BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Οι επιθετικοί πληρώνουν στο ντέρμπι αιωνίων

Ο Φώτης Ιωαννίδης
Ο Φώτης Ιωαννίδης EUROKINISSI SPORTS

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα είναι αναμφίβολα το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (2-0), όμως παρά το γεγονός πως έκανε μέτρια εμφάνιση δημιούργησε τέσσερις τελικές στην εστία. Στη συνέχεια, δεν κατάφερε να κερδίσει τη Μπόρατς (1-1), σε ένα παιχνίδι όπου ήταν το μεγάλο φαβορί. Γενικότερα, το κλίμα δεν είναι καλό στην ομάδα και οι φήμες για αλλαγή προπονητή γίνονται όλο και πιο έντονες. Βέβαια, το «Αιώνιο ντέρμπι» είναι πολύ σημαντικό για όλους και περιμένουμε ειδικά από τους ηγέτες της ομάδας, με πρώτο τον Ιωαννίδη, να βγουν μπροστά.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε… σβηστά τον Ατρόμητο (2-0) και στη συνέχεια πέτυχε μια σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη κόντρα στη Μπράγκα (3-0). Ο Μεντιλίμπαρ επέλεξε να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες και του βγήκε σε καλό, με τις νίκες να ανεβάζουν συνολικά την ψυχολογία της ομάδας. Σήμερα, στόχος είναι η νίκη, ενώ περιμένουμε από τους ερυθρόλευκους να παίξουν με επιθετική διάθεση και να ψάξουν αρκετά τον Ελ Κααμπί.

Παίκτης - Κλειδί: Παναθηναϊκός

Ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να θεωρηθεί βαρόμετρο για τον Παναθηναϊκό είναι αναμφίβολα ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας επιθετικός έχει εξελιχθεί στον ηγέτη της ομάδας, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στο γήπεδο. Δεν είναι λίγες οι φορές που τον βλέπουμε να παίρνει πάνω του προσπάθειες, ενώ η εκτελεστική του ικανότητα είναι υψηλού επιπέδου.

Παίκτης - Κλειδί: Ολυμπιακός

Η αιχμή του δόρατος στον Ολυμπιακό είναι σίγουρα ο Ελ Κααμπί. Ο περσινός πρώτος σκόρερ του Conference League βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα, καθώς σκόραρε δύο τέρματα κόντρα στη Μπράγκα, ενώ έχει βάλει τα τέσσερα από τα έξι τελευταία γκολ της ομάδας του. Όπως είναι λογικό, ο Μαροκινός αποτελεί τον αποδέκτη της πλειοψηφίας των προσπαθειών της ομάδας του.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Προγνωστικά

Όσον αφορά τα προγνωστικά, το ενδιαφέρον βρίσκεται στα ειδικά παικτών. Η εκτίμηση είναι πως τόσο ο Ιωαννίδης, όσο και ο Ελ Κααμπί, θα έχουν την ευκαιρία τους και θα καταφέρουν να δημιουργήσουν από τουλάχιστον μία προσπάθεια στην εστία. Επομένως, θα δημιουργήσουμε το Bet Builder Ιωαννίδης 1+ τελική στην εστία & Ελ Κααμπί 1+ τελική στην εστία σε απόδοση 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μονό

  • 20:30, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ιωαννίδης 1+ τελική στην εστία & Ελ Κααμπί 1+ τελική στην εστία, σε απόδοση 1.80

Το Betmarket παρακολουθεί καθημερινά τη δράση και σας παρουσιάζει τις αναλύσεις του και τα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ