TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Ελλάδα: Μάχη στην Τούμπα κι όποιος αντέξει

Μονομαχία του Κώστα Φορτούνη με τον Τάισον
Μονομαχία του Κώστα Φορτούνη με τον Τάισον EUROKINISSI SPORTS

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 1.78 και στο 3.65 κάνει από το κυριακάτικο πρόγραμμα ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Φτάσαμε στο σημείο της κρίσης για την Stoiximan Super League, το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό κάνει ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα στη μάχη του τίτλου. Από το αποτέλεσμα αυτού του ματς, μπορεί να κριθούν τα πάντα, όποιος νικήσει θα μείνει στο… κυνήγι της ΑΕΚ, μια ισοπαλία από την άλλη, θα φέρει την Ένωση αγκαλιά με το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ είχε όλο το χρόνο να αφοσιωθεί σε αυτόν τον "τελικό", να προετοιμαστεί κατάλληλα, να επιστρέψουν και οι τραυματίες, ουσιαστικά να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Οι Ερυθρόλευκοι ζουν τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας τους, πέρασαν για πρώτη φορά σε έναν ευρωπαϊκό τελικό, κόσμος, παίκτες, διοίκηση περιμένουν πως και πως την 29η του Μαΐου για να συναντήσουν την Φιορεντίνα στην OPAP Arena. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι για τον Μεντιλίμπαρ να διαχειριστεί όλη αυτή τη χαρά και παράλληλα όλη αυτή την κούραση. Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή έκανε αποθεραπεία και πάει στην Τούμπα με μία μόνο προπόνηση, αυτή του Σαββάτου. Καλείται να πάρει τη νίκη (μόνο αυτή τον κρατάει στο πρωτάθλημα) κόντρα σε μια ομάδα απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο.

Ντέρμπι υπό το βάρος της κούρασης

Κούραση κουβαλάνε από την ευρωπαϊκή προσπάθεια της Πέμπτης, Αταλάντα και Ρόμα, απλά οι Μπεργκαμάσκι έχουν και ψυχολογία μετά την πρόκριση στον τελικό του Europa League. Σήμερα υπάρχει ένα μεγάλο διακύβευμα, ο νικητής θα κάνει τεράστιο βήμα για την 5η θέση, η οποία οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου. Όπως και στην περίπτωση του Ολυμπιακού, η φυσική κατάσταση θα παίξει μεγάλο ρόλο, το βάθος στους πάγκους μπορεί να κάνει τη διαφορά, Γκασπερίνι και Ντε Ρόσι λογικά θα προβούν σε αρκετές αλλαγές.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η εικόνα του Ολυμπιακού σε όλα τα playoffs είναι καλύτερη από του ΠΑΟΚ, αλλά η ομάδα του Λουτσέσκου είχε ιδανικές συνθήκες προετοιμασίας. Είναι ματς που φυσιολογικά θα πρέπει να καταλήξει στους γηπεδούχους, αλλά από την άλλη δεν είναι καθόλου εύκολο να κοντράρεις τον Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ, ακόμη και με τόση κούραση, ακόμη και με αρκετές αλλαγές. Θα ποντάρω στα γκολ, το over 2,5 πληρώνει 1.78.

Ντέρμπι με φόντο το Champions League στο καμπιονάτο, θεωρώ πως θα υπάρχει μεγάλη προσοχή και από τις δύο ομάδες, η ισοπαλία συγκεντρώνει καλές πιθανότητες, το Χ στο 3.65 άκρως ικανοποιητικό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Over 2.5 (απόδοση 1.78), 20:00
  • Αταλάντα – Ρόμα: Χ (απόδοση 3.65), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ