FREETIPS247

Προγνωστικά Ελλάδα: Ντέρμπι Δικεφάλων με Bet Builder σε απόδοση 10.75

Ο Τάισον
Ο Τάισον EUROKINISSI SPORTS

Με το παιχνίδι που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στην Stoiximan Super League ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θ' ασχοληθεί το Freetips247.com προτείνοντας Bet Builder σε απόδοση 10.75.

Μετά το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ επανέρχεται στις εγχώριες διοργανώσεις έχοντας πάρει τη νίκη στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του για το ελληνικό πρωτάθλημα. Από την άλλη, η ΑΕΚ δεν έχει γλυκιά γεύση από την πρόσφατη αναμέτρηση της για το ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και γνώρισε την ήττα από τον Παναιτωλικό με 1-0 στο Αγρίνιο.

Αναφορικά με το Bet Builder, το Freetips247.com προτείνει τρία σημεία με αποτέλεσμα ημιχρόνου, σύνολο γκολ και ειδικό παίκτη σε απόδοση άνω του δεκαπλασιασμού (10.75).

Πρώτη επιλογή θα είναι το σκορ ημιχρόνου, όπου θα επιλέξουμε την ισοπαλία. Ένα αρκετά ανταγωνιστικό ματς αναμένεται να παρακολουθήσουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τις δύο ομάδες να έχουν ως πρώτο στόχο να μην παραβιαστεί η εστία τους. Αυτό σημαίνει πως ο χαμηλός ρυθμός, το παιχνίδι κέντρου και οι λίγες ευκαιρίες είναι πολύ πιθανά στο πρώτο 45λεπτο.

Θα συνεχίσουμε με το εύρος τερμάτων και θα πάμε στο 2-3 γκολ. Αμφότερες οι ομάδες αντιμετωπίζουν αμυντικά προβλήματα, γεγονός που γίνεται αντιληπτό πολλές εντός αγωνιστικού χώρου. Ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία τέσσερα από τα πέντε ματς του, ενώ η ΑΕΚ έχει δεχθεί 43 ευκαιρίες για γκολ στα τελευταία πέντε ματς. Πιστεύουμε πως είναι εφικτό να επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο εύρος τερμάτων.

Τελευταίο σημείο στο Bet Builder θα είναι η τελική προσπάθεια εντός εστίας από τον Τάισον, επιλέγοντας τη 1+. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει την ικανότητα να δημιουργήσει προοπτικές για μία ευκαιρία. Είναι ικανός να βρει χώρους και να απειλήσει την εστία της ΑΕΚ έστω μία φορά.

Το Bet Builder του Freetips247.com

  • Αποτέλεσμα 1ου ημιχρόνου: Χ
  • Σύνολο γκολ: 2-3
  • Προσπάθειες στην εστία – Τάισον: 1+

Bet Builder απόδοσης: 10.75

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ