BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Οι έδρες κάνουν τη διαφορά

Ο Οζντόεφ βρήκε δίχτυα για τον ΠΑΟΚ
Ο Οζντόεφ βρήκε δίχτυα για τον ΠΑΟΚ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Δεύτερη αγωνιστική ημέρα για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League και το ενδιαφέρον στα προγνωστικά (25/08/24) είναι υψηλό.

Με την έναρξη και των πρωταθλημάτων, το Betmarket.gr σας παρουσιάζει καθημερινά αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Με τη φόρμα και τον ενθουσιασμό του Αστέρα

Ο Asteras AKTOR πέτυχε ένα εντυπωσιακό διπλό στην πρεμιέρα, κερδίζοντας στην έδρα του Παναθηναϊκού (0-1). Η χρονιά ξεκίνησε με ιδανικές συνθήκες και φαίνεται πως η δουλειά της προετοιμασίας ήδη αποδίδει. Το τρίποντο έφερε ενθουσιασμό και η διοίκηση έταξε πριν σε περίπτωση που γίνει το 2/2.

Σήμερα, παίζει εντός έδρας κι αναμένεται να έχει κόσμο στο πλευρό του, καθώς οι φιλοδοξίες για τη φετινή σεζόν είναι μεγάλες.

Ο Βόλος από την άλλη δεν έκανε καλή εκκίνηση και παρουσίασε πολλά κενά στην άμυνα του. Η διαφορά με τον Ολυμπιακό ήταν χαοτική και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να προβάλει αντίσταση. Εκτός των άλλων, δεν θα έχει διαθέσιμο σήμερα και τον τιμωρημένο Βιγιαφάνες.

Ξεκάθαρο φαβορί ο Asteras AKTOR, ο οποίος υπερτερεί σε ποιότητα, παίζει στην έδρα του κι έχει καλύτερη ψυχολογία. Επομένως, θα πάμε με τον άσο, σε απόδοση 2.12.

Η έδρα και τα γκολ

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έκανε τα εύκολα δύσκολα, όμως στο τέλος κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Πανσερραϊκό (3-2). Ήταν κακός αμυντικά, όμως τουλάχιστον βρήκε λύσεις μπροστά. Στη συνέχεια, κατάφερε μια ευρεία νίκη κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς (4-0), με την οποία στην ουσία κλείδωσε την πρόκριση στον όμιλο του Europa League.

Σήμερα, είναι το φαβορί, παίζει στην έδρα του, οπότε περιμένουμε να κυριαρχήσει. Η λογική λέει πως θα έχει διάθεση για επιθετικό παιχνίδι και θα επιλέξει υψηλό ρυθμό.

Ο Παναιτωλικός αδίκησε τον εαυτό του μεν, αλλά έδειξε κι αδυναμίες. Η αποβολή του Σιέλη σίγουρα άλλαξε το πλάνο του και τον έκανε πιο ευάλωτο αμυντικά, όμως γενικότερα θέλει πολλή βελτίωση. Η αλήθεια είναι πως λόγω ατυχίας δεν σκόραρε, καθώς έδειξε πως επιθετικά έχει ικανότητες.

Στη σημερινή αναμέτρηση ξέρει πως είναι το αουτσάιντερ και γνωρίζει πως δύσκολα θα καταφέρει να αντιμετωπίσει την επίθεση του αντιπάλου. Είναι πάντως από τις ομάδες που αν μείνουν πίσω στο σκορ θα παίξουν πιο απελευθερωμένα.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να είναι το μεγάλο φαβορί. Η λογική λέει πως ο άσος θα έρθει, ενώ είναι πιθανό να δούμε πολλά γκολ. Επομένως, αξίζει το combo 1 & Over 2.5, σε απόδοση 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 19:00, Αστέρας Τρίπολης - Βόλος: 1, σε απόδοση 2.12
  • 20:30, ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός: 1 & Over 2.5, σε απόδοση 1.70

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ