BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με κάλυψη στους φιλοξενούμενους της Super League 2

Προγνωστικά Ελλάδα: Με κάλυψη στους φιλοξενούμενους της Super League 2
Καμπανιακός εναντίον Νίκη Βόλου για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League 2 INTIME SPORTS

Δράση έχουμε στην Super League 2 με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και το BetMarket.gr έχει την στοιχηματική πρόταση.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση του Διαγόρα Ρόδου με τον Καμπανιακό. Οι γηπεδούχοι δεν περνούν και τις καλύτερες ημέρες τους, με δεδομένο πως μεσοβδόμαδα οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να κάνουν αποχή από τις προπονήσεις, η οποία μάλιστα είχε διάρκεια δύο ημερών. Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος οι γηπεδούχοι δεν έχουν παρουσιάσει καθόλου καλή εικόνα στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Επιθετικά βλέπουμε δεν βρίσκουν εύκολα λύσεις, ενώ δεν μπορούν να κρατήσουν μπάλα. Η λογική λέει πως θα ρίξουν το βάρος στην άμυνα. Ο Καμπανιακός επικράτησε της Νίκης Βόλου στην πρεμιέρα, στη συνέχεια όμως ηττήθηκε από τον Μακεδονικό (1-0). Αν χαρακτηρίζει κάτι τους φιλοξενούμενους, αυτό είναι η συνέπεια. Έχουν καλό υλικό, οπότε σίγουρα περιμένουμε να είναι ανταγωνιστικοί στην διάρκεια της σεζόν.

Λαμβάνοντας υπόψιν πως ο Καμπανιακός έχει δείξει πολύ καλύτερη εικόνα στο γήπεδο και είναι πιο συγκεντρωμένος στο σημερινό παιχνίδι, δεδομένων των εξωαγωνιστικών ζητημάτων στον Διαγορά, αξίζει να πάμε στην κόντρα. Θα πάμε λοιπόν στο 2DNB σε απόδοση 2.50.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση του Αστέρα Β’ με τα Χανιά. Οι γηπεδούχοι έχουν αρκετές δυνατότητες, έχουν ταλέντο, όμως τους λείπει η εμπειρία και προς ώρας το πληρώνουν με ακριβό νόμισμα. Δύο ήττες ως τώρα για τους Αρκάδες και ειδικά κόντρα στην Παναχαϊκή το τελικό 1-0 ήταν σχεδόν τιμητικό. Στα αρνητικά για τον Αστέρα Β’ ενόψει του σημερινού αγώνα είναι η απουσία του Γραμματικάκη κάτω από τα δοκάρια που αποτελεί και έναν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας.

Όσο για τα Χανιά, προς ώρας έχει αδικήσει τον εαυτό της στην κατηγορία. Στο ντεμπούτο της στο φετινό πρωτάθλημα, παρότι προηγήθηκε έναντι της Καλαμάτας, εν τέλει ηττήθηκε με γκολ στο 92’. Στη συνέχεια έχασε από τον Πανιώνιο με γκολ που είχε αρκετή δόση τύχης. Σαφώς έχει τα θέματά της, ειδικά μεσοαμυντικά, όμως είναι ομάδα με δυνατότητες. Τη χαρακτηρίζει η διατήρηση της κατοχής και ο έλεγχος του ρυθμού, ενώ ξεχωρίζει ο Τσέλιος για τα δημιουργικά του στοιχεία.

Πιστεύουμε πως η εμπειρία θα παίξει σήμερα το ρόλο της, γι’ αυτό θα πάμε στο 2, αλλά με κάλυψη σε απόδοση 1.74.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΛΛ2 – 7/10, 15:00 – Διαγόρας Ρόδου – Καμπανιακός: 2DNB (Απόδοση: 2.50)
  • ΕΛΛ2 – 7/10, 15:00 – Αστέρας Β’ – Χανιά: 2DNB (Απόδοση: 1.74)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ