FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Μπορεί το 1.75 η Λαμία

/  -   (  / EUROKINISSI)
/ - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League και ο Λάμπρος Μπαλάφας καταγράφει τα δεδομένα στο Παναιτωλικός - Λαμία.

Παναιτωλικός - Λαμία (Δευτέρα 21:00)

Αγχωτική και εξαιρετικά δύσκολη η περασμένη σεζόν για τον Παναιτωλικό, έσωσε την… παρτίδα στο φινάλε. Ο Γιάννης Πετράκης ήταν αυτός που διόρθωσε αρκετά από τα κακώς κείμενα και η διοίκηση του έδωσε τα… ηνία και για τη χρονιά που αρχίζει. Θα είναι αρκετά αλλαγμένο το ρόστερ, αποκτήθηκαν 12 νέοι ποδοσφαιριστές, θα χρειαστεί χρόνος για να ενσωματωθούν απόλυτα. Τιμωρημένος είναι ο στόπερ Μλάντεν.

Η Λαμία προέρχεται από την κορυφαία σεζόν της ιστορίας της, τερμάτισε 6η, αλλά ο Λεωνίδας Βόκολος αποχώρησε και το μπάτζετ θα είναι μειωμένο. Στη θέση του ο Κύπριος, Μαρίνος Σατσιάς, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί ένα εντελώς διαφορετικό ρόστερ. Η εικόνα της ομάδας στα φιλικά ήταν αρκετά καλή, είναι σημαντικά τα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών.

Ο Παναιτωλικός απέκτησε πολλούς νέους παίκτες το τελευταίο διάστημα και θα χρειαστεί χρόνο, η Λαμία ικανοποίησε στα φιλικά και θα της δώσουμε τύχη, Χ2 στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός - Λαμία: Χ2 (απόδοση 1.70), Δευτέρα 21:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ