BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με δύο σημεία στο φινάλε των playouts

Προγνωστικά Ελλάδα: Με δύο σημεία στο φινάλε των playouts
INTIME SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής των playouts.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι διατηρούν το αήττητο σερί του, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι στις επτά αναμετρήσεις (2-5-0). Με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο, ο ΟΦΗ έχει βρει τον τρόπο να κρατά την ισορροπία στην ομάδα και ήδη ο έμπειρος τεχνικός τρέχει τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Ο Παναιτωλικός από την άλλη εντυπωσίασε με το σερί τριών νικών και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ. Εξασφάλισε και τυπικά την παραμονή του στη Stoiximan Super League την προηγούμενη αγωνιστική και παίζει απελευθερωμένα, ενώ σχεδιάζει την επόμενη μέρα με τον Πετράκη στον πάγκο.

Περιμένουμε μια ισορροπημένη αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι σε καλή φόρμα. Έχουμε δύο αήττητες ομάδες, με τον Παναιτωλικό να είναι στα 8 ματς (3-5-0) και τον ΟΦΗ στα 7 (2-5-0). Πιθανώς και σήμερα να μην έχουμε νικητή και το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο. Σε απόδοση 3.55 το Χ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά των playouts της Stoiximan Super League με την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με την Κηφισιά. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία και ήδη τρέχουν τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, προχωρώντας σε αλλαγές. Ο Ουάρντα αποτελεί ήδη παρελθόν, ενώ χωρίς τον Πάμπλο Γκαρσία θα πορευτεί η ομάδα τη νέα σεζόν. Στο φινάλε της σεζόν στόχος είναι η νίκη για να κλείσει με θετικό πρόσημο μπροστά στο κόσμο του. Παρά τις δύο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες, η Κηφισιά δεν τα κατάφερε και πλέον έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά. Η εντός έδρας ήττες από ΠΑΣ Γιάννινα (2-3) και Παναιτωλικό (0-1) του κόστισαν με αποτέλεσμα την επιστροφή στη Super League 2.

Ο Πανσερραϊκός έχει την έδρα, καλή ψυχολογία και θέλει να κλείσει τη χρονιά με μια νίκη μπροστά στον κόσμο του. Η Κηφισιά θα κάνει περισσότερο αγγαρεία. Γι’ αυτό και θα πάμε στον άσο σε απόδοση 2,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΟΦΗ – Παναιτωλικός: Χ (απόδοση 3.55), 20:00
  • Πανσερραϊκός – Κηφισιά: 1 (απόδοση 2.00), 20:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ