BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Το σημείο του ντέρμπι

Προγνωστικά Ελλάδα: Το σημείο του ντέρμπι
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τον Τάισον πανηγυρίζουν μετά τη ίκη επί της Σάμροκ INTIME SPORTS

Αποδόσεις που φτάνουν έως και τον διπλασιασμό προτείνει το Betmarket.gr από τα σημερινά ματς της Stoiximan Super League.

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστική για τη Stoiximan Super League με το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει. Φυσικά, το Betmarket έχει την ανάλυση τα προγνωστικά (15/09/24).

Stoiximan Super League: Προγνωστικά (15/09/24)

Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός

Ο Πανσερραϊκός στην πρεμιέρα έχασε μεν, αλλά ήταν ανταγωνιστικός κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς ακολούθησαν δύο αγωνιστικές όπου εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων. Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο και σε μια ενδεχόμενη ήττα ίσως δούμε και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Περιμένουμε οπότε να παίξουν μεν με στόχο να κυριαρχήσουν, χωρίς όμως να ρισκάρουν πολύ.

Ο Λεβαδειακός μας έχει αποδείξει αυτές τις αγωνιστικές πως ακολουθεί πιστά ένα συγκεκριμένο πλάνο. Κλειστό παιχνίδι, αμυντική προσέγγιση και εκμετάλλευση των αντεπιθέσεων με ταχύτητα. Το ίδιο περιμένουμε και σήμερα, με πρώτο στόχο το να μη δώσει στον αντίπαλο χώρους δράσης.

Περιμένουμε ένα ματς όπου οι δύο ομάδες θα είναι άκρως συγκεντρωμένες στο αμυντικό κομμάτι. Καμία από τις δύο δεν έχει δείξει πως είναι ικανή να διασπάσει έναν οργανωμένο αμυντικό σχηματισμό, οπότε γενικότερα δεν περιμένουμε γκολ. Στοιχηματικά, θα πάμε με το Ασιατικό Under 2, σε απόδοση 2,00.

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

Με το απόλυτο των νικών έχει ξεκινήσει ο Ολυμπιακός. Ο Μεντιλίμπαρ έχει φτιάξει ένα σύνολο με βάση τα δικά του «θέλω» και ξέρει πώς πρέπει να το διαχειριστεί. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ως φετινό στόχο την κατάκτηση της Stoiximan Super League, οπότε παιχνίδια σαν το σημερινό θέλουν να τα κερδίζουν με άνεση, τόσο για τους βαθμούς, όσο και για λόγους ψυχολογίας.

Ο Παναιτωλικός ήταν πολύ ουσιαστικός κόντρα στον Πανσερραϊκό (3-0) κι αυτό ήταν πολύ ενθαρρυντικό. Το θέμα είναι πως σήμερα αντιμετωπίζει μια ομάδα υψηλότερης δυναμικής και η τριάδα που έχει στην άμυνα τον κάνει εύθραυστο όταν δέχεται αντεπιθέσεις και ειδικότερα παιχνίδι στην πλάτη. Επιθετικά είναι μεν ικανός να κάνει ζημιά, όμως δύσκολα θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στην επιθετική λειτουργία του αντιπάλου.

Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί και ο άσος είναι μια πολύ λογική επιλογή. Περιμένοντας όμως και γκολ στο ματς, θα ποντάρουμε στο combo 1 & Over 2.5, σε απόδοση 1,61.

ΟΦΗ - Άρης

Την πρώτη του νίκη στη σεζόν κατάφερε να πανηγυρίσει ο ΟΦΗ μέσα στο Βόλο, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως ο αντίπαλος δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στο άμεσο παιχνίδι. Οι Κρητικοί μοιάζουν να έχουν χτίσει την ομοιογένεια τους σε σημαντικό βαθμό και βγάζουν ήδη αυτοματισμούς στο παιχνίδι τους, γεγονός που τους κάνει πολύ ικανούς επιθετικά. Επιπλέον, δεν φοβούνται να σουτάρουν.

Ο Άρης αδικείται από την ισοπαλία (1-1) με τον Αστέρα, όμως παραμένει για τρίτο παιχνίδι αήττητος (1-2-0) και μπορούμε να πούμε πως και στα τρία ήταν καλύτερος. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν αρκετή ποιότητα στο ρόστερ, ενώ το γεγονός πως ο Μορόν... έσπασε το ρόδι είναι αρκετά ενθαρρυντικό.

Πρόκειται για δύο ομάδες που είναι αρκετά ικανές δημιουργικά και βρίσκουν δίχτυα, επομένως θα πάμε με το Goal/Goal, σε απόδοση 1,85.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Κλείνουμε φυσικά με το ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ αν και ζορίστηκε κατάφερε να πάρει το τρίποντο στο Περιστέρι (1-2). Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος σκόραρε από τουλάχιστον δύο τέρματα, όμως σε δύο από τα τρία δέχθηκε γκολ. Σήμερα, αναμένεται να επιδιώξει την κυριαρχία και τον έλεγχο του ρυθμού, ενώ λογικά θα έχει επιθετική διάθεση.

Ο Παναθηναϊκός παίζει με μεγάλη πίεση καθώς αν ηττηθεί ίσως σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει προπονητή. Ως ομάδα πάντως, έβγαλε χαρακτήρα όπου χρειάστηκε και με ηγέτη τον Ιωαννίδη έχει καταφέρει να πάρει σημαντικά αποτελέσματα. Στο πρωτάθλημα έχει εμφανιστεί κάπως υποτονικός, όμως πρέπει επιτέλους να βγάλει αντίδραση.

Οι δύο ομάδες θέλουν οπωσδήποτε νίκη σήμερα για διαφορετικούς λόγους και αναμένουμε να ρισκάρουν για το τρίποντο και θα ψάξουν τρόπους να απειλήσουν. Είναι ικανές να βρουν δίχτυα, ενώ καμιά τους δεν πείθει αμυντικά. Επομένως, θα ποντάρουμε στο Goal/Goal, σε απόδοση 1,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 15/9, 16:30 Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός: Ασιατικό under 2 (απόδοση 2.00)
  • 15/9, 18:30 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: 1 & Over 2.5 (απόδοση 1.61)
  • 15/9, 20:30 ΟΦΗ – Άρης: Goal/Goal (απόδοση 1.85)
  • 15/9, 20:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Goal/Goal (απόδοση 1.80)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ