FREETIPS247

Προγνωστικά Ελλάδα: Περνάει η ΑΕΚ από Λιβαδειά με Bet Builder σε απόδοση 18.00

Ο Έρικ Λαμέλα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία
Ο Έρικ Λαμέλα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ φιλοξενείται απόψε (01/09, 19:00) από τον Λεβαδειακό για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Super League και το Freetips247.com προτείνει Bet Builder σε απόδοση 18.00.

Τελικά για την ΑΕΚ το ματς της προηγούμενης Κυριακής με τον ΟΦΗ και όχι αυτό με τη Νόα, φαίνεται ήταν η παρένθεση. Στο παιχνίδι με τη Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια, επέστρεψε και πάλι στην αναποτελεσματικότητα και την ανασταλτική αφέλεια και έπεσε στο… μπλόκο (1-1). Κινδύνεψε ακόμα και με ήττα, αλλά έμεινε τελικά στην ισοπαλία με γκολ στο φινάλε. Η ουσία όμως είναι, πως πέταξε δυο πολύτιμους βαθμούς εντός έδρας απέναντι στην Λαμία, η οποία ήταν πολύ διαβασμένη αμυντικά, εξαιρετικά ψυχωμένη και έφυγε με τον βαθμό από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από την άλλη, ο Λεβαδειακός παραμένει χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα. Την περασμένη αγωνιστική ωστόσο έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ωστόσο, το γκολ του Σπόραρ στις καθυστερήσεις του αγώνα, χάρισε στους «πράσινους» τους τρεις βαθμούς.

Για το Bet Builder:

Ο Λεβαδειακός δεν έχει κερδίσει κανέναν από τους τελευταίους 10 αγώνες ενάντια στη ΑΕΚ, ενώ έκανε την τελευταία εντός έδρας νίκη απέναντι στην Ένωση το 2016. Το διπλό βρίσκεται πολύ χαμηλά, γι' αυτό θα επιλέξουμε το Χ ημίχρονο 2 τελικό σε απόδοση 3.70. Η ΑΕΚ ναι μεν θα μπει δυνατά στο ματς για να καθαρίσει από νωρίς, ωστόσο όσο έχει δυστοκία δύσκολα θα καταφέρει να σκοράρει από το πρώτο ημίχρονο. Ρισκάρουμε με το Χ/2.

Στα επτά από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ, είχαμε περισσότερα από 2.5 τέρματα. Ετσι δεν αποκλείεται να έχουμε το ίδιο σκηνικό κι απόψε, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να βρίσκει δίχτυα περισσότερα από 2.5 φορές. Το συγκεκριμένο σημείο το συναντάμε στο 1.53.

Επίσης, θα παίξουμε με τα κόρνερ και συγκεκριμένα με το Over 6.5 κόρνερ για την Ένωση, στο 1.83. Η ομάδα του Αλμέιδα φημίζεται για τα συχνά κόρνερ που κερδίζει σε μία αναμέτρηση κι έτσι σήμερα δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τον συγκεκριμένο αριθμό.

Και τέλος, θα κρατήσουμε να σκοράρει ο Έρικ Λαμέλα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο ματς με τη Λαμία κι έδειξε την κλάση του. Σήμερα αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και γιατί όχι να βρει και το πρώτο του τέρμα με τα «κιτρινόμαυρα», σε απόδοση 2.55.

Συνοπτικά το Bet Builder:

  • Ημίχρονο/Τελικό: Χ/2 (3.70)
  • Συνολικά Γκολ: Over 2.5 (1.53)
  • Συνολικά Κόρνερ: Over 6.5 ΑΕΚ (1.83)
  • Να σκοράρει: Έρικ Λαμέλα (2.55)

Απόδοση Bet Builder: 18.00

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ