως θα αντιδράσουν στην 3η… στροφή, παίζουν όλοι εκτός έδρας, για τον Παναθηναϊκό βέβαια αυτό δεν ισχύει, η Athens Kallithea αγωνίζεται στη Λεωφόρο. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θέλουν να πάνε στη διακοπή έχοντας κάνει το 3 στα 3, η ΑΕΚ θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή της, ο Λεβαδειακός δείχνει καλά οργανωμένος.

Λαμία - Ολυμπιακός (Σάββατο 19:30)

Για το απόλυτο οι ερυθρόλευκοι

Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αρκετοί θεωρούσαν τη Λαμία ως ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό, μέσα σε δύο αγωνιστικές όμως, η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά φρόντισε να δώσει ηχηρές απαντήσεις. Αρχικά νίκησε στο Αγρίνιο και στη συνέχεια πήρε βαθμό εκτός έδρας από την ΑΕΚ. Δεν έχει να χάσει τίποτα κόντρα και στον Ολυμπιακό, θα παίξει με το ίδιο πάθος.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 2 στα 2, η Athens Kallithea αποδείχτηκε σκληρή αντίπαλος, αλλά βρήκαν τον τρόπο να φθάσουν στη νίκη. Στόχος για τους κατόχους του Conference League είναι να πάνε στη διακοπή με το απόλυτο, θα έχουν αρκετό κόσμο στο πλευρό τους. Ο Μεντιλίμπαρ δεν θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του Ρέτσου, πάει για βασικός ο Κάρμο, κανονικά και ο Έσε.

Η Λαμία έχει ενθουσιασμό, αλλά ο Ολυμπιακός υπερτερεί σε λύσεις και ποιότητα, επιλέγουμε 2 & under 3,5 στο 2.12.

Άρης - Asteras AKTOR (Σάββατο 20:00)

Παράδοση 8 σερί νικών για τον Άρη

Δυνατό ξεκίνημα έχει κάνει ο Άρης στο πρωτάθλημα, οι τέσσερις βαθμοί σε δύο εκτός έδρας ματς αποτελούν μια καλή βάση για τη συνέχεια. Στις Σέρρες η ομάδα του Μάντζιου είχε ουσία, μπορούσε να κερδίσει πιο εύκολα, ωστόσο πήρε το τρίποντο και τώρα έχει την ευκαιρία να… αναρριχηθεί κι άλλο στη βαθμολογία. Παραμένει τιμωρημένος ο Σουλεϊμάνοφ, γυρίζει ο Ζαν Ζουλ, αμφίβολος είναι ο στόπερ, λόγω ίωσης.

Πισωγύρισμα η εντός έδρας ήττα από τον Βόλο για τον Αστέρα, ουσιαστικά εκμηδένισε το τεράστιο «διπλό» της πρεμιέρας επί του Παναθηναϊκού. Δείχνει να βολεύεται περισσότερο η ομάδα του Ράσταβατς, όταν δίνει την μπάλα στον αντίπαλο και περιμένει να παίξει στην… κόντρα. Αυτή την τακτική θα ακολουθήσει στο Βικελίδης, θέλοντας να σπάσει μια αρνητική παράδοση, 8 συνεχόμενων ηττών στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Είναι δυο ομάδες που έχουν παρόμοιο αγωνιστικό πλάνο, δύσκολα θα ανοίξει το ματς, θα δοθεί προσοχή στο ανασταλτικό σκέλος, επιλέγω 2-3 γκολ στο 1.95.

Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός (Σάββατο 22:00)

Πίεση να μην… τριτώσει το κακό

Κακό ξεκίνημα έχει κάνει ο Παναιτωλικός, οι δύο ήττες στις αντίστοιχες πρώτες αγωνιστικές έχουν προκαλέσει μια ανησυχία, πράγμα λογικό για μια ομάδα, η οποία πέρυσι σώθηκε την τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θα προσπαθήσει να πάει χαρούμενη στη διακοπή, ώστε να μπορέσει να δουλέψει με ηρεμία, αλλά και να ολοκληρώσει την ενίσχυσή της. Εξέτισε και επιστρέφει ο στόπερ, Σιέλης.

Σε αντίστοιχη κατάσταση βρίσκεται και ο Πανσερραϊκός, δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιον βαθμό στα δύο πρώτα ματς, οι παίκτες του Γρηγορίου είναι αναγκασμένοι να ανεβάσουν ρυθμό και να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση στο Αγρίνιο. Τέθηκε νοκ άουτ με θλάση ο δεξιός μπακ, Δεληγιαννίδης, μετά την διακοπή θα επιστρέψουν οι Χατζηστραβός και Σοφιανός.

Και οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν… σεφτέ, ψάχνουν βαθμό με κάθε τρόπο, έχουν ποιότητα, μπορούν να σκοράρουν αμφότερες, στο 1.95 η απόδοση.

Λεβαδειακός - ΑΕΚ (Κυριακή 19:00)

Θέλει να… ρεφάρει η Ένωση

Τα έδωσε όλα ο Λεβαδειακός στο ΟΑΚΑ, κρατούσε τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα νικήθηκε από το κοντινό πλασέ του Σπόραρ. Είχε καλή εικόνα και ισορροπία στις γραμμές η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, έβγαινε με ταχύτητα μπροστά όταν της δινόταν η ευκαιρία. Λογικά θα ακολουθήσει ίδια τακτική και κόντρα στην ΑΕΚ, με έμφαση στο ανασταλτικό σκέλος.

Η Ένωση την… πάτησε στο εντός έδρας ματς με την Λαμία, δεν είχε καλές ιδέες στην επίθεση, δέχθηκε και γκολ, αγχώθηκε, προσπάθησε να γυρίσει την κατάσταση, το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει. Θα ψάξουν άμεσα αντίδραση οι παίκτες του Αλμέιδα, δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες, τη στιγμή που το πρόγραμμα είναι βατό. Μπρινιόλι και Γιόνσον είναι και πάλι απόντες, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Θα μπει δυνατά από την πρώτη στιγμή η ΑΕΚ, θα προσπαθήσει να… καθαρίσει το ματς, αλλά ο Λεβαδειακός ξέρει να αμύνεται, επιλέγουμε 2-3 γκολ στο 2.05.

Βόλος - ΟΦΗ (Κυριακή 19:30)

Μεγαλύτερη η πίεση στους Κρητικούς

Στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό είχε καλή εικόνα ο Βόλος, αλλά ηττήθηκε, στην Τρίπολη έπαιξε έξυπνα και πήρα τους βαθμούς της νίκης, αποτέλεσμα το οποίο έφτιαξε την ψυχολογία της ομάδας. Ο Χοακίν Γκόμεζ θέλει να δει ανάλογη συνέχεια από τους παίκτες του, θα βοηθήσει πολύ η επιστροφή του Βιγιαφάνιες ο οποίος εξέτισε, την ώρα που δύσκολα θα προλάβει ο αρχηγός Τσοκάνης. Αποκτήθηκε ο Γάλλος αμυντικός, Μπερναντού.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε νωρίς του Ατρόμητου, έφθασε μια ανάσα από την πρώτη νίκη, αλλά ισοφαρίστηκε λίγο πριν το τέλος. Είχε καλές και κακές στιγμές στη διάρκεια του ματς, ο Δέλλας ζητάει σταθερότητα και υψηλή ένταση από τους παίκτες του, ο κόσμος θέλει άμεσα αποτελέσματα. Ο Νέιρα θα επιστρέψει μετά την διακοπή, εκτίει ο Ισέκα, αποκτήθηκε ο Ταξιάρχης Φούντας για να δώσει ώθηση στην επιθετική γραμμή των Κρητικών.

Ματς που μπορεί να πάει παντού, ίσως ο ΟΦΗ βολεύεται να περιμένει και να βγει στην κόντρα, επιλέγω Χ2 & over 1,5 στο 2.22.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (Κυριακή 20:30)

Θα έχει γκολ στο Περιστέρι

Έπαιξε καλά ο Ατρόμητος στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, δεν το έβαλε κάτω και στο τέλος δικαιώθηκε, καθώς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, όπως και στην πρεμιέρα. Είναι μια ομάδα με πολλές αλλαγές στο ρόστερ και χρειάζεται χρόνο ο Πάμπλο Γκαρσία για να δείξει αυτό που θέλει. Εκτίουν τιμωρία οι αμυντικοί Κίνι (μπακ) και Μανσούρ (στόπερ), αποκτήθηκε ο Τσιγγάρας.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει με δύο στα δύο κάτι που ήταν εξαρχής ζητούμενο, παράλληλα κατάφερε με άνεση να προκριθεί και στο League Phase του Europa League, γεγονός που θα φέρει και καλά χρήματα στα ταμεία της ομάδας. Ο Λουτσέσκου ενσωματώνει και τις μεταγραφές, τη στιγμή που η ενίσχυση βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Ο Ρουμάνος τεχνικός συνηθίζει να φρεσκάρει την ομάδα του, θα κάνει κάποιες αλλαγές.

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά ο Ατρόμητος πολλές φορές τον έχει δυσκολέψει, περιμένω γκολ και από τις δύο ομάδες, η απόδοση στο 1.82.

Athens Kallithea - Παναθηναϊκός (Κυριακή 22:00)

Η Λεωφόρος είναι το σπίτι του

Κάτι παραπάνω από θετικά ήταν τα συμπεράσματα για την ATHENS KALLITHEA παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», στάθηκε καλά, προσωρινά ισοφάρισε, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι στο φινάλε. Ο Ντονάτι παρουσιάζει μια ομάδα που παίζει κλειστά και δεν δίνει ευκαιρίες στον αντίπαλο, λογικά θα δούμε ίδια τακτική, νοκ άουτ για δύο μήνες με κάταγμα κλείδας, τέθηκε ο στόπερ Μεχίας.

Σπουδαία πρόκριση για τον Παναθηναϊκό στο League Phase του Conference League, άντεξε στην πίεση της Λανς εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και θα παίξει ξανά στην Ευρώπη, κάτι που είχε θέσει ως ξεκάθαρο στόχο η διοίκηση. Στο πρωτάθλημα έχει δυσκολίες, μετά την ήττα της πρεμιέρας, νίκησε στο φινάλε τον Λεβαδειακό, ζητείται βελτίωση. Υπάρχει καταπόνηση από την προσπάθεια της Πέμπτης, θα πρέπει να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες ο Αλόνσο.

Το ματς είναι δύσκολο, αλλά από τη στιγμή που γίνεται στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο, επιλέγουμε 2 & under 3.5 στο 2.12.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία - Ολυμπιακός: 2 & under 3,5 (απόδοση 2.12), Σάββατο 19:30
  • Άρης – Asteras AKTOR: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), Σάββατο 20:00
  • Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός: Goal/Goal (απόδοση 1.95), Σάββατο 22:00
  • Λεβαδειακός - ΑΕΚ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.05), Κυριακή 19:00
  • Βόλος - ΟΦΗ: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 2.22), Κυριακή 19:30
  • Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Goal/Goal (απόδοση 1.82), Κυριακή 20:30
  • Athens Kallithea – Παναθηναϊκός: 2 & under 3,5 (απόδοση 2.12), Κυριακή 22:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ