BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ισορροπία στην Κρήτη, Combo στις Σέρρες

Οι παίκτες του Ατρόμητου πανηγυρίζουν
Οι παίκτες του Ατρόμητου πανηγυρίζουν EUROKINISSI SPORTS

Από τους σημερινούς αγώνες της Stoiximan Super League είναι η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr σε υψηλές αποδόσεις.

Ανοίγει απόψε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με τρεις αναμετρήσεις. Κλασικό ντέρμπι δεν έχουμε, έχουμε όμως μία ενδιαφέρουσα μάχη με φόντο τις θέσεις 5-8, μία δύσκολη έξοδο για τον Άρη, αλλά και ένα θεωρητικά εύκολο εντός έδρας ματς για την ΑΕΚ.

Ας δούμε, όμως, τι έχουμε επιλέξει και την ανάλυση μας.

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ και ενώ ήδη από το 14’ ήταν με δύο γκολ πίσω. Στην έδρα της βέβαια αλλάζουν τα πράγματα και δεν υπάρχει η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με τον σημερινό αντίπαλο. Στα θετικά για τον Τραϊανό Δέλλα είναι η επιστροφή του Σενγκέλια στη δράση. Με ανεβασμένη ψυχολογία ταξίδεψε στην Κρήτη ο Ατρόμητος, μιας και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην πρεμιέρα κόντρα στον Άρη. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία παρουσίασε καλή εικόνα, έδειξε πως έχει ποιότητα και το ίδιο θέλει να κάνει και σήμερα. Σαφώς δεν έχει εύκολο έργο, με δεδομένο πως παίζει σε μια δύσκολη έδρα. Ο Γκαρσία έδειξε από νωρίς το πλάνο του κι έτσι περιμένουμε να δούμε ένα σκληροτράχηλο σύνολο, το οποίο θα παίζει σε υψηλό ρυθμό.

Λαμβάνοντας υπόψιν της εικόνα των δύο ομάδων στην πρεμιέρα, ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος, όμως η έδρα και ανάγκη για βαθμούς από πλευράς ΟΦΗ ισορροπούν την κατάσταση. Περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, γι’ αυτό και η επιλογή μας θα είναι το Χ, σε απόδοση 3.40.

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Άρη. Οι γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα στον ΠΑΟΚ, μιας και προηγήθηκαν στην Τούμπα και παρότι ο αντίπαλος ανέτρεψε το σκορ, επέστρεψαν και ισοφάρισαν. Είδαμε μια ομάδα που βρήκε χώρους και τους εκμεταλλεύτηκε, ενώ αν ήταν λίγο πιο προσεκτική αμυντικά θα είχε φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Το θέμα είναι πως βρήκε χώρους δράσης και χτύπησε στην κόντρα, κάτι σήμερα δεν θα το βρει και τόσο εύκολα κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Άρης. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν αρκετά κλειστά, έχοντας ποιότητα δημιουργικά, όμως δύσκολα φτάνει στην αντίπαλη εστία. Το πλάνο του Μάντζιου είναι σχετικά αμυντικό κι έχει ως στόχο να παρασύρει τον αντίπαλο και να εκμεταλλευτεί τους χώρους. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίζει ένα παιχνίδι υπομονής, έχοντας την κατοχή.

Αυτό που περιμένουμε είναι πως ο Πανσερραϊκός με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μπορεί να πετύχει έστω ένα τέρμα. Παρόλα αυτά, τα αμυντικά του ζητήματα, αλλά κυρίως η ποιότητα του Άρη επιθετικά, μας κάνει δύσπιστους να στηρίξουμε τους γηπεδούχους για νίκη. Θα πάμε, λοιπόν, σε ένα Bet Builder με το Over 0,5 του Πανσερραϊκού και το Χ2 σε απόδοση 2,47.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΛΛ1 – 24/08, 19:30 – ΟΦΗ – Ατρόμητος: Χ (Απόδοση: 3,40)
  • ΕΛΛ1 – 24/08, 20:00 – Πανσερραϊκός – Άρης: Χ2 και Πανσερραϊκός Over 0,5 (Απόδοση: 2,47)

Η Superleague παίζει στο BetMarket.gr με μελετημένα προγνωστικά, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ