FREETIPS247

Προγνωστικά Ελλάδα: Ολυμπιακός – Athens Kallithea με Bet Builder στο 11,25

SUPERLEAGUE 2024-2025 /   -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Athens Kallithea είναι η στοιχηματική πρόταση του Freetips247.com με Bet Builder σε σούπερ απόδοση.

Πέφτει η αυλαία στην 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Athens Kallithea. Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους, επικρατώντας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 2-0 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Οι Πειραιώτες είχαν σε... τρελά κέφια τους Ζέλσον Μαρτίνς. Ροντινέι και Μασούρα οι οποίοι ήταν οι σκόρερ, με τον Πορτογάλο να βγάζει τις ασίστ και στα δύο τέρματα των Ερυθρολεύκων. Όσο για την Athens Kallithea, στην επιστροφή της μετά από πολλά χρόνια στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, πήρε μία πολύ ισοπαλία στην έδρα του Λεβαδειακού, στο άτυπο ντέρμπι των πρωτοπόρων της περσινής Super League 2.

Μπορεί η παράδοση των αγώνων ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι σχετικά παλιά, όμως όποτε παίζει εντός έδρας, ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει από την Καλλιθέα στους τελευταίους 3 αγώνες. Γι' αυτό για το Bet Builder αρχικά θα επιλέξουμε το 1/1 σε απόδοση 1.50. Περιμένουμε να μπουν από νωρίς δυνατά οι Ερυθρόλευκοι και να επιδιώξουν να σκοράρουν από το πρώτο ημίχρονο, προκειμένου να έχουν ακόμα πιο εύκολο έργο στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο.

Κρατάμε επίσης το γεγονός πως στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους ματς, σημειώθηκαν περισσότερα από 2.5 τέρματα. Εμείς θα ανεβάσουμε την απόδοση και θα επιλέξουμε να επιτευχθούν Over 3.5 τέρματα στην αναμέτρηση. Το συγκεκριμένο σημείο το βρίσκουμε σε απόδοση 2.27.

Όσον αφορά τα ειδικά παικτών, θα πάμε στον Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα κι έτσι δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος να βρει γι' ακόμη μία φορά δίχτυα. Αν πετύχει γκολ, τότε το συγκεκριμένο σημείο είναι στηναπόδοση 2.50.

Τέλος, μας αρέσει και το Over 1.5 οφσάιντ για την Athens Kallithea, προκειμένου το Bet Builder να ανέβει στην απόδοση 11.25.

Freetips247.com: Το Bet Builder

  • Ημίχρονο/Τελικό: 1/1 (1.50)
  • Συνολικά Γκολ: Over 3.5 (2.27)
  • Να σκοράρει: Ζέλσον Μαρτίνς (2.50)
  • Συνολικά Οφσάιντ: Athens Kallithea Over 1.5 (2.50)

Απόδοση Bet Builder: 11.25

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ