BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Οι αποδόσεις για την άνοδο στη Stoiximan Super League

Το τρόπαιο της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2024-25
Το τρόπαιο της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2024-25 EUROKINISSI SPORTS

Το Betmarket.gr σάς παρουσιάζει τις αποδόσεις και τα φαβορί των στοιχηματικών εταιριών της Super League 2.

Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη της Super League 2 και το Betmarket σας βάζει στο κλίμα.

Ας θυμηθούμε αρχικά, τι έγινε την περσινή σεζόν, όπου Λεβαδειακός και Athens Kallithea κατάφεραν να πάρουν την άνοδο στη Stoiximan Super League από Βόρειο και Νότιο όμιλο αντίστοιχα. Από την άλλη, υποβιβάστηκαν οι ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά.

Φέτος, η διοργάνωση είναι και πάλι χωρισμένη σε δύο ομίλους 10 ομάδων, με το ενδιαφέρον να είναι πραγματικά πολύ μεγάλο. Κάθε όμιλος έχει τα δικά του μεγάλα φαβορί και σε καθένα ξεχωρίζουν τρία.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να υπενθυμίσουμε πως το Betmarket έχει προβλέψει σωστά τους νικητές των ομίλων της Superleague 2 και στις δύο τελευταίες σεζόν. Τη σεζόν 2022/23 προβλέψαμε την άνοδο του Πανσερραϊκού (3.50) και την άνοδο της Κηφισιάς (7.00). Πέρσι, προβλέψαμε την άνοδο του Λεβαδειακού (1.50) και της Καλλιθέας (2.80).

Superleague 2 2024/25: Αποδόσεις

Βόρειος Όμιλος – Νικητής

Σε αυτόν τον όμιλο με βάση πάντα με τις αποδόσεις που έχουν βγάλει οι στοιχηματικές εταιρίες, υπάρχει ένα μεγάλο φαβορί που είναι η ΑΕΛ. Η επιλογή να ανέβει η Λάρισα προσφέρεται σε απόδοση 1,85. έπειτα, ακολουθεί ο Ηρακλής σε απόδοση 3,50. Ο Γηραιός έχει μπει σε μια νέα εποχή κι έχει χτίσει ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ. Την τριάδα κλείνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος δεν μπορεί να υποτιμηθεί και προσφέρεται σε απόδοση 5,00.

Αποδόσεις:

  • ΑΕΛ – 1.85
  • Ηρακλής – 3.50
  • ΠΑΣ Γιάννινα – 5.00
  • ΠΑΟΚ Β’ – 15.00
  • Νίκη Βόλου – 26.00

Νότιος Όμιλος – Νικητής

Στον Όμιλο Β’ τα πράγματα είναι πιο ισορροπημένα, καθώς υπάρχουν τρεις ομάδες σε πολύ κοντινή απόσταση. Η Κηφισιά που υποβιβάστηκε πέρσι από τη μεγάλη κατηγορία έχει τον πρώτο λόγο, σε απόδοση 3,50. Ακολουθούν τα Χανιά σε απόδοση 4.00, τα οποία είναι σε ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και πέρσι τερμάτισαν στη 2η θέση. Η τριάδα κλείνει με την Καλαμάτα, η οποία θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις την πολυπόθητη άνοδο και προσφέρεται σε απόδοση 4.50.

Αποδόσεις:

  • Κηφισιά – 3.50
  • Χανιά – 4.00
  • Καλαμάτα – 4.50
  • Παναχαϊκή – 6.50
  • Ηλιούπολη – 7.50

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές Ελλάδα!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ