FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με την ΑΕΚ για το 2.00

Ο Λιβάι Γκαρσία
Ο Λιβάι Γκαρσία EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώνεται η τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan Super League στην OPAP Arena και ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα.

AΕΚ - Βόλος (20:00)

Η ΑΕΚ έψαξε μέχρι το τέλος παίκτη για την επίθεση και κατάφερε να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Φραντζί Πιερό, ένας φορ που θα λύσει τα χέρια του Αλμέιδα. Ο άσος από την Αϊτή δείχνει έτοιμος να προσφέρει άμεσα. Η Ένωση θέλει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με μια ευρεία νίκη και να πιάσει στην κορυφή Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, Μπρινιόλι και Γιόνσον παραμένουν εκτός, ο Μουκουντί έχασε προπονήσεις και αποτελεί ερώτημα. Χτύπησε ο Λαμέλα και κρίνεται αμφίβολος. Νοκ άουτ ο Γκατσίνοβιτς και ο Οντουμπάτζο.

Μέτριο χαρακτηρίζεται το ξεκίνημα του Βόλου στο πρωτάθλημα, ωστόσο είναι ακόμη νωρίς για να βγουν συμπεράσματα, τόσο για τη δυναμική της ομάδας, όσο και την προοπτική που μπορεί να έχει. Η διοίκηση από την πλευρά της συνέχισε την προσπάθεια ενίσχυσης, απέκτησε τον Σουηδό μπακ, Σούντγκρεν (είχε φορέσει τη φανέλα του Άρη την τριετία 2019-2022). Νοκ ο Τσοκάνης και είναι διαθέσιμος.

Το ματς είναι στα μέτρα της ΑΕΚ, στην έδρα της σπάνια κάνει λάθος, ο Βόλος δύσκολα θα βρει φάσεις, επιλέγουμε 1 & under 3.5 στο 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • AΕΚ - Βόλος: 1 & under 3.5 (απόδοση 2.00), 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ