BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Το κοινό σημείο σε Λαμία και Τρίπολη

Ο Ντονάτι
Ο Ντονάτι ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις που ανοίγουν την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων για χάρη των εθνικών ομάδων, επιστρέφει η δράση στα πρωταθλήματα. Φυσικά, το ενδιαφέρον εν Ελλάδι στρέφεται στην Stoiximan Super League, εκεί όπου μπαίνουμε στην 4η αγωνιστική και έχουμε δύο αρκετά αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Λαμίας με την Καλλιθέα. Οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν κόντρα στον Ολυμπιακό και γνώρισαν βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0. Πάντως, την περιμέναμε αρκετά χειρότερη μέχρι στιγμής, όμως έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς στις πρώτες 3 αγωνιστικές. Είναι ομάδα με καθαρά αμυντικό προσανατολισμό και διεκδικεί ό,τι της αναλογεί με αντεπιθέσεις.

Η πεντάδα πίσω σε οργανωμένη άμυνα, δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον αντίπαλο, όμως σε συνθήκες αντεπίθεσης τα πράγματα αλλάζουν και μπορεί να εκτεθεί. Η Καλλιθέα από την άλλη θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, παρουσιάζοντας εκπληκτικό πρόσωπο και παίζοντας σε υψηλό ρυθμό. Το έργο του Ντονάτι ξεκίνησε σιγά σιγά να αποδίδει και να μας δείχνει την αγωνιστική ταυτότητα που θα έχουν οι φιλοξενούμενοι στη φετινή σεζόν.

Έχουμε δύο ομάδες με ίδιο τακτικό σχηματισμό, αλλά διαφορετική προσέγγιση. Πιο αμυντική η Λαμία, πιο επιθετική η Καλλιθέα. Αυτό μας οδηγεί σε μία αλληλοεξουδετέρωση, οπότε δύσκολα θα δούμε κάποιον νικητή. Γι’ αυτό και η επιλογή μας είναι η ισοπαλία σε απόδοση 3.40.

Συνεχίζουμε με το έτερο σημείο της ημέρας ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο. Οι Αρκάδες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στο Κλεάνθης Βικελίδης, όμως αποφάσισαν να πορευτούν χωρίς τον Μίλαν Ράσταβατς, με τον Κλοντ Μακελελέ να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας. Ο άλλοτε δεινός αμυντικός χαφ δεν θα πιάσει δουλειά από σήμερα και στον πάγκο θα βρεθεί ως υπηρεσιακός ο Βεργέτης, ένας προπονητής που γνωρίζει όσο λίγοι την ομάδα. Ο Ατρόμητος ήταν αρκετά καλός κόντρα στον ΠΑΟΚ και του έβαλε δύσκολα, όμως στο τέλος δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα. Για τρίτο παιχνίδι ήταν αρκετά δραστήριος επιθετικά, όμως δυσκολεύεται να πατήσει περιοχή και μέχρι στιγμής δεν του βγαίνει σε καλό. Παράλληλα, έχει θέματα αμυντικά, τα οποία και πληρώνει. Το σημερινό ματς είναι μείζονος σημασίας για τους Περιστεριώτες, μιας και σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να αναθεωρήσουν αρκετά πράγματα.

Στόχος και των δύο ομάδων είναι να μην ηττηθούν. Ο Αστέρας θέλει να περάσει όσο πιο αναίμακτα γίνεται στη μετάβαση στον Μακελελέ, ενώ ο Ατρόμητος δεν έχει περιθώρια για αρνητικό αποτέλεσμα. Θα πάμε, λοιπόν, και εδώ στο βολικό Χ, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 3.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΛΛ1 – 14/9, 18:00 – Λαμία – Καλλιθέα: Χ (Απόδοση: 3.40)
  • ΕΛΛ1 – 14/9, 20:00 – Asteras AKTOR – Ατρόμητος: Χ (Απόδοση: 3.25)

Η Superleague παίζει στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ