BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Τα φώτα σε ΟΑΚΑ και Λεωφόρο

Ο Ντιέγκο Αλόνσο
Ο Ντιέγκο Αλόνσο EUROKINISSI SPORTS

Κλείνει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και το Betmarket.gr σας παρουσιάζει τα προγνωστικά σε αποδόσεις έως και το 3,30.

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Stoiximan Super League για σήμερα και το Betmarket έχει τα προγνωστικά.

Λεβαδειακός – ΟΦΗ (16:30)

Ο Λεβαδειακός βρέθηκε να χάνει 2-0 στο ματς με τον Πανσερραϊκό, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να ισοφαρίσει. Βέβαια, στο να συμβεί αυτό συνέβαλε και η γενικότερη σύγχυση που βρισκόταν ο αντίπαλος. Το θετικό είναι πως απελευθερώθηκε κάπως επιθετικά και δημιούργησε ευκαιρίες, όμως απέκτησε ένα μειονέκτημα διότι εμφάνισε τα αμυντικά κενά του.

Ο ΟΦΗ κατάφερε κέρδισε δίκαια τον Άρη (3-2) στο Ηράκλειο, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, για δεύτερο διαδοχικό ματς. Μάλιστα όπως και στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι τουβ έτσι και σε αυτό σκόραρε 3 γκολ, δείγμα του ότι η ταχύτητα στο παιχνίδι του δύσκολα αντιμετωπίζεται. Στη σημερινή αναμέτρηση είναι μεν αουτσάιντερ στις αποδόσεις, όμως σίγουρα πάει για τη νίκη.

Δεν θεωρούμε σωστό το σετ αποδόσεων όπως και τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων. Ο ΟΦΗ έχει δείξει καλύτερη εικόνα μέχρι τώρα και σίγουρα διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ. Επομένως, θα πάμε με το διπλό, σε απόδοση 3,30.

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός (18:00)

Ο Παναθηναϊκός έφυγε αλώβητος από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα (0-0) και κέρδισε μια πίστωση χρόνου. Ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα, εκεί όπου γενικότερα η παρουσία του δεν είναι καλή κι έχει μόλις πέντε βαθμούς μετά από τέσσερα παιχνίδια. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη σήμερα, αφού είναι ήδη πίσω στη βαθμολογία.

Ο Πανσερραϊκός δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στον Πανσερραϊκό και στη συνέχεια όχι απλά ισοφαρίστηκε, αλλά κινδύνευσε να ηττηθεί. Ο Γρηγορίου αποχώρησε, ο Φεράντο ήρθε και η ομάδα των Σερρών ξεκινά μια νέα αρχή. Δύσκολο το ντεμπούτο του, όμως περιμένουμε να παίξει με το μυαλό στην άμυνα και να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις.

Ξεκάθαρο φαβορί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος όμως δεν έχει καλή απόδοση μέχρι στιγμής. Ο Πανσερραϊκός έχει νέο προπονητή κι αυτό συνήθως αλλάζει τα πράγματα θετικά, οπότε περιμένουμε να είναι ανταγωνιστικός. Όσον αφορά τα προγνωστικά, αξία υπάρχει στην επιλογή 2-3 γκολ, σε απόδοση 2.10, καθώς περιμένουμε γκολ στο ματς, αλλά όχι μεγάλη έκταση στο σκορ.

Ατρόμητος – Λαμία (20:30)

Ο Ατρόμητος πήρε το πρώτη του και ταυτόχρονα πολύ σημαντική νίκη στην έδρα του Αστέρα (1-2). Ήταν πάρα πολύ σημαντικό να το καταφέρει, ώστε να αποτρέψει την όποια γκρίνια. Έπαιξε με αρκετά επιθετικό πλάνο, γέμιζε σε κάθε ευκαιρία την αντίπαλη περιοχή και είχε ουσία. Αμυντικά δεν είχε και τόσο καλή εικόνα, αν και μιλάμε για έναν τομέα που σίγουρα πρέπει να βελτιώσει.

Η Λαμία ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ, κόντρα στην Καλλιθέα εντός έδρας, σε ένα ματς που αν έκανε καλύτερες επιλογές στο επιθετικό τρίτο, μάλλον θα είχε βρει γκολ. Η γενικότερη παρουσία της στο πρωτάθλημα δεν είναι κακή, καθώς η μόνη της ήττα είναι αυτή από τον Ολυμπιακό (0-3). Σήμερα, είναι μεν το αουτσάιντερ, όμως θα χτίσει το παιχνίδι της πάνω στον αντίπαλο και σίγουρα δεν θα του επιτρέψει να έχει εύκολο έργο.

Ο Ατρόμητος η αλήθεια είναι πως δεν μας πείθει ακόμα για ένα ποντάρισμα σε απόδοση κάτω του διπλασιασμού, οπότε θα πάμε πάσο ως προς αυτό. Αξία προκύπτει στα ειδικά παικτών, με τον Καρλίτος να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και να είναι ένας παίκτης που σουτάρει αρκετά και δοκιμάζεις τις εμπνεύσεις του. Συνεπώς, θα ποντάρουμε στην επιλογή Καρλίτος 2+ τελικές στην εστία, σε απόδοση 2,47.

Καλλιθέα – ΑΕΚ (21:00)

Η Καλλιθέα πήρε βαθμό (0-0) στη Λαμία, κάνει καλές εμφανίσεις, αλλά δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Ντονάτι κάνει πολύ καλή δουλειά στο αγωνιστικό κομμάτι και είναι εξαιρετικός στο να βρίσκει τα κενά του αντιπάλου, οπότε περιμένουμε σιγά σιγά να βελτιώνεται επιθετικά. Σήμερα, μπορεί να είναι το αουτσάιντερ, όμως αυτό δεν αναμένεται να εμποδίσει τους γηπεδούχους από το να κάνουν το παιχνίδι τους.

Η ΑΕΚ κέρδισε το Βόλο κι έφτασε τους ανταγωνιστές της στην κορυφή και μπορεί μάλιστα να περάσει τον Ολυμπιακό σήμερα σε περίπτωση νίκης. Το κλίμα γενικά είναι καλό, καθώς η ομάδα ενισχύεται σημαντικά και στοχεύει ξεκάθαρα στο πρωτάθλημα. Στο σημερινό παιχνίδι, περιμένουμε να παίξει με επιθετική διάθεση και σε υψηλό ρυθμό, όπως δηλαδή συνηθίζει.

Πρόκειται για ομάδες που έχουν επιθετική διάθεση, με τη διαφορά πως η Καλλιθέα στήνει το πλάνο της πάνω στον αντίπαλο και η ΑΕΚ έχει το δικό της. Αμφότερες έχουν κενά ανασταλτικά, οπότε θεωρούμε πως θα δούμε γκολ στην αναμέτρηση κι έτσι θα ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 1,75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 16:30 Λεβαδειακός – ΟΦΗ: 2 (απόδοση 3.30)
  • 18:00 Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: 2-3 γκολ (απόδοση 2.10)
  • 20:30 Ατρόμητος – Λαμία: Καρλίτος 2+ τελικές στην εστία (απόδοση 2.47)
  • 21:00 Καλλιθέα – ΑΕΚ: Over 2.5, (απόδοση 1.75)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ