FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Πίεση για αποτέλεσμα και γκολ στην Τρίπολη

Προγνωστικά Ελλάδα: Πίεση για αποτέλεσμα και γκολ στην Τρίπολη
Ο Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης AKTOR INTIME SPORTS

Ανοίγει η αυλαία της έκτης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League και ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου.

Βόλος - Athens Kallithea (Σάββατο 17:00)

Η υπομονή σπανίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Χοακίν Γκόμεθ έλυσε τη συνεργασία του με το Βόλο. Προφανώς οι 3 βαθμοί μετά από 5 αγωνιστικές δεν αποτελούν κάποια σπουδαία συγκομιδή, αλλά η εικόνα της ομάδας ήταν καλή, ενώ τα 3 από αυτά τα ματς δόθηκαν απέναντι σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Νέος τεχνικός ανέλαβε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, ο Φεράρι εξέτισε μεσοβδόμαδα στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης (νίκη εκτός έδρας 3-0), εκτός παραμένει ο χαφ, Ντε Καμπς. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Η Athens Kallithea σαν να έχει… χτιστεί για τα δύσκολα. Στάθηκε υπέροχα απέναντι στην ΑΕΚ, είχε ευκαιρίες να πάρει και κάτι παραπάνω από το 0-0, θέλει μια βελτίωση στην τελική προσπάθεια για να μαζέψει τους βαθμούς που δικαιούται, με όσα καταθέτει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ντονάτι θα πρέπει να ψάξει μία ακόμη λύση στην άμυνα, μετά τον Μεχίας, χάνει με τραυματισμό και τον Πασαλίδη. Εκτός και ο Μαρότα.

Ο Βόλος θα παραταχθεί με νέο προπονητή, η Athens Kallithea παλεύει παντού, είναι σκληρή ομάδα, επιλέγω Χ ημίχρονο στο 1.93 που δέχεται πιέσεις.

ASTERAS AKTOR - Λεβαδειακός (Σάββατο 20:00)

Ο Κλοντ Μακελελέ έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Αστέρα, το 1-1 στο Αγρίνιο κρίνεται δίκαιο, η ανάγκη για ένα τρίποντο είναι μεγάλη, το ρόστερ έχει βάθος και ποιότητα, ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων είναι αυτό που θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση συνολικά. Θεωρητικά υπάρχει μια καλή ευκαιρία αυτή τη στιγμή, τιμωρημένος είναι ο στόπερ Τριανταφυλλόπουλος. Κόπηκε βασικός ως τώρα μπακ Γκαρθία.

Δεν παίζει άσχημα ο Λεβαδειακός, αλλά τα αποτελέσματα δεν έρχονται και αυτό μεγαλώνει την πίεση. Δέχτηκε, κόντρα στη ροή του ματς, γκολ στις καθυστερήσεις από τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και εντός έδρας ισοπαλία, ανατροπή στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο την Τετάρτη, και αποκλεισμός. Όσο λείπει η αποτελεσματικότητα, το άγχος θα μεγαλώνει, δύσκολα θα προλάβει ο κίπερ, Γκροφ, όπως και ο σημαντικός στόπερ, Εραμούσπε. Δεν πρόλαβε ο μπακ Βήχος.

Υπάρχει πίεση και στις δύο ομάδες, ίσως περισσότερη στους φιλοξενούμενους. Θα ρισκάρει ο Λεβαδειακός, είναι αναγκασμένος να το κάνει, επιλέγω Goal/Goal στο 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλος – Athens Kallithea: Χ ημίχρονο (απόδοση 1.93), 17:00
  • Asteras Aktor – Λεβαδειακός: Goal/Goal (απόδοση 2.00), 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ