BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με ειδικό στοίχημα στο Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE 2024-2025 /   -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS | ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Τρεις επιλογές έως και το 3,15 έχει ξεχωρίσει το Betmarket.gr από τα παιχνίδια της Stoiximan Super League.

Σε πλήρη δράση βρίσκεται η Stoiximan Super League με την 7η αγωνιστική να συνεχίζεται και να περιλαμβάνει 4 παιχνίδια για σήμερα (6/10). Φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, όμως στο παρόν άρθρο θα ασχοληθούμε με την ανάλυση και τα προγνωστικά των υπόλοιπων αναμετρήσεων.

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Πανσερραϊκός την προηγούμενη αγωνιστική, που κατάφερε να φύγει με το διπλό (1-2) από την έδρα της Λαμίας στο ντεμπούτο του Φεράντο στον πάγκο της ομάδας. Η ομάδα είχε καλό ρυθμό, εμφάνισε γενικότερα καλύτερη εικόνα απ' ότι μας είχε συνηθίσει και κατάφερε μάλιστα να δημιουργήσει οκτώ τελικές προσπάθειες στην εστία.

Ήττα πισωγύρισμα γνώρισε ο ΟΦΗ από τον Παναιτωλικό (2-1) στο Ηράκλειο την προηγούμενη αγωνιστική. Παρόλα αυτά το παιχνίδι του παραμένει αρκετά ενδιαφέρον, καθώς επιλέγει να παίξει άμεσο ποδόσφαιρο με αυτοματισμούς που έχουν δουλευτεί στις προπονήσεις. Γενικότερα, δεν έχουμε συνηθίσει πολλές ομάδες του πρωταθλήματος να επιλέγουν αυτό το στυλ παιχνιδιού, ενώ λίγοι είναι οι αντίπαλοι που θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τον ρυθμό που παίζουν οι Κρητικοί.

Όσον αφορά τα προγνωστικά της σημερινής αναμέτρησης, έχουμε δύο ομάδες που επιθετικά είναι ικανές και θεωρούμε πως θα βρουν δίχτυα αμφότερες, οπότε θα ποντάρουμε στο Goal/Goal, σε απόδοση 1,91.

Athens Kallithea – Asteras AKTOR

Η Athens Kallithea έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Βόλο. Αυτό ήταν το πέμπτο ισόπαλο αποτέλεσμα για τους νεοφώτιστους στις πρώτες 6 αγωνιστικές. Φυσικά, δεν πρόκειται για ένα τυχαίο στατιστικό, καθώς ο Ντονάτι χτίζει το πλάνο του πάνω στον αντίπαλο και μέχρι τώρα καταφέρνει ή να τον περιορίζει ή να εκμεταλλεύεται τα λάθη του. Ωστόσο δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποια νίκη ακόμα, κάτι που θα επιδιώξει να κάνει σήμερα.

Ο Αστέρας έμεινε στην ισοπαλία με τον Λεβαδειακό (1-1) και χωρίς νικηφόρο αποτέλεσμα για πέμπτο διαδοχικό ματς. Η ομάδα του Μακελελέ έδειξε έναν εκνευρισμό στο δεύτερο μέρος, και μάλιστα θα μπορούσε να έχει ηττηθεί καθώς ο αντίπαλος έχασε πέναλτι στο 62'. Όσον αφορά τις απουσίες, σημαντική είναι αυτή του τερματοφύλακα Νίκου Παπαδόπουλου.

Το ζητούμενο για τους φιλοξενούμενους είναι να πάνε με ηρεμία στη διακοπή κι αυτό θα συμβεί μόνο εάν δεν ηττηθούν σήμερα. Από την άλλη, η Καλλιθέα θα χτίσει το πλάνο της πάνω στον Αστέρα, όμως αναμένεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτική κόντρα σε μια ομάδα που στην ουσία χτίζεται τώρα και μπορεί να εμφανιστεί απρόβλεπτη.

Στοιχηματικά, θα πάμε με την ισοπαλία, σε απόδοση 3,15.

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ

Ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να πάρει την πρώτη του νίκη στην Τρίπολη, όμως ο Γιαννιώτας έχασε το πέναλτι στο 62'. Πάντως, εμφανίστηκε με συνέπεια αμυντικά κι απείλησε αρκετά με ταχύτητα στις αντεπιθέσεις του. Γενικότερα, δημιούργησε αισιοδοξία με την εικόνα του. Σήμερα, είναι το αουτσάιντερ, οπότε περιμένουμε να παίξει με το μυαλό στην άμυνα και να απειλήσει σχεδόν αποκλειστικά στην κόντρα.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Η αλήθεια είναι πως δεν είχε κακή εικόνα σε κάποιο από αυτά τα ματς αλλά το γεγονός ότι στα δύο τελευταία δεν κατάφερε να σκοράρει παρά τις μεγάλες ευκαιρίες προβληματίζει. Η αντίδραση της διοίκησης ήταν άμεση, καθώς επέβαλε πρόστιμο στην ομάδα, με σκοπό να την αφυπνίσει. Στο σημερινό παιχνίδι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, καθώς θέλει να πάει στη διακοπή με τη μέγιστη δυνατή ηρεμία.

Οι γηπεδούχοι διαθέτουν μία ισορροπημένη άμυνα που είναι δύσκολο να διασπαστεί και ειδικά στην αρχή θεωρούμε πως το παιχνίδι θα είναι κάπως συντηρητικό, με τον ΠΑΟΚ να έχει μεν τα ηνία, όμως να μη βρίσκει εύκολα λύσεις. Στην επανάληψη, αναμένουμε να αυξηθεί η πολιορκία κι εκεί είναι πιθανότερο να πάρουν το αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι. Επομένως, στα προγνωστικά αξίζει να ποντάρουμε στο 1Χ ημίχρονο/Χ2 τελικό, σε απόδοση 2,25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 06/10, 16:00 Πανσερραϊκός – ΟΦΗ: Goal/Goal (απόδοση 1.91)
  • 06/10, 17:00 Athens Kallithea - Asteras AKTOR: X (απόδοση 3.15)
  • 06/10, 20:30 Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ: 1Χ ημίχρονο/Χ2 τελικό (απόδοση 2.25)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ