FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με ευρωπαϊκό αέρα ο ΠΑΟΚ

Ο Φέντορ Τσάλοφ
Ο Φέντορ Τσάλοφ EUROKINISSI SPORTS

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στη Stoiximan Super League. Ο Λάμπρος Μπαλάφας καταγράφει τα δεδομένα των αγώνων της ημέρας.

Asteras AKTOR - Βόλος (19:00)

O Αστέρας έριξε τη… βόμβα της 1ης αγωνιστικής, πήρε τεράστιο διπλό στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, είχε εξαιρετικό πλάνο, βρήκε το γκολ από εκτέλεση φάουλ, στάθηκε εξαιρετικά αμυντικά, δέχθηκε ελάχιστες φάσεις. Τώρα αλλάζει το σκηνικό, θα πρέπει να αμυνθεί λιγότερο και να δημιουργήσει περισσότερο.

Είχε καλή εικόνα ο Βόλος στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς. Ήταν μια ήττα η οποία δεν επηρεάζει τη συνέχεια, θεωρείται εντός προγράμματος, το θέμα είναι τα προσεχή παιχνίδια. Ο Ντε Καμπς που έδωσε μεγάλη βοήθεια πέρυσι, είναι ξανά διαθέσιμος, θα εκτίσει ο ηγετικός μέσος, Βιγιαφάνιες.

Αυτό το ματς θα είναι διαφορετικό και για τις δύο ομάδες, δεν είναι τόσο μεγάλο φαβορί οι Αρκάδες, επιλέγουμε 2-3 γκολ στο 1.95.

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός (20:30)

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε στο εντός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό, αλλά αμέσως μετά ουσιαστικά εξασφάλισε θέση στη League Phase του Europa League, το 4-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς δίνει διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς. Ο Λουτσέσκου συνηθίζει να κάνει αλλαγές και να φρεσκάρει την ομάδα του, θα προχωρήσει σε rotation, δεν θα αγωνιστεί ο Κουλιεράκης, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για την Βόλφσμπουργκ, αποκτήθηκε ο Αμερικανός αριστερός μπακ, Τζόναθαν Γκόμεζ. Τραυματίας ο Τόμας, εκτός Βιεϊρίνια και Τσιγγάρας. Έτοιμος ο Μιχαηλίδης.

Δεν μπήκε καλά ο Παναιτωλικός στο πρωτάθλημα, η εντός έδρας ήττα από τη Λαμία "πόνεσε" τους Αγρινιώτες, οι οποίοι έδειξαν πως θέλουν χρόνο για να φτάσουν στο σημείο που θέλει ο Γιάννης Πετράκης. Έχει αντικειμενικές δυσκολίες η αποστολή στην Τούμπα, το θετικό είναι πως επιστρέφει μετά από 111 μέρες (5 αγωνιστικές) ο κομβικός αμυντικός, Μλάντεν, την ίδια στιγμή όμως θα εκτίσει ο Σιέλης. Εκτός Μπακάκης, Ρουίθ, Ρόα και Στάγιτς.

Έχει ψυχολογία ο ΠΑΟΚ, είναι το μεγάλο φαβορί, λογικά θα έχει αρκετά γκολ το ματς, επιλέγουμε 1 & over 3,5 στο 2.35 από το αρχικό 2.20.

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός (21:00)

Έχει πολλές απαιτήσεις το ξεκίνημα της σεζόν για τον Παναθηναϊκό, προσπαθεί να κλείσει θέση στο League Phase του Conference League, την ώρα που γνώρισε αναπάντεχη ήττα από τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή. Ακολουθεί και η ρεβάνς με τη Λανς την Πέμπτη, συνεπώς ο Αλόνσο θα χρειαστεί να κάνει κάποια διαχείριση. Μπήκε κατευθείαν στα βαθιά ο Πελίστρι, τιμωρημένος από την πρεμιέρα είναι ο έμπειρος, Ζέκα. Ανάσες σε Ιωαννίδη και Ίνγκασον. "Κόπηκαν" Βέρμπιτς, Βιλένα και Πέρεθ. Ανέτοιμοι Μπάλντοκ και Μάγκνουσον.

Είχε καλή εικόνα ο Λεβαδειακός κόντρα στην Athens Kallithea, δημιούργησε φάσεις για να πάρει το ματς, ο βαθμός της ισοπαλίας θεωρήθηκε θετικός. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, ακολουθεί την 3η αγωνιστική η αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τον Νίκο Παπαδόπουλο, η ομάδα θα παίξει χωρίς άγχος.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει μια νίκη για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, το ματς είναι στο χέρι του, επιλέγουμε 1 & over 3.5 στο 2.92 από το αρχικό 2.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Asteras AKTOR - Βόλος: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 19:00
  • ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός: 1 & over 3,5 (απόδοση 2.35), 20:30
  • Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός: 1 & over 3,5 (απόδοση 2.92), 21:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ