FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Προβληματικές άμυνες στο Βόλος - Πανσερραϊκός

SUPERLEAGUE 2024-2025 /  -   (  / EUROKINISSI)
Ο Κόζστα πανηγυρίζει γκολ του Βόλου κόντρα στον Ατρόμητο EUROKINISSI SPORTS

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της όγδοης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων.

Βόλος - Πανσερραϊκός (Σάββατο 17:00)

Η διακοπή ήρθε σε ένα σημείο που ο Βόλος έβρισκε φόρμα, τεράστιο «διπλό» στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, πρώτη νίκη με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο. Αυτό το αποτέλεσμα δημιουργεί την ανάγκη για συνέχεια, η έδρα μέχρι στιγμής αποτελεί "μαύρη τρύπα", έχει μόλις μία ισοπαλία και τρεις ήττες σε τέσσερα ματς. Ο μέσος Ντε Καμπς ιατρικά είναι έτοιμος, εκτίει ποινή ο επίσης χαφ, Γκλάβτσιτς.

Η άμυνα… πληγώνει τον Πανσερραϊκό και στο ματς κόντρα στον ΟΦΗ η επίθεση λειτούργησε άψογα, τα δύο γκολ δείχνουν την ποιότητα που υπάρχει, ωστόσο ανασταλτικά τα προβλήματα είναι μεγάλα, δέχθηκε 3 τέρματα, δεν πήρε τίποτα από ένα παιχνίδι που άξιζε πράγματα. Ο Φεράντο, αντιμετωπίζει την ομάδα που τον έκανε γνωστό στην Ελλάδα, ο μέσος Στάικος είναι τιμωρημένος, επιστρέφουν οι Περούτσι (χαφ) και Σαλαζάρ (εξτρέμ, 2 γκολ). Ανέτοιμος ο αμυντικός χαφ Καπτούμ.

Οι δύο ομάδες σκοράρουν εύκολα, το ίδιο εύκολα όμως δέχονται γκολ, δεν θα μπλέξουμε με σημείο, το να βρουν δίχτυα αμφότερες, πληρώνει 1.85, από το αρχικό 1.95, και θα μπει στο παιχνίδι μας

Ατρόμητος - Παναιτωλικός (Σάββατο 20:00)

Λείπει η σταθερότητα από τον Ατρόμητο, στοιχείο απαραίτητο για μια ομάδα, η οποία θέλει να ανέβει επίπεδο. Κι ενώ προηγήθηκε του Βόλου, δεν πήρε τίποτα από το ματς, ψάχνει λύσεις στα προβλήματα ο Γκαρσία με επίκεντρο την άμυνα, η ομάδα του έχει δεχθεί γκολ και στα 8 επίσημα ματς που έχει δώσει (7 πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο). Είναι σημαντική η απώλεια του φορ Καρλίτος (χτύπησε στο φιλικό με τον Ολυμπιακό) τιμωρημένος ο Μπρόρσον. Νοκ άουτ ο Καρλίτος.

Από το καλό στο καλύτερο ο Παναιτωλικός, έχει βρει ρυθμό η ομάδα του Πετράκη, στα 5 τελευταία ματς έχει να επιδείξει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, πιο πρόσφατη επιτυχία αυτή επί της ΑΕΚ, με εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά. Αποτελεί… στοίχημα πως θα γυρίσει από την διακοπή, το θετικό είναι πως υπάρχουν καλά νέα με τους τραυματίες, καθώς οι Μλάντεν και Τορεχόν, ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και είναι διαθέσιμοι.

Περιμένω άλλο πρόσωπο από τον Ατρόμητο, διαθέτει προσωπικότητες, η διακοπή δεν ήρθε σε καλό σημείο για τον Παναιτωλικό, ματς ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα, επιλέγω 2-3 γκολ στο 1.95.

Λαμία - Asteras AKTOR (Σάββατο 20:30)

Το ντεμπούτο του Βόκολου έγινε στο Βικελίδης, ουσιαστικά είχε προετοιμάσει ελάχιστα εκείνο το ματς, η ήττα από τον Άρη ήρθε φυσιολογικά. Η αναμέτρηση με τον Αστέρα είναι αυτή για την οποία έχει δουλέψει όπως θέλει και φυσικά η έκβασή της κρίνεται σημαντική για τη συνέχεια, η Λαμία ψάχνει το πρώτο τρίποντο μπροστά στον κόσμο της. Εξέτισαν οι Βλαχομήτρος (φορ) και Φουρτάδο (εξτρέμ), έτοιμος για να παίξει ο έμπειρος Σιόβας.

Δεν συνηθίζει τόσες αλλαγές ο Αστέρας, αλλά δεν πήγε καθόλου καλά η σύντομη συνεργασία με τον Μακελελέ, έτσι οι Αρκάδες θα πορευθούν με 3ο προπονητή πριν βγει ο Οκτώβριος. Ο Σάββας Παντελίδης επιστρέφει (είχε καθίσει στον πάγκο και πριν 6 χρόνια) με προφανή στόχο να δώσει ηρεμία και σταθερότητα. Το ρόστερ έχει ποιότητα, οι προϋποθέσεις είναι ευνοϊκές, εκτίει ο μέσος Μουνιόθ, τραυματίας ο Καστάνιο (στόπερ).

Περίεργο ματς και οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή, θα ρίξουν το βάρος στην αμυντική λειτουργία, ποντάρουμε στην ισοπαλία του 3.00, από το αρχικό 3.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλος – Πανσερραϊκός: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 17:00
  • Ατρόμητος - Παναιτωλικός: 2-3 γκολ (απόδοση 1.93), 20:00
  • Λαμία – Asteras AKTOR: Χ (απόδοση 3.00), 20:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ