BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Μεγάλη απόκλιση αποδόσεων στη Super League 2

Προγνωστικά Ελλάδα: Μεγάλη απόκλιση αποδόσεων στη Super League 2
ΠΑΟΚ Β' εναντίον Νίκη Βόλου για τη Super League 2 INTIME SPORTS

Άκρως ενδιαφέρουσα η σημερινή αναμέτρηση της Super League 2 κι αυτό προκύπτει από αρκετούς παράγοντες.

Σε κάθε αγωνιστική της Super League 2, το Betmarket σας παρουσιάζει τις αναλύσεις των αγώνων με το μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον και τα προγνωστικά του.

Οι «φιλοξενούμενοι» γηπεδούχοι και οι αποδόσεις

Η αναμέτρηση της ημέρας λοιπόν, είναι το ΠΑΟΚ Β’ - Μακεδονικός και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Ευκαρπίας, δηλαδή στο γήπεδο του Μακεδονικού, στο οποίο φιλοξενούνται οι Ασπρόμαυροι.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ Β’ έχει ξεκινήσει τη σεζόν με δύο ισοπαλίες. Η πρώτη, αυτή κόντρα στον Ηρακλή, δεν είχε γκολ, ενώ στη δεύτερη με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου (1-1) κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι. Τα θετικά του είναι ο ενθουσιασμός και η ταχύτητα, όμως υστερεί αρκετά σε πολλά πράγματα που χαρακτηρίζουν ένα σύνολο ως «ομάδα», λόγω και των πολλών προσθαφαιρέσεων που γίνονται.

Ο Μακεδονικός έχει ξεκινήσει θετικά τη σεζόν κι αν συνεχίσει έτσι θα καταφέρει εύκολα την είσοδο του στα playoff. Το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα είναι το διάβασμα του αντιπάλου, γεγονός που χρησιμοποιεί στο παιχνίδι του κι έτσι δέχεται φάσεις με… το σταγονόμετρο. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές (1-1-0) δεν δέχθηκε γκολ, ενώ στο Κύπελλο αποκλείστηκε μεν από την ΑΕΛ αλλά στα πέναλτι, καθώς το παιχνίδι είχε λήξει χωρίς γκολ.

Επομένως, έχουμε μια νεανική ομάδα που φέτος έχει σκοράρει ένα γκολ κι αυτό με πέναλτι, κόντρα σε μία που έχει χτίσει την ομοιογένεια της και τη φετινή σεζόν διατηρεί την εστία της ανέπαφη.

Οι αποδόσεις

Βλέπουμε πως οι απόκλιση των αποδόσεων που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες είναι μεγάλη. Ο άσος είναι στο 2.70, το Χ στο 3.05 και το διπλό στο 2.50. Σε άλλο σημείο εντοπίζουμε τον άσο στο 2.25, το Χ στο 2.75 και το διπλό στο 3.65.

Εμείς συμφωνούμε με το σετ αποδόσεων της πρώτης, οπότε θα εκμεταλλευτούμε αυτό της δεύτερης.

Η εκτίμηση είναι πως ο Μακεδονικός θα καταφέρει να κρατήσει τον ΠΑΟΚ Β’ στο μηδέν κι έτσι θα ποντάρουμε στο Χ2 & No Goal, που προσφέρεται σε απόδοση 3.35.

Η επιλογή του Betmarket

16:00, ΠΑΟΚ Β’ - Μακεδονικός: Χ2 & No Goal (3.35)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ