FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Πέφτει η αυλαία στα playouts, όλα έχουν κριθεί, παιχνίδι με διπλασιασμούς και 3.15

SUPERLEAGUE / 2023-2024 /  -
SUPERLEAGUE / 2023-2024 / - EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς ενδιαφέρον θα διεξαχθεί η σημερινή τελευταία αγωνιστική των playouts, όλα έχουν κριθεί, η Κηφισιά θα ακολουθήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 2η κατηγορία, Δύσκολο να βρεθούν και σημεία για να ποντάρει κανείς, μπορεί να γίνει μια κουβέντα για τον άσο του Πανσερραϊκού κόντρα στον Κηφισιά, στο αντίο του Πάμπλο Γκαρσία. Με την ίδια λογική, ίσως ο ΠΑΣ κάνει το κάτι παραπάνω απέναντι στον Βόλο, στην τελευταία… παράσταση στη Stoiximan Super League.

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης (Σάββατο 20:00)

Περίεργο κλίμα και στους δύο

Η σεζόν ολοκληρώθηκε χωρίς συγκινήσεις για τον Ατρόμητο, έκανε την προσπάθεια στο Αγρίνιο χωρίς να πάρει κάτι από το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό. Ακολούθησαν εξελίξεις, ο Ίλιτς συμφώνησε με τη Νίζνι από τη Ρωσία και αποχώρησε, σήμερα στον πάγκο θα καθίσει ο Γιώργος Κορακάκης, εκτίει ο Κούντε, εκτός έμειναν Κεσχρίντα, Έρλινγκμαρκ, Ντιρκς.

Χωρίς κίνητρο ο Αστέρας σε όλη την διαδικασία των playouts, προέρχεται από την ισοπαλία με τον ΟΦΗ, μέτρια ξανά η εικόνα του. Το προσεχές διάστημα θα δείξει, αλλά το μέλλον του Ράσταβατς στην ομάδα είναι αβέβαιο. Δεν ακολούθησαν την αποστολή, Παπαδόπουλος, Χουχούμης, Καστάνιο, Ρεγκίς, Σουρλής, Ζουκάνοβιτς, Σίτο, Καρμόνα.

Παιχνίδι που δεν μπορείς να το πιάσεις από κάπου, ρίσκο στην ισοπαλία.

ΟΦΗ - Παναιτωλικός (Σάββατο 20:00)

Θα παίξουν για να το ευχαριστηθούν

Ο ΟΦΗ ήθελε έναν βαθμό κόντρα στον Αστέρα για να σωθεί και μαθηματικά, τον πήρε, αλλά έτσι κι αλλιώς τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν ευνοϊκά και δεν υπήρξε κανένα άγχος. Ο Δέλλας έχει βελτιώσει τους Κρητικούς, όλοι στην ομάδα θέλουν να κλείσουν με νίκη μπροστά στο κοινό τους, Αμπάντα, Μεγιάδο και Μπρεσάν έμειναν εκτός.

Με χαμόγελα κλείνει η σεζόν για τον Παναιτωλικό, πέρασε πολλά, αλλά η νίκη επί του Ατρόμητου σφράγισε την παραμονή, παίκτες, διοίκηση και κόσμος πανηγύρισαν έντονα. Σημαντική η συνεισφορά του Γιάννη Πετράκη, για τον οποίο τα ματς κόντρα στον ΟΦΗ είναι πάντα ιδιαίτερα. Εκτίουν οι Μλάντεν και Ταμπίτζε, δεν ταξίδεψε και ο Οικονόμου.

Ματς χωρίς σκοπιμότητες, επιλέγουμε 2-3 γκολ στο 2.00

Πανσερραϊκός - Κηφισιά (Σάββατο 20:00)

Το αντίο που πρέπει στον Πάμπλο Γκαρσία

Χωρίς πίεση κλείνει η σεζόν για τον Πανσερραϊκό, η καλή πορεία της κανονικής περιόδου εξαργυρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ήδη γίνονται διαβουλεύσεις για την επόμενη μέρα, ο Πάμπλο Γκαρσία αποχωρεί από την ομάδα, το έργο του ωστόσο, κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο. Έλυσε το συμβόλαιό του ο Ουάρντα, εκτίει ο Οικονόμου.

Πικρός υποβιβασμός για την Κηφισιά, ηττήθηκε στην Καισαριανή από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προφανώς και θα αλλάξουν πολλά για την επόμενη περίοδο, είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις στην 2η κατηγορία. Δύσκολο να βρεθεί κίνητρο στο σημερινό, εκτίει ο Σολόα, στην Αθήνα έμειναν και οι Τεϊσέιρα, Σναϊντερλάν.

Πιο ήρεμος ο Πανσερραϊκός, τελευταίο ματς του Γκαρσία, το 2.00 για τον άσο δεν το λες κακό.

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος (Σάββατο 20:00)

Τελευταία παράσταση στη μεγάλη κατηγορία

Έπαιξε για την τιμή του, για την ιστορία του ο ΠΑΣ στην Καισαριανή, νίκησε και πήρε μαζί του την Κηφισιά, στην 2η κατηγορία. Σήμερα είναι το τελευταίο ματς της σεζόν, είναι ένα ιδιαίτερο αντίο, ο Γεωργουλόπουλος θα κοουτσάρει ξανά, εκτίει ο Εραμούσπε, εκτός έμειναν Παμλίδης, Νάγκι, Τσαούσης, Μπάλαν, Ριένστρα.

Ικανοποίηση στον Βόλο για το φινάλε της σεζόν, ο Χρήστος Κόντης παρουσίασε μια ομάδα που τα έκανε σχεδόν όλα σωστά στα playouts. Διαδικαστικό το σημερινό ματς, λύθηκαν τα συμβόλαια των Τρουιγιέ, Κόστιτς, δεν ταξίδεψαν στα Γιάννενα οι Λούνα και Σιέλης.

Λίγο μεγαλύτερο το κίνητρο στους γηπεδούχους, ο άσος στο 2.37.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης: Χ (απόδοση 3.15), 20:00
  • ΟΦΗ - Παναιτωλικός: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 20:00
  • Πανσερραϊκός - Κηφισιά: 1 (απόδοση 2.00), 20:00
  • ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος: 1 (απόδοση 2.37), 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ