BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Οι νέες αποδόσεις μετά τις γκέλες του Big-4

Προγνωστικά Ελλάδα: Οι νέες αποδόσεις μετά τις γκέλες του Big-4
EUROKINISSI

Δείτε πώς διαμορφώθηκαν οι αποδόσεις κατάκτησης της Stoiximan Super League μετά και το πέρας της 9ης αγωνιστικής.

Μία πρωτόγνωρη αγωνιστική ζήσαμε αυτό το Σαββατοκύριακο, μιας και κανείς από τους τέσσερις μεγάλους του πρωταθλήματος δεν ευτύχησε να κερδίσει. Μοναδικός κερδισμένος αυτής της αγωνιστικής ήταν ο Άρης, ο οποίος με την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ είναι μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από εκεί και έπειτα, ο ΠΑΟΚ ενώ ήταν μπροστά στο σκορ επί του ΟΦΗ, γνώρισε την ανατροπή και δεν εκμεταλλεύτηκε τις ήττες της ΑΕΚ από τον Πανσερραϊκό το Σάββατο, αλλά και του Ολυμπιακού από τον Αστέρα Τρίπολης. Το εντυπωσιακό είναι πως μετά από αυτά τα αποτελέσματα, ο Παναθηναϊκός είναι ο μοναδικός που δεν βγήκε κερδισμένος, μιας και έπεσε στην 8η θέση.

Μετά από όλα αυτά, λοιπόν, ενδιαφέρον έχει να δούμε πώς έχουν διαμορφωθεί οι αποδόσεις κατάκτησης του πρωταθλήματος και τι διαφοροποιήσεις έχουμε.

Πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παραμένει ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρολευκοι, παρά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και το γεγονός πως παραμένουν χωρίς νίκη για τρεις σερί αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, έχουν τον πρώτο λόγο σύμφωνα με τις αποδόσεις από τις στοιχηματικές εταιρίες. Η σοβαρότητα που βγάζει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι ένα θετικό στοιχείο για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ και ενόσω περιμένουν άπαντες περισσότερα από τις καλοκαιρινές μεταγραφές.

Δεύτερος στην σχετική λίστα είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχασε την ευκαιρία να ανοίξει την διαφορά από τους διώκτες του και όχι μόνο δεν κέρδισε τον ΟΦΗ, αλλά γνώρισε και ήττα με ανατροπή, με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας. Οφείλουμε να επισημάνουμε πως οι ασπρόμαυροι δυσκολεύονται αρκετά το τελευταίο διάστημα, μιας και ήρθαν ισόπαλοι και την προηγούμενη αγωνιστική με την ΑΕΚ, αλλά και μεσοβδόμαδα με την Πλζεν.

Αμέσως μετά ακολουθεί η ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει μία ακόμα απώλεια βαθμών εκτός έδρας. Οι κιτρινόμαυροι δυσκολεύονται πάρα πολύ μακριά από την έδρα τους και ειδικά κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους. Εξ ου και οι ήττες, αρχικά από τον Παναιτωλικό και εν συνεχεία από τον Πανσερραϊκό.

Όσο για τον Παναθηναϊκό, ναι μεν πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση κόντρα στον Άρη, όμως στη μία φάση που δέχτηκε, είδε την εστία του να παραβιάζεται, με αποτέλεσμα να μένει χαμηλά στην βαθμολογία και εξίσου χαμηλά στην διεκδίκηση του τίτλου.

Μοναδική ομάδα, η απόδοση της οποίας είναι σε διαρκή πτώση, είναι ο Άρης. Οι κιτρινόμαυροι είναι πλέον μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία και ελπίζουν σε ακόμα καλύτερες ημέρες, έχοντας δώσει και τα περισσότερα από τα ντέρμπι του α’ γύρου.

Παρακάτω οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League, μετά και την 9η αγωνιστική:

  • Ολυμπιακός – 2.75
  • ΠΑΟΚ – 3.50
  • ΑΕΚ – 4.50
  • Παναθηναϊκός – 5.00
  • Άρης – 25.00

Στο BetMarket.gr θα βρείτε αποδόσεις κατάκτησης των κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ