FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ψάχνουν αντίδραση ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, στοίχημα σε διπλασιασμούς

Ο Αλόνσο
Ο Αλόνσο INTIME SPORTS

Β' πράξη της πρεμιέρας της Stoiximan Super League. Στη μάχη μπαίνουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων.

Λεβαδειακός – Athens Kallithea (Κυριακή 19:00)

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε άμεσα στη μεγάλη κατηγορία, συνηθίζει να δείχνει αντανακλαστικά σε τέτοιες περιπτώσεις. Το μεγάλο στοίχημα για τη χρονιά που αρχίζει είναι ξεκάθαρα η παραμονή, απέκτησε τους κεντρικούς αμυντικούς, Εραμούσπε και Κυριάκο Παπαδόπουλο, τον μέσο Μορέιρα (πρώην Πανσερραϊκού) η εικόνα του στα φιλικά παιχνίδια ήταν καλή, ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει τα ηνία της ομάδας από τον πάγκο.

Στα… σαλόνια και η Αthens Kallithea μετά από 18 ολόκληρα χρόνια! Ένα πολύ ενδιαφέρον… project, με μια διοίκηση η οποία έχει μεγάλα όνειρα. Νέος προπονητής, ο 43χρονος Μάσιμο Ντονάτι, θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα σύνολο που θα παλεύει σε όλα τα ματς και θα κυνηγάει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε έδρα, ανακοίνωσε και τον 22χρονο, Αλεσάντρο Μερκάτι από τη Σασουόλο.

Ο Λεβαδειακός γνωρίζει καλύτερα τα… μονοπάτια, θα του δώσουμε την πρώτη τύχη, ο άσος στο 2.30 ικανοποιητικός.

Παναθηναϊκός - Asteras AKTOR (Κυριακή 20:00)

O Παναθηναϊκός θα κάνει μία ακόμη προσπάθεια να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι αυτός που έχει την ευθύνη προπονητικά. Έγιναν στοχευμένες μεταγραφές (Τετέ, Ίνγκασον, Μαξ) την Πέμπτη οι πράσινοι τα έδωσαν όλα κόντρα στον Άγιαξ, αποκλείστηκαν στα πέναλτι μετά από 34 εκτελέσεις! Λογικά θα γίνουν αλλαγές, ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Λανς στη Γαλλία για τα playoffs του Conference League, εκτίει ο Κώτσιρας.

Καλύτερη πορεία από πέρυσι (τερμάτισε 8ος) θέλει ο Αστέρας στη σεζόν που αρχίζει, ο Ράσταβατς συνεχίζει στο… τιμόνι, ξέρει καλά το σύλλογο, έχει την εμπειρία για να οδηγήσει τους Αρκάδες σε αυτά που θέλουν να πετύχουν. Αποκτήθηκε ο διεθνής Ούγγρος επιθετικός, Άνταμ με παρουσία στο Euro της Πορτογαλίας, λογικά θα δούμε ένα πιο δημιουργικό σύνολο.

Ο παράγοντας κούραση από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης είναι αυτό που πρέπει να διαχειριστεί ο Αλόνσο, το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ο Asteras AKTOR πολλές φορές δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό, επιλέγουμε 2-3 γκολ στο 2.00.

Ατρόμητος - Άρης (Κυριακή 20:30)

Ριζικές οι αλλαγές στον Ατρόμητο, στην άκρη του πάγκου θα βρίσκεται ο Πάμπλο Γκαρσία, έφυγαν 17 ποδοσφαιριστές, αποκτήθηκαν 14, ανάμεσά τους μερικά σπουδαία ονόματα, όπως οι επιθετικοί Καρλίτος και Φαν Φέερτ. Η ομοιογένεια είναι το ζητούμενο τη δεδομένη στιγμή, ίσως χρειαστεί χρόνος για να δούμε τις πραγματικές δυνατότητες αυτού του συνόλου.

Ο Άρης θέλει να ξεχάσει την περσινή σεζόν, δεν κατάφερε να βγει στην Ευρώπη, είδε τον ΠΑΟΚ να παίρνει το πρωτάθλημα μέσα στο Βικελίδης, έχασε και το Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό. Ο Μάντζιος συνεχίζει στον πάγκο, ο βασικός κορμός δεν έχει πολλές αλλαγές, ερωτηματικό αποτελεί η παραμονή του εξαιρετικού φορ Μορόν. Δεν προλαβαίνει ο Πιόνε Σίστο, τιμωρημένοι είναι οι Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ και Ζαν Ζιλ.

Είναι παιχνίδι που δεν βγαίνει εύκολα σημείο, ο Ατρόμητος είναι ενισχυμένος αλλά όχι έτοιμος ακόμη, ο Άρης δεν σκοράρει εύκολα και έχει κομβικές απουσίες, πάμε με την ισοπαλία στο 3.30.

ΑΕΚ - ΟΦΗ (Κυριακή 22:00)

Τεράστιες αλλαγές σημειώθηκαν στην ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε τα… κλειδιά στον εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο, οι μεταγραφές των Λαμέλα, Περέιρα, Μπρινιόλι, Στρακόσια έδειξαν τις διαθέσεις της νέας διοίκησης, ωστόσο ο σοκαριστικός ευρωπαϊκός αποκλεισμός από την άσημη Νόα, προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών. Μια νίκη στην πρεμιέρα θα φτιάξει λίγο το κλίμα, ίσως προλάβει ο Λιβάι Γκαρσία.

Ο ΟΦΗ μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα με στόχο τις θέσεις 5-8 κι από εκεί και πέρα να διεκδικήσει το 5ο ευρωπαϊκό εισιτήριο, ο Τραϊανός Δέλλας έχει σχεδιάσει την ομάδα από την αρχή, λογικές και οι αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Αποκτήθηκαν οι Σενγκέλια (έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω ίωσης), Καραχάλιος.

Τεράστια ανάγκη νίκης για την ΑΕΚ, το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας, επιλέγουμε 2-3 γκολ σε απόδοση 2.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεβαδειακός – Athens Kallithea: 1 (απόδοση 2.30), Κυριακή 19:00
  • Παναθηναϊκός – Asteras AKTOR: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), Κυριακή 20:00
  • Ατρόμητος - Άρης: Χ (απόδοση 3.35), Κυριακή 20:30
  • ΑΕΚ - ΟΦΗ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.15), Κυριακή 22:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ