FREETIPS247

Προγνωστικά Ελλάδα: Ντέρμπι στην Τούμπα με Bet Builder σε απόδοση 5.00

Προγνωστικά Ελλάδα: Ντέρμπι στην Τούμπα με Bet Builder σε απόδοση 5.00
INTIME SPORTS

Το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League ξεχωρίζει και το Freetips247.com προτείνει Bet Builder για το μεγάλο ματς της Τούμπας.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, ο Δικέφαλος του Βορρά φιλοξενεί στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό, έχοντας ως στόχο να διατηρήσει το απόλυτο, παραμένοντας παράλληλα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο έχει καταγράψει ήδη σημαντικές βαθμολογικές απώλειες στα ματς με Αστέρα AKTOR και Athens Kallithea και αντιμετωπίζει την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ελλάδας ως τελικό καθώς δεν θέλει να χάσει περαιτέρω έδαφος.

Ο Μπράντον Τόμας ταλαιπωρείται εδώ και τρεις εβδομάδες, από τον αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα (22/8), από ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική και δύσκολα θα δώσει το παρών.

Κατά τα λοιπά, ο Ρασβάν Λουτσέσκου έχει τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ στη διάθεσή του, μετά και την επιστροφή των διεθνών από τις εθνικές τους ομάδες.

Ο μόνος που έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης ήταν ο Μαντί Καμαρά, ενώ όλοι οι άλλοι μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Από πλευράς Παναθηναϊκού επέστρεψαν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Ουναΐ, Πελίστρι και Ντραγκόφσκι. Μάλιστα πέραν των προαναφερθέντων, παικτών ο Ντιέγκο Αλόνσο θα έχει στη διάθεση του τους Νεμάνια Μαξίμοβιτς και Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον, οι οποίοι επανήλθαν και υπολογίζονται για το αρχικό σχήμα.

Bet Builder

Έτσι για το Bet Builder πρώτη μας επιλογή είναι το G/G κάτι που έχει επιβεβαιωθεί στα 8 από τα 9 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων.

Από εκεί και πέρα θα βασιστούμε στη φόρμα του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ σε δύο ματς με την Εθνική ομάδα κόντρα σε Φινλανδία και Ιρλανδία δείχνοντας να βρίσκεται σε φόρμα!

Κλείνουμε την τριάδα με το Under 1.5 γκολ στο Α΄ Ημίχρονο, αφού περιμένουμε τις δύο ομάδες τουλάχιστον στο ξεκίνημα της αναμέτρησης να μην ρισκάρουν.

Το Bet Builder του Freetips247.com

  • G/G (1.80)
  • Να σκοράρει: Ιωαννίδης (3.90)
  • Α΄Ημιχ. Under 1.5 γκολ (1.40)
  • Bet Builder απόδοσης: 5.00

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ