FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με ενθουσιασμό για το 3.00 στη Λαμία

SUPER LEAGUE /  -    (  / EUROKINISSI)
SUPER LEAGUE / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σέντρα για την τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan Super League με δύο σαββατιάτικες αναμετρήσεις. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα.

Λαμία - Athens Kallithea (Σάββατο 18:00)

Θετικότατο κρίθηκε το ξεκίνημα της Λαμίας, οι 4 βαθμοί σε ένα πρόγραμμα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αποτελούν μια καλή βάση για να συνεχίσει τη δουλειά του ο Μαρίνος Σατσιάς. Η διακοπή ήταν μια ευκαιρία για ανάσες, αλλά και ενίσχυση, αποκτήθηκαν οι Άνχελο Ενρίκεζ (Χιλιανός επιθετικός), ο στόπερ Γκοτζαμανίδης (δανεικός από τον Ολυμπιακό) και ο τερματοφύλακας, Συριτούδης.

Έχει κάνει αίσθηση η Athens Kallithea με την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, ειδικά η ισοπαλία στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, συνοδεύτηκε από τρομερή εμφάνιση, το 2-2 μάλλον αδικεί την ομάδα του Ντονάτι, η οποία δημιούργησε σωρεία ευκαιριών. Αποκτήθηκε ο Σενεγαλέζος χαφ, Εντιαγέ από την Εστορίλ της Πορτογαλίας. Πάγια εκτός Μαρότα και Μεχίας.

Η Λαμία έχει ενθουσιασμό, η Athens Kallithea μπορεί να βγει πολύ γρήγορα στους χώρους, δύσκολα θα υπάρξει νικητής, η ισοπαλία στο 3.00, δέχτηκε πιέσεις από το αρχικό 3.30.

Asteras AKTOR - Ατρόμητος (Σάββατο 20:00)

Παρά το καλό ξεκίνημα (νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού και ισοπαλία στο Βικελίδης κόντρα στον Άρη) λύθηκε πρόωρα η συνεργασία με τον Ράσταβατς και ο Αστέρας προχωράει στην επόμενη μέρα. Ναυάγησε η περίπτωση του Ρόμπι Κιν, υπάρχει συμφωνία με τον Κλοντ Μακελελέ, ωστόσο στο συγκεκριμένο ματς, στον πάγκο των Αρκάδων θα καθίσει ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος στο παρελθόν τους έχει οδηγήσει στους ομίλους του Europa League και τώρα έχει αναλάβει την Β΄ ομάδα. Εκτός ο Άλχο, μακροχρόνια τα υπόλοιπα αγωνιστικά ζητήματα.

Το ρόστερ του Ατρόμητου είναι ίσως το καλύτερο των τελευταίων ετών, αλλά η έλευση πολλών νέων προσώπων απαιτεί χρόνο για να γίνει το λεγόμενο δέσιμο. Ο Πάμπλο Γκαρσία δούλεψε στη διακοπή και περιμένει καλύτερα αποτελέσματα, μια νίκη θα δώσει την απαραίτητη ώθηση. Εξέτισαν και επιστρέφουν οι Μανσούρ και Κίνι, έτοιμος να πάρει χρόνο ο Χάρης Τσιγγάρας. Νοκ άουτ ο Τζοβάρας.

Δύσκολη η προσέγγιση στο συγκεκριμένο ματς, υπάρχει ποιότητα και στις δύο ομάδες, στην παρούσα φάση ίσως είναι λίγο πιο συγκεντρωμένος ο Ατρόμητος, επιλέγω 2-3 γκολ στο 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία – Athens Kallithea: Χ (απόδοση 3.00), 18:00
  • Asteras AKTOR - Ατρόμητος: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ