BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Πρεμιέρα με Combo Bets διπλασιασμού στη Stoiximan Super League

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ
Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ EUROKINISSI SPORTS

Από την πρεμιέρα της Stoiximan Super League είναι η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr με δύο σημεία διπλασιασμού.

Ξεκινάει λοιπόν το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ελλάδας, ίσως και πιο νωρίς από όσο έχει συνηθίσει το κοινό και σαφώς, μαζί με το αγωνιστικό, υπάρχει πάντα και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Την αρχή σήμερα κάνουν ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο και ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται στην Τούμπα τον Πανσερραϊκό.

Ας δούμε όμως την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Ξεκίνημα από το Πανθεσσαλικό, εκεί όπου ο Βόλος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι μπαίνουν στην νέα σεζόν με το χαρακτήρα της πιο μυστηριώδους ομάδας, με δεδομένο πως έχει έναν άπειρο προπονητή και μεταγραφές που επίσης δεν έχουν παραστάσεις από την Stoiximan Super League στην πλειοψηφία τους. Δεδομένα, λοιπόν, οι Βολιώτες θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής. Ο Ολυμπιακός από την άλλη μπαίνει στη νέα σεζόν με δύο μεγάλα ατού σε σχέση με τα προηγούμενα καλοκαίρια. Η κατάκτηση του περσινού Conference League του έδωσε το απευθείας εισιτήριο για το Europa League, οπότε δεν μπλέκει φέτος με προκριματικά. Παράλληλα, έχει στον πάγκο τον ίδιο προπονητή, ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το μοντάρισμα της ομάδας.

Στα θετικά για τους ερυθρόλευκους όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι είναι ότι περιμένουν αρκετό κόσμο στις εξέδρες. Δεδομένα είναι το φαβορί, όμως με δεδομένο επίσης πως οι γηπεδούχοι θα παίξουν κλειστά, δεν περιμένουμε να ανοίξει αρκετά το σκορ. Επομένως, θα επιλέξουμε το combo 2 & Under 3.5, σε απόδοση 2.20.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό. Ο Δικέφαλος του Βορρά προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του μετά τον αποκλεισμό από τη Μάλμε. Το θετικό για τον ίδιο είναι πως έχει θεωρητικά εύκολο αντίπαλο στα προκριματικά του Europa League, ενώ και το σημερινό ματς αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για αντίδραση. Στα αρνητικά για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι το γεγονός πως δεν μπορεί να κάνει rotation, με δεδομένο πως απουσιάζουν οι Ότο, Κοτάρσκι, Τάισον, Μπάμπα και ο τιμωρημένος από πέρσι Μιχαηλίδης.

Με νέο προφίλ θα παρουσιαστεί φέτος ο Πανσερραϊκός, αν και ο στόχος παραμένει ο ίδιος και είναι η εύκολη παραμονή. Στον πάγκο βρίσκεται πλέον ο Μιχάλης Γρηγορίου, ενώ στο μεταγραφικό παζάρι έγιναν πολλές προσθαφαιρέσεις. Όσον αφορά την προετοιμασία, έμεινε αήττητος σε τέσσερα παιχνίδια (1-3-0), αν και δεν επέλεξε να αντιμετωπίσει αντίπαλο υψηλότερης δυναμικής.

Οι απουσίες, αλλά και το αποτέλεσμα με την Μάλμε θα στρέψουν τον ΠΑΟΚ στην αμυντική προσήλωση. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν για την ουσία και το αποτέλεσμα, με σκοπό να επιστρέψει η ηρεμία. Γι’ αυτό και η επιλογή μας θα είναι το combo 1 & Under 3.5, σε απόδοση 2.17.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΛΛ1 – 17/8, 20:00 – Βόλος – Ολυμπιακός: 2 και Under 3.5 (Απόδοση: 2,20)
  • ΕΛΛ1 – 17/8, 20:00 – ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός: 1 και Under 3.5 (Απόδοση: 2,17)

Η Superleague παίζει στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ