FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Η παράδοση με το μέρος του Άρη, για το απόλυτο ο Ολυμπιακός

Ο Λορέν Μορόν μίλησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη
Ο Λορέν Μορόν μίλησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη EUROKINISSI SPORTS

Ανοίγει η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα ζευγάρια του Σαββάτου και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Λαμία - Ολυμπιακός (19:30)

Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αρκετοί θεωρούσαν τη Λαμία ως ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό, μέσα σε δύο αγωνιστικές όμως, η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά φρόντισε να δώσει ηχηρές απαντήσεις. Αρχικά νίκησε στο Αγρίνιο και στη συνέχεια πήρε βαθμό εκτός έδρας από την ΑΕΚ. Δεν έχει να χάσει τίποτα κόντρα και στον Ολυμπιακό, θα παίξει με το ίδιο πάθος.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 2 στα 2, η Athens Kallithea αποδείχτηκε σκληρή αντίπαλος, αλλά βρήκαν τον τρόπο να φθάσουν στη νίκη. Στόχος για τους κατόχους του Conference League είναι να πάνε στη διακοπή με το απόλυτο, θα έχουν αρκετό κόσμο στο πλευρό τους. Ο Μεντιλίμπαρ δεν θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του Ρέτσου, πάει για βασικός ο Κάρμο, κανονικά και ο Έσε.

Η Λαμία έχει ενθουσιασμό, αλλά ο Ολυμπιακός υπερτερεί σε λύσεις και ποιότητα, επιλέγουμε 2 & under 3,5 στο 2.15.

Άρης - Asteras AKTOR (20:00)

Δυνατό ξεκίνημα έχει κάνει ο Άρης στο πρωτάθλημα, οι τέσσερις βαθμοί σε δύο εκτός έδρας ματς αποτελούν μια καλή βάση για τη συνέχεια. Στις Σέρρες η ομάδα του Μάντζιου είχε ουσία, μπορούσε να κερδίσει πιο εύκολα, ωστόσο πήρε το τρίποντο και τώρα έχει την ευκαιρία να… αναρριχηθεί κι άλλο στη βαθμολογία. Παραμένει τιμωρημένος ο Σουλεϊμάνοφ, γυρίζει ο Ζαν Ζουλ, αμφίβολος είναι ο στόπερ, λόγω ίωσης. Δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Βέλεθ.

Πισωγύρισμα η εντός έδρας ήττα από τον Βόλο για τον Αστέρα, ουσιαστικά εκμηδένισε το τεράστιο «διπλό» της πρεμιέρας επί του Παναθηναϊκού. Δείχνει να βολεύεται περισσότερο η ομάδα του Ράσταβατς, όταν δίνει την μπάλα στον αντίπαλο και περιμένει να παίξει στην… κόντρα. Αυτή την τακτική θα ακολουθήσει στο Βικελίδης, θέλοντας να σπάσει μια αρνητική παράδοση, 8 συνεχόμενων ηττών στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ανέτοιμος ο Άλχο.

Είναι δυο ομάδες που έχουν παρόμοιο αγωνιστικό πλάνο, δύσκολα θα ανοίξει το ματς, θα δοθεί προσοχή στο ανασταλτικό σκέλος, επιλέγω 2-3 γκολ στο 1.95.

Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός (22:00)

Κακό ξεκίνημα έχει κάνει ο Παναιτωλικός, οι δύο ήττες στις αντίστοιχες πρώτες αγωνιστικές έχουν προκαλέσει μια ανησυχία, πράγμα λογικό για μια ομάδα, η οποία πέρυσι σώθηκε την τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θα προσπαθήσει να πάει χαρούμενη στη διακοπή, ώστε να μπορέσει να δουλέψει με ηρεμία, αλλά και να ολοκληρώσει την ενίσχυσή της. Εξέτισε και επιστρέφει ο στόπερ, Σιέλης. Εκτός ο στόπερ Στάγιτς, διαθέσιμος ο Μπακάκης.

Σε αντίστοιχη κατάσταση βρίσκεται και ο Πανσερραϊκός, δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιον βαθμό στα δύο πρώτα ματς, οι παίκτες του Γρηγορίου είναι αναγκασμένοι να ανεβάσουν ρυθμό και να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση στο Αγρίνιο. Τέθηκε νοκ άουτ με θλάση ο δεξιός μπακ, Δεληγιαννίδης, μετά την διακοπή θα επιστρέψουν οι Χατζηστραβός και Σοφιανός.

Και οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν… σεφτέ, ψάχνουν βαθμό με κάθε τρόπο, έχουν ποιότητα, μπορούν να σκοράρουν αμφότερες, στο 1.91 η απόδοση από το αρχικό 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία - Ολυμπιακός: 2 & under 3,5 (απόδοση 2.15), 19:30
  • Άρης – Asteras AKTOR: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 20:00
  • Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός: Goal/Goal (απόδοση 1.91), 22:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ