BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ο Μαρσέλο, ο αναστατωμένος Ιωνικός και τα κόρνερ της ΑΕΚ

Ο Μαρσέλο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο
Ο Μαρσέλο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο EUROKINISSI

Το BetMarket.gr προτείνει στοιχηματικές επιλογές για τα σημερινά παιχνίδια της Super League.

Η Super League είναι το πρώτο από τα εμπορικά (στην Ελλάδα) πρωταθλήματα που μπαίνουν στον χορό. Ηδη με αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας Novibet πίσω για τις ομάδες, κάτι που μας επιτρέπει να έχουμε ένα πρώτο δείγμα για την αγωνιστική τους παρουσία.

Όπως για παράδειγμα το 3-0 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Βόλο, που δίνει αφορμή για να γράψουμε πως η ομάδα του Γιοβάνοβιτς συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Σήμερα πηγαίνει στη Νίκαια, κόντρα σε έναν αναστατωμένο Ιωνικό.

Ο Σπανός μίλησε για ντροπή μετά τη βαριά ήττα με 7-0, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, κόντρα στον ΟΦΗ. Η παραίτησή του ακολούθησε με ζωντανές δηλώσεις, αλλά δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση. Η κατάσταση πάντως δεν δείχνει ιδανική στα αποδυτήρια της ομάδας της Νίκαιας και οι "πράσινοι" έχουν ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν φεύγοντας με το διπλό.

Η νίκη του Παναθηναϊκού πληρώνει 1.45, αλλά σαφώς μπορεί να επιβεβαιωθεί και το 1.75 στο να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς. Κόντρα σε μια άμυνα και θα στερηθεί σήμερα τους έμπειρους Τσιγκρίνσκι (στόπερ) και Κάνιας (αμ. μέσος).

Ανανεωμένος, με διάθεση και δεδομένα ποιοτικά χαρακτηριστικά ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Εβαλε δύο στον Ατρόμητο και θα είναι στη βασική ενδεκάδα σήμερα στα Γιάννενα.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ δεν ήταν ποτέ στην καριέρα του ο μεγάλος σκόρερ. Περισσότερο δημιουργός ήταν από αριστερά και θα κρατήσω τη φόρμα του ψάχνοντας την πρώτη του ασίστ στην Ελλάδα. Πληρώνει 5.00 μονάδες το ενδεχόμενο να έχει τελική πάσα.

Ο Ολυμπιακός έκανε 11 τελικές στην εστία κόντρα στον Ατρόμητο, τα Γιάννενα έγραφα σε όλο τον πρώτο γύρο πως έχουν θέματα αμυντικά, δεν είναι κακή απόδοση και το 1.83 για over 5,5 σουτ στην εστία για τους Πειραιώτες.

Η ΑΕΚ θεωρητικά έχει εύκολο έργο στο εντός με τη Λαμία, αλλά επίσης έχει και πολλές απουσίες. Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Βίντα είναι όλες "καλές" απουσίες για τον Αλμέιδα. Η Ένωση μπορεί να μπει με ένταση στο ματς, όπως κάνει σε όλα της τα φετινά παιχνίδια. Το over 4,5 κόρνερ πρώτου ημιχρόνου επιβεβαιώθηκε και στο Κύπελλο με την Κηφισιά και πληρώνει 1.80 σήμερα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ - Λαμία: Over 4,5 κόρνερ Α’ ημίχρονο (απόδοση 1.80), 17:00
  • ΠΑΣ Γιάννενα - Ολυμπιακός: Μαρσέλο ασίστ (απόδοση 5.00), 20:00
  • Ιωνικός - Παναθηναϊκός: Over 1,5 Παναθηναϊκός (απόδοση 1.75), 21:30

Διάβασε καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, φτιάξε το δικό σου δελτίο μέσα από τη νέα υπηρεσία του BetMarket.gr και βρες σε ποια στοιχηματική εταιρία έχει τις καλύτερες αποδόσεις!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ