FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Πρεμιέρα στη Stoiximan Super League γεμάτη μεγάλα φαβορί

Ο Ζίβκοβιτς
Ο Ζίβκοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Πρεμιέρα για τη Stoiximan Super League για τη σεζόν 2024-25 και ο Λάμπρος Μπαλάφας καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της πρώτης αγωνιστικής.

Σέντρα στο νέο πρωτάθλημα, με νέο φορμάτ, οι τέσσερις πρώτοι θα παλέψουν στα play offs για τον τίτλο, από τις θέσεις 5-8 θα προκύψει το 5ο ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι 6 τελευταίοι θα τα δώσουν όλα για την παραμονή. Στην πρεμιέρα κάνει… ποδαρικό ο Ολυμπιακός, ο οποίος δείχνει ακλόνητο φαβορί στην αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Ο ΠΑΟΚ θα δοκιμάσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τον αποκλεισμό από το Champions League κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να διαχειριστεί την κούραση από την υπερπροσπάθεια στην Ολλανδία και να... λυγίσει τον Αστέρα, μπροστά σε άδειες κερκίδες. Ίδιο θα είναι το σκηνικό και στην OPAP Arena, όπου η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ξεχάσει τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Νόα, υποδεχόμενη τον ΟΦΗ, μην έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της.

Βόλος - Ολυμπιακός (Σάββατο 20:00)

Δείχνει νωρίς τις προθέσεις του ο Ολυμπιακός

Ο Βόλος κινδύνευσε πέρυσι, θέλει να πραγματοποιήσει μια άνετη σεζόν φέτος, χωρίς άγχος. Στην άκρη του πάγκου κάθεται ο 38χρονος, Χοακίν Γκόμεθ, η εικόνα της ομάδας στα φιλικά δεν ήταν καλή, ο Ισπανός προπονητής χρησιμοποιεί τριάδα στην άμυνα, θέλει να παίξει άμεσο ποδόσφαιρο, φαίνεται να υπάρχει δυσκολία στο κομμάτι της δημιουργίας. Καλές οι προσθήκες της τελευταίας εβδομάδας με Κόντε (φορ) και Φεράρι (μπακ), ο Βιγιαφάνες θα έχει τον ρόλο του ηγέτη.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ο κάτοχος του Conference League δεν είχε το άγχος των προκριματικών, ο… πρωτομάστορας Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εγγυάται τη συνέχεια, απολαμβάνει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης. Υπάρχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ, έφυγε ο Φορτούνης, αναμένεται να αποκτηθεί ο Ποντένσε, θα γίνουν ακόμη 2 με 3 κινήσεις.

Οι δύο ομάδες φαίνεται να ξεκινούν από διαφορετικό σημείο, ο Ολυμπιακός θα έχει την στήριξη των οπαδών του, δείχνει αρκετά πιο έτοιμος, επιλέγουμε 2 ημίχρονο, 2 τελικό στο 1.72.

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός (Σάββατο 20:00)

Θέλει να ξεχάσει το… σεντόνι

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ μπαίνει στη φετινή… κούρσα με όνειρα επανάληψης του περσινού θριάμβου, αλλά αρχικά θα χρειαστεί να διαχειριστεί τον αποκλεισμό από το Champions League, η Μάλμε στάθηκε πιο τυχερή στις κρίσιμες στιγμές. Ο Λουτσέσκου ξέρει καλά τον ψυχισμό της ομάδας αλλά και του κόσμου, εγγυάται τη συνέχεια. Yπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το ματς της Τρίτης, εκτός αποστολής έμειναν οι Κοτάρσκι, Τάισον, Μπάμπα, Ότο, Μιχαηλίδης, την Πέμπτη ακολουθεί το ματς με την Σάμροκ Ρόβερς για τα playoffs του Europa League.

O Πανσερραϊκός πραγματοποίησε μια τρομερή σεζόν πέρυσι με τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος αποχώρησε, την ομάδα ανέλαβε ο έμπειρος Μιχάλης Γρηγορίου. Ο στόχος είναι να υπάρξει μια αντίστοιχη πορεία, μακριά από το άγχος για παραμονή. Έγιναν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, αποκτήθηκε στις πτέρυγες ο εξαιρετικός, Μίλος Ντέλετιτς.

Ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο φαβορί, θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω του όσα έγιναν κόντρα στη Μάλμε, ο Πανσερραϊκός θα προσπαθήσει να κλείσει χώρους, επιλέγουμε 2-3 γκολ στο 2.22.

Λεβαδειακός – Athens Kallithea (Κυριακή 19:00)

Διαφορά εμπειρίας στο ξεκίνημα

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε άμεσα στη μεγάλη κατηγορία, συνηθίζει να δείχνει αντανακλαστικά σε τέτοιες περιπτώσεις. Το μεγάλο στοίχημα για τη χρονιά που αρχίζει είναι ξεκάθαρα η παραμονή, απέκτησε τους κεντρικούς αμυντικούς, Εραμούσπε και Κυριάκο Παπαδόπουλο, τον μέσο Μορέιρα (πρώην Πανσερραϊκού) η εικόνα του στα φιλικά παιχνίδια ήταν καλή, ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει τα ηνία της ομάδας από τον πάγκο.

Στα… σαλόνια και η Αthens Kallithea μετά από 18 ολόκληρα χρόνια! Ένα πολύ ενδιαφέρον… project, με μια διοίκηση η οποία έχει μεγάλα όνειρα. Νέος προπονητής, ο 43χρονος Μάσιμο Ντονάτι, θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα σύνολο που θα παλεύει σε όλα τα ματς και θα κυνηγάει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε έδρα, ανακοίνωσε και τον 22χρονο, Αλεσάντρο Μερκάτι από τη Σασουόλο.

Ο Λεβαδειακός γνωρίζει καλύτερα τα… μονοπάτια, θα του δώσουμε την πρώτη τύχη, ο άσος στο 2.37 ικανοποιητικός.

Παναθηναϊκός - Asteras AKTOR (Κυριακή 20:00)

Η νίκη γιατρεύει τις… πληγές από την Ολλανδία

O Παναθηναϊκός θα κάνει μία ακόμη προσπάθεια να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι αυτός που έχει την ευθύνη προπονητικά. Έγιναν στοχευμένες μεταγραφές (Τετέ, Ίνγκασον, Μαξ) την Πέμπτη οι πράσινοι τα έδωσαν όλα κόντρα στον Άγιαξ, αποκλείστηκαν στα πέναλτι μετά από 34 εκτελέσεις! Λογικά θα γίνουν αλλαγές, ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Λανς στη Γαλλία για τα playoffs του Conference League, εκτίει ο Κώτσιρας.

Καλύτερη πορεία από πέρυσι (τερμάτισε 8ος) θέλει ο Αστέρας στη σεζόν που αρχίζει, ο Ράσταβατς συνεχίζει στο… τιμόνι, ξέρει καλά το σύλλογο, έχει την εμπειρία για να οδηγήσει τους Αρκάδες σε αυτά που θέλουν να πετύχουν. Αποκτήθηκε ο διεθνής Ούγγρος επιθετικός, Άνταμ με παρουσία στο Euro της Πορτογαλίας, λογικά θα δούμε ένα πιο δημιουργικό σύνολο.

Ο παράγοντας κούραση από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης είναι αυτό που πρέπει να διαχειριστεί ο Αλόνσο, το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ο Asteras AKTOR πολλές φορές δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό, επιλέγουμε 2-3 γκολ στο 1.98.

Ατρόμητος - Άρης (Κυριακή 20:30)

Δεν είναι ακόμη έτοιμοι

Ριζικές οι αλλαγές στον Ατρόμητο, στην άκρη του πάγκου θα βρίσκεται ο Πάμπλο Γκαρσία, έφυγαν 17 ποδοσφαιριστές, αποκτήθηκαν 14, ανάμεσά τους μερικά σπουδαία ονόματα, όπως οι επιθετικοί Καρλίτος και Φαν Φέερτ. Η ομοιογένεια είναι το ζητούμενο τη δεδομένη στιγμή, ίσως χρειαστεί χρόνος για να δούμε τις πραγματικές δυνατότητες αυτού του συνόλου.

Ο Άρης θέλει να ξεχάσει την περσινή σεζόν, δεν κατάφερε να βγει στην Ευρώπη, είδε τον ΠΑΟΚ να παίρνει το πρωτάθλημα μέσα στο Βικελίδης, έχασε και το Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό. Ο Μάντζιος συνεχίζει στον πάγκο, ο βασικός κορμός δεν έχει πολλές αλλαγές, ερωτηματικό αποτελεί η παραμονή του εξαιρετικού φορ Μορόν. Δεν προλαβαίνει ο Πιόνε Σίστο, τιμωρημένοι είναι οι Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ και Ζαν Ζιλ.

Είναι παιχνίδι που δεν βγαίνει εύκολα σημείο, ο Ατρόμητος είναι ενισχυμένος αλλά όχι έτοιμος ακόμη, ο Άρης δεν σκοράρει εύκολα και έχει κομβικές απουσίες, πάμε με την ισοπαλία στο 3.30.

ΑΕΚ - ΟΦΗ (Κυριακή 22:00)

Ψάχνει αντίδραση η ΑΕΚ μπροστά σε άδειες κερκίδες

Τεράστιες αλλαγές σημειώθηκαν στην ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε τα… κλειδιά στον εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο, οι μεταγραφές των Λαμέλα, Περέιρα, Μπρινιόλι, Στρακόσια έδειξαν τις διαθέσεις της νέας διοίκησης, ωστόσο ο σοκαριστικός ευρωπαϊκός αποκλεισμός από την άσημη Νόα, προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών. Μια νίκη στην πρεμιέρα θα φτιάξει λίγο το κλίμα, ίσως προλάβει ο Λιβάι Γκαρσία.

Ο ΟΦΗ μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα με στόχο τις θέσεις 5-8 κι από εκεί και πέρα να διεκδικήσει το 5ο ευρωπαϊκό εισιτήριο, ο Τραϊανός Δέλλας έχει σχεδιάσει την ομάδα από την αρχή, λογικές και οι αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Αποκτήθηκαν οι Σενγκέλια (έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω ίωσης), Καραχάλιος.

Τεράστια ανάγκη νίκης για την ΑΕΚ, το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας, επιλέγουμε 2-3 γκολ σε απόδοση 2.15.

Παναιτωλικός - Λαμία (Δευτέρα 21:00)

Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα η Λαμία

Αγχωτική και εξαιρετικά δύσκολη η περασμένη σεζόν για τον Παναιτωλικό, έσωσε την… παρτίδα στο φινάλε. Ο Γιάννης Πετράκης ήταν αυτός που διόρθωσε αρκετά από τα κακώς κείμενα και η διοίκηση του έδωσε τα… ηνία και για τη χρονιά που αρχίζει. Θα είναι αρκετά αλλαγμένο το ρόστερ, αποκτήθηκαν 12 νέοι ποδοσφαιριστές, θα χρειαστεί χρόνος για να ενσωματωθούν απόλυτα. Τιμωρημένος είναι ο στόπερ Μλάντεν.

Η Λαμία προέρχεται από την κορυφαία σεζόν της ιστορίας της, τερμάτισε 6η, αλλά ο Λεωνίδας Βόκολος αποχώρησε και το μπάτζετ θα είναι μειωμένο. Στη θέση του ο Κύπριος, Μαρίνος Σατσιάς, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί ένα εντελώς διαφορετικό ρόστερ. Η εικόνα της ομάδας στα φιλικά ήταν αρκετά καλή, είναι σημαντικά τα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών.

Ο Παναιτωλικός απέκτησε πολλούς νέους παίκτες το τελευταίο διάστημα και θα χρειαστεί χρόνο, η Λαμία ικανοποίησε στα φιλικά και θα της δώσουμε τύχη, Χ2 στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλος - Ολυμπιακός: 2 ημίχρονο – 2 τελικό (απόδοση 1.72), Σάββατο 20:00
  • ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός: 2-3 γκολ (απόδοση 2.22), Σάββατο 20:00
  • Λεβαδειακός – Athens Kallithea: 1 (απόδοση 2.37), Κυριακή 19:00
  • Παναθηναϊκός – Asteras AKTOR: 2-3 γκολ (απόδοση 1.98), Κυριακή 20:00
  • Ατρόμητος - Άρης: Χ (απόδοση 3.35), Κυριακή 20:30
  • ΑΕΚ - ΟΦΗ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.15), Κυριακή 22:00
  • Παναιτωλικός - Λαμία: Χ2 (απόδοση 1.70), Δευτέρα 21:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ