FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Θέλει να ρεφάρει η ΑΕΚ, με τα γκολ στο Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

Προγνωστικά Ελλάδα: Θέλει να ρεφάρει η ΑΕΚ, με τα γκολ στο Ατρόμητος - ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τους μεγάλους να δοκιμάζονται εκτός έδρας. Ο Λάμπρος Μπαλάφας καταλήγει σε πονταρίσματα.

Λεβαδειακός - ΑΕΚ (19:00)

Τα έδωσε όλα ο Λεβαδειακός στο ΟΑΚΑ, κρατούσε τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα νικήθηκε από το κοντινό πλασέ του Σπόραρ. Είχε καλή εικόνα και ισορροπία στις γραμμές η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, έβγαινε με ταχύτητα μπροστά όταν της δινόταν η ευκαιρία. Λογικά θα ακολουθήσει ίδια τακτική και κόντρα στην ΑΕΚ, με έμφαση στο ανασταλτικό σκέλος.

Η Ένωση την… πάτησε στο εντός έδρας ματς με την Λαμία, δεν είχε καλές ιδέες στην επίθεση, δέχθηκε και γκολ, αγχώθηκε, προσπάθησε να γυρίσει την κατάσταση, το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει. Θα ψάξουν άμεσα αντίδραση οι παίκτες του Αλμέιδα, δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες, τη στιγμή που το πρόγραμμα είναι βατό. Μπρινιόλι και Γιόνσον είναι και πάλι απόντες, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Θα μπει δυνατά από την πρώτη στιγμή η ΑΕΚ, θα προσπαθήσει να… καθαρίσει το ματς, αλλά ο Λεβαδειακός ξέρει να αμύνεται, επιλέγουμε 2-3 γκολ στο 2.00.

Βόλος - ΟΦΗ (19:30)

Στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό είχε καλή εικόνα ο Βόλος, αλλά ηττήθηκε, στην Τρίπολη έπαιξε έξυπνα και πήρα τους βαθμούς της νίκης, αποτέλεσμα το οποίο έφτιαξε την ψυχολογία της ομάδας. Ο Χοακίν Γκόμεζ θέλει να δει ανάλογη συνέχεια από τους παίκτες του, θα βοηθήσει πολύ η επιστροφή του Βιγιαφάνιες ο οποίος εξέτισε, την ώρα που δύσκολα θα προλάβει ο αρχηγός Τσοκάνης. Αποκτήθηκε ο Γάλλος αμυντικός, Μπερναντού. Πάγια εκτός ο Τσοκάνης, επιστρέφει ο Βιγιαφάνες.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε νωρίς του Ατρόμητου, έφθασε μια ανάσα από την πρώτη νίκη, αλλά ισοφαρίστηκε λίγο πριν το τέλος. Είχε καλές και κακές στιγμές στη διάρκεια του ματς, ο Δέλλας ζητάει σταθερότητα και υψηλή ένταση από τους παίκτες του, ο κόσμος θέλει άμεσα αποτελέσματα. Ο Νέιρα θα επιστρέψει μετά την διακοπή, εκτίει ο Ισέκα, αποκτήθηκε ο Ταξιάρχης Φούντας για να δώσει ώθηση στην επιθετική γραμμή των Κρητικών. Εκτός και ο Αποστολάκης με τον Μπρεσάν.

Ματς που μπορεί να πάει παντού, ίσως ο ΟΦΗ βολεύεται να περιμένει και να βγει στην κόντρα, επιλέγω Χ2 & over 1,5 στο 2.25.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (20:30)

Έπαιξε καλά ο Ατρόμητος στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, δεν το έβαλε κάτω και στο τέλος δικαιώθηκε, καθώς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, όπως και στην πρεμιέρα. Είναι μια ομάδα με πολλές αλλαγές στο ρόστερ και χρειάζεται χρόνο ο Πάμπλο Γκαρσία για να δείξει αυτό που θέλει. Εκτίουν τιμωρία οι αμυντικοί Κίνι (μπακ) και Μανσούρ (στόπερ), αποκτήθηκε ο Τσιγγάρας, αλλά δεν υπολογίζεται για απόψε. Εκτός και ο αμυντικός χαφ Τζοβάρας.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει με δύο στα δύο κάτι που ήταν εξαρχής ζητούμενο, παράλληλα κατάφερε με άνεση να προκριθεί και στο League Phase του Europa League, γεγονός που θα φέρει και καλά χρήματα στα ταμεία της ομάδας. Ο Λουτσέσκου ενσωματώνει και τις μεταγραφές, τη στιγμή που η ενίσχυση βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Ο Ρουμάνος τεχνικός συνηθίζει να φρεσκάρει την ομάδα του, θα κάνει κάποιες αλλαγές. Τραυματίας ο Μπράντον Τόμας, με ενοχλήσεις ο Τάισον. "Κομμένος" ο Σαμάτα. Ανέτοιμοι Σοάρες και Γκόμες.

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά ο Ατρόμητος πολλές φορές τον έχει δυσκολέψει, περιμένω γκολ και από τις δύο ομάδες, η απόδοση στο 2.00 από το αρχικό 1.82.

Athens Kallithea - Παναθηναϊκός (22:00)

Κάτι παραπάνω από θετικά ήταν τα συμπεράσματα για την ATHENS KALLITHEA παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», στάθηκε καλά, προσωρινά ισοφάρισε, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι στο φινάλε. Ο Ντονάτι παρουσιάζει μια ομάδα που παίζει κλειστά και δεν δίνει ευκαιρίες στον αντίπαλο, λογικά θα δούμε ίδια τακτική, νοκ άουτ για δύο μήνες με κάταγμα κλείδας, τέθηκε ο στόπερ Μεχίας. Εκτός και ο Μαρότα. Στην αποστολή ο Βαλμπουενά.

Σπουδαία πρόκριση για τον Παναθηναϊκό στο League Phase του Conference League, άντεξε στην πίεση της Λανς εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και θα παίξει ξανά στην Ευρώπη, κάτι που είχε θέσει ως ξεκάθαρο στόχο η διοίκηση. Στο πρωτάθλημα έχει δυσκολίες, μετά την ήττα της πρεμιέρας, νίκησε στο φινάλε τον Λεβαδειακό, ζητείται βελτίωση. Υπάρχει καταπόνηση από την προσπάθεια της Πέμπτης, θα πρέπει να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες ο Αλόνσο. Δεν πρόλαβε ο Γερεμέγεφ, off Μαξίμοβιτς και Ίνγκασον. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Το ματς είναι δύσκολο, αλλά από τη στιγμή που γίνεται στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο, επιλέγουμε 2 & under 3.5 στο 2.07, που δέχεται ελαφρώς πιέσεις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεβαδειακός - ΑΕΚ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 19:00
  • Βόλος - ΟΦΗ: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 2.25), 19:30
  • Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Goal/Goal (απόδοση 2.00), 20:30
  • Athens Kallithea – Παναθηναϊκός: 2 & under 3,5 (απόδοση 2.07), 22:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ