FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Τα φαβορί έχουν ξανά τον πρώτο λόγο

Ο Σταύρος Πήλιος
Ο Σταύρος Πήλιος INTIME SPORTS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τη δεύτερη αγωνιστική στη Stoiximan Super League και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Η πρεμιέρα επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη, έπεσε… θύμα ο Παναθηναϊκός, η 2η αγωνιστική συνεχίζεται χωρίς κάποιο μεγάλο ντέρμπι, όλοι οι μεγάλοι παίζουν εντός έδρας και με αντιπάλους στα μέτρα τους. Η ΑΕΚ μπορεί να κάνει το 2 στα 2 κόντρα στη Λαμία, ο ΠΑΟΚ έχει ευρωπαϊκό… αέρα και δεν θα ανησυχήσει από τον Παναιτωλικό, οι πράσινοι θέλουν επιτακτικά τρίποντο απέναντι στον Λεβαδειακό και λογικά θα το πάρουν. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Δευτέρα την Athens Kallithea, δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Μεντιλίμπαρ δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό.

ΟΦΗ - Ατρόμητος (Σάββατο 19:30)

Πιο έτοιμος ο Ατρόμητος

Δεν μπήκε καλά στο νέο πρωτάθλημα ο ΟΦΗ, ηττήθηκε εύκολα στην OPAP Arena από την ΑΕΚ, ο Δέλλας έχει να αλλάξει αρκετά πράγματα, ώστε να δει την ομάδα του να παίζει σύμφωνα με αυτά που δουλεύει όλο το καλοκαίρι. Αποτελεί πλήγμα ο τραυματισμός του Νέιρα, είναι παίκτης που δίνει πολλά σε επίπεδο δημιουργίας και εκτέλεσης.

Ανάμεικτα συναισθήματα προκάλεσε στον Ατρόμητο, η εντός έδρας ισοπαλία με τον Άρη, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχει βάλει ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν, έχουν γίνει σημαντικές επενδύσεις και άπαντες περιμένουν την διεκδίκηση του 5ου ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Στόχος είναι το διπλό στην Κρήτη, ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν.

Οι δύο ομάδες είχαν διαφορετικά πρόσωπα στην πρεμιέρα, ο Ατρόμητος μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα, επιλέγουμε Χ2 & over 1,5 σε απόδοση 2.40!

Πανσερραϊκός - Άρης (Σάββατο 20:00)

Κλειστό ματς στις Σέρρες

Ο Πανσερραϊκός ήταν άκρως ανταγωνιστικός στην Τούμπα, έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να πάρει κάτι από το ματς, ο Γρηγορίου παρουσίασε μια ομάδα που έβγαινε με μεγάλη ταχύτητα στους χώρους. Τώρα εντός έδρας, το μοτίβο θα είναι διαφορετικό, το τεστ θα έχει άλλες απαιτήσεις. Θα απουσιάσουν οι τραυματίες, Χατζηστραβός και Σοφιανός, δύσκολα θα πάρει χρόνο το νέο σπουδαίο απόκτημα, ο Αλγερινός, Φαρές.

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο Άρης από το Περιστέρι, υπήρχαν καλές και κακές στιγμές, κάτι λογικό για την εποχή, καμία ομάδα τη δεδομένη στιγμή δεν βρίσκεται στο 100% από πλευράς ετοιμότητας. Ο Μάντζιος είδε τον Σίστο να βγάζει το πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες και ο Δανός αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή, εκτίουν ξανά Σουλεϊμάνοφ και Ζουλ, επιστρέφει ο Νταρίντα.

Ο Πανσερραϊκός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα, θα έχει κόσμο στο πλευρό του και ο Άρης, δύσκολα θα ανοίξει το ματς, επιλέγουμε 2-3 γκολ στο 1.98.

ΑΕΚ - Λαμία (Σάββατο 21:30)

Ανώτερη η ΑΕΚ, μπορεί να σκοράρει η Λαμία

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε… σαρωτική απέναντι στον ΟΦΗ, η ανάγκη να ξεχαστεί η αποτυχία συμμετοχής στην Ευρώπη είναι μεγάλη, σε αυτό θα βοηθήσει ένα καλό σερί νικών. Όταν είναι υγιής ο Λιβάι, όλη η ομάδα ανεβαίνει και γίνεται αποτελεσματική. Ο Αλμέιδα περιμένει ανάλογη συνέχεια, στόχος είναι το 5 στα 5 ώστε η ομάδα να πάει με εξαιρετική ψυχολογία στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό, Μπρινιόλι και Γιόνσον παραμένουν εκτός.

Ιδανική πρεμιέρα έκανε η Λαμία στο Αγρίνιο, έφυγε με το διπλό στις αποσκευές, αποτέλεσμα το οποίο σκόρπισε ενθουσιασμό, από τη στιγμή που το φετινό καλοκαίρι άλλαξε τόσο πολύ το ρόστερ και θεωρητικά θα χρειαστεί χρόνος για να περάσει η φιλοσοφία του νέου προπονητή. Ο Σατσιάς δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο, Γκουίντο.

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, η ΑΕΚ θα πιέσει από το πρώτο λεπτό, η Λαμία έχει ταχύτητα για να παράξει κάποια φάση, θα ρισκάρουμε αναμένοντας το Goal/Goal με απόδοση 2.22.

Asteras AKTOR - Βόλος (Κυριακή 19:00)

Αλλάζει το σκηνικό σε σχέση με την πρεμιέρα

O Αστέρας έριξε τη… βόμβα της 1ης αγωνιστικής, πήρε τεράστιο διπλό στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, είχε εξαιρετικό πλάνο, βρήκε το γκολ από εκτέλεση φάουλ, στάθηκε εξαιρετικά αμυντικά, δέχθηκε ελάχιστες φάσεις. Τώρα αλλάζει το σκηνικό, θα πρέπει να αμυνθεί λιγότερο και να δημιουργήσει περισσότερο.

Είχε καλή εικόνα ο Βόλος στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς. Ήταν μια ήττα η οποία δεν επηρεάζει τη συνέχεια, θεωρείται εντός προγράμματος, το θέμα είναι τα προσεχή παιχνίδια. Ο Ντε Καμπς που έδωσε μεγάλη βοήθεια πέρυσι, είναι ξανά διαθέσιμος, θα εκτίσει ο ηγετικός μέσος, Βιγιαφάνιες.

Αυτό το ματς θα είναι διαφορετικό και για τις δύο ομάδες, δεν είναι τόσο μεγάλο φαβορί οι Αρκάδες, επιλέγουμε 2-3 γκολ στο 1.95.

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός (Κυριακή 20:30)

Με ευρωπαϊκό… αέρα ο Δικέφαλος

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε στο εντός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό, αλλά αμέσως μετά ουσιαστικά εξασφάλισε θέση στη League Phase του Europa League, το 4-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς δίνει διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς. Ο Λουτσέσκου συνηθίζει να κάνει αλλαγές και να φρεσκάρει την ομάδα του, θα προχωρήσει σε rotation, λογικά δεν θα αγωνιστεί ο Κουλιεράκης, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για την Βόλφσμπουργκ, αποκτήθηκε ο Αμερικανός αριστερός μπακ, Τζόναθαν Γκόμεζ.

Δεν μπήκε καλά ο Παναιτωλικός στο πρωτάθλημα, η εντός έδρας ήττα από τη Λαμία "πόνεσε" τους Αγρινιώτες, οι οποίοι έδειξαν πως θέλουν χρόνο για να φτάσουν στο σημείο που θέλει ο Γιάννης Πετράκης. Έχει αντικειμενικές δυσκολίες η αποστολή στην Τούμπα, το θετικό είναι πως επιστρέφει μετά από 111 μέρες (5 αγωνιστικές) ο κομβικός αμυντικός, Μλάντεν, την ίδια στιγμή όμως θα εκτίσει ο Σιέλης.

Έχει ψυχολογία ο ΠΑΟΚ, είναι το μεγάλο φαβορί, λογικά θα έχει αρκετά γκολ το ματς, επιλέγουμε 1 & over 3,5 στο 2.20.

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός (Κυριακή 21:00)

Ώρα για την πρώτη νίκη

Έχει πολλές απαιτήσεις το ξεκίνημα της σεζόν για τον Παναθηναϊκό, προσπαθεί να κλείσει θέση στο League Phase του Conference League, την ώρα που γνώρισε αναπάντεχη ήττα από τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή. Ακολουθεί και η ρεβάνς με τη Λανς την Πέμπτη, συνεπώς ο Αλόνσο θα χρειαστεί να κάνει κάποια διαχείριση. Μπήκε κατευθείαν στα βαθιά ο Πελίστρι, τιμωρημένος από την πρεμιέρα είναι ο έμπειρος, Ζέκα.

Είχε καλή εικόνα ο Λεβαδειακός κόντρα στην Athens Kallithea, δημιούργησε φάσεις για να πάρει το ματς, ο βαθμός της ισοπαλίας θεωρήθηκε θετικός. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, ακολουθεί την 3η αγωνιστική η αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τον Νίκο Παπαδόπουλο, η ομάδα θα παίξει χωρίς άγχος.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει μια νίκη για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, το ματς είναι στο χέρι του, επιλέγουμε 1 & over 3.5 στο 2,55.

Ολυμπιακός - Athens Kallithea (Δευτέρα 20:30)

Οι ερυθρόλευκοι το ορίζουν

Πήγε με αίσθημα ανωτερότητας ο Ολυμπιακός στο Βόλο, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, πήρε μια ελεγχόμενη νίκη, χωρίς να πιεστεί στην άμυνα. Έχει το αβαντάζ της εξασφαλισμένης θέσης στην Ευρώπη, ο Μεντιλίμπαρ ο οποίος έχει πολλές απαιτήσεις από τους παίκτες του, ζητάει συνεχώς πίεση και πολλά τρεξίματα. Επιστρέψει ο Ρέτσος, ο Άμπι έφυγε για τη Σουόνσι, τραυματίας ο Μπιανκόν, στη Βραζιλία οι 5 μικροί για το Διηπειρωτικό με τη Φλαμένγκο.

Η Athens Kallithea προσπαθεί να εγκλιματιστεί στα νέα δεδομένα και τις υψηλές απαιτήσεις της Stoiximan Super League. Είχε καλές στιγμές και κακές στιγμές στην πρεμιέρα κόντρα στο Λεβαδειακό, η λευκή ισοπαλία, θεωρήθηκε θετικό αποτέλεσμα. Σαφώς πιο δύσκολη η αποστολή στο Γ. Καραϊσκάκης, αλλά και μηδενικό άγχος. Αποκτήθηκε ο Βόσνιος μπακ, Νεμάνια Νίκολιτς.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά, ο Ολυμπιακός θέλει αυτά τα ματς να τα… καθαρίζει χωρίς μεγάλη πίεση, επιλέγουμε 1 & over 3.5 στο 2.07.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΟΦΗ - Ατρόμητος: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 2.40), Σάββατο 19:30
  • Πανσερραϊκός - Άρης: 2-3 γκολ (απόδοση 1.98), Σάββατο 20:00
  • ΑΕΚ – Λαμία: Goal/Goal (απόδοση 2.22), Σάββατο 21:30
  • Asteras AKTOR - Βόλος: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), Κυριακή 19:00
  • ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός: 1 & over 3,5 (απόδοση 2.20), Κυριακή 20:30
  • Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός: 1 & over 3,5 (απόδοση 2.55), Κυριακή 21:00
  • Ολυμπιακός – Athens Kallithea: 1 & over 3,5 (απόδοση 2.07), Δευτέρα 20:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ