FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ο Ολυμπιακός ορίζει το ματς, στοίχημα στο 2.27

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Λάμπρος Μπαλάφας καταγράφει τα δεδομένα και ποντάρει σε μια επιλογή του 2.27.

Ολυμπιακός - Athens Kallithea (20:30)

Πήγε με αίσθημα ανωτερότητας ο Ολυμπιακός στο Βόλο, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, πήρε μια ελεγχόμενη νίκη, χωρίς να πιεστεί στην άμυνα. Έχει το αβαντάζ της εξασφαλισμένης θέσης στην Ευρώπη, ο Μεντιλίμπαρ ο οποίος έχει πολλές απαιτήσεις από τους παίκτες του, ζητάει συνεχώς πίεση και πολλά τρεξίματα. Δεν πρόλαβε ο Ρέτσος, ο Άμπι έφυγε για τη Σουόνσι, τραυματίας ο Μπιανκόν, στη Βραζιλία οι 5 μικροί για το Διηπειρωτικό με τη Φλαμένγκο. Επιστρέφουν Ντάνι Γκάρθια και Μπιανκόν.

Η Athens Kallithea προσπαθεί να εγκλιματιστεί στα νέα δεδομένα και τις υψηλές απαιτήσεις της Stoiximan Super League. Είχε καλές στιγμές και κακές στιγμές στην πρεμιέρα κόντρα στο Λεβαδειακό, η λευκή ισοπαλία, θεωρήθηκε θετικό αποτέλεσμα. Σαφώς πιο δύσκολη η αποστολή στο Γ. Καραϊσκάκης, αλλά και μηδενικό άγχος. Αποκτήθηκε ο Βόσνιος μπακ, Νεμάνια Νίκολιτς.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά, ο Ολυμπιακός θέλει αυτά τα ματς να τα… καθαρίζει χωρίς μεγάλη πίεση, επιλέγουμε 1 & over 3.5 στο 2.27.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Athens Kallithea: 1 & over 3,5 (απόδοση 2.27), 20:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ