FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Το θρίλερ τελειώνει στο Βικελίδης, στοίχημα στο 2.02

Μονομαχία του Άντρια Ζίβκοβιτς με τον Σαβέριο
Μονομαχία του Άντρια Ζίβκοβιτς με τον Σαβέριο INTIME SPORTS

Έχουμε ζήσει απίστευτες ανατροπές, το συγκλονιστικό πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του και όλα θα κριθούν στο… νήμα.

Ο ΠΑΟΚ θεωρητικά έχει το πάνω χέρι, αλλά για να πανηγυρίσει θα πρέπει να φύγει νικητής από το "Βικελίδης", αποστολή ιδιαίτερα δύσκολη. Η ΑΕΚ θα περιμένει στραβοπάτημα της ομάδας του Λουτσέσκου, σε αυτή την περίπτωση ο τίτλος θα μείνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, η Λαμία δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Το ντέρμπι των αιωνίων κρίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο και ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί με τον Χρήστο Κόντη στην άκρη του πάγκου, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Φατίχ Τερίμ.

ΑΕΚ - Λαμία (Κυριακή 20:00)

Νικάει και περιμένει καλά νέα από το βορρά η ΑΕΚ

Η ήττα στο "Καραϊσκάκης" από τον Ολυμπιακό άλλαξε τα δεδομένα, η ΑΕΚ υποχώρησε στην 2η θέση και για να στεφθεί πρωταθλήτρια, θα πρέπει η ίδια να επικρατήσει της Λαμίας και ο ΠΑΟΚ να μην νικήσει στο "Βικελίδης". Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τον Αλμέιδα, εξέτισε και επιστρέφει ο μπακ, Ρότα. Πάγια εκτός ο Φερνάντες

Η Λαμία ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Άρη, προηγήθηκε 2-0, αλλά στην επανάληψη σαν να… έφυγε από το γήπεδο, δέχθηκε 4 γκολ, γνώρισε σκληρή ανατροπή. Δεν αλλάζει η γενική εικόνα, άπαντες είναι ικανοποιημένοι από τα όσα παρουσίασε η ομάδα στην διάρκεια της σεζόν, εκτός μένουν ο στόπερ Παπαδόπουλος και ο Τσιλούλης. Τιμωρημένος ο μπακ Αμαράλ.

Παιχνίδι το οποίο η ΑΕΚ θέλει να το… καθαρίσει νωρίς, θα ρισκάρω με over 2,5 γκολ στο ημίχρονο, η απόδοση στο 3.05!

Άρης - ΠΑΟΚ (Κυριακή 20:00)

Το ματς που κρίνει τον τίτλο

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο Άρης είναι ο ρυθμιστής του πρωταθλήματος, αν κόψει βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, ο τίτλος καταλήγει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα του Μάντζιου ενόψει και του μεγάλου στόχου, που δεν είναι άλλος από τον τελικό του Κυπέλλου, δεν υπάρχουν φρέσκες απουσίες.

Το… γύρισε ο ΠΑΟΚ, οι 3 συνεχόμενες νίκες με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό τον έφεραν στην πρώτη θέση και τούτη την ώρα προβάλλει ως το φαβορί για να σηκώσει την… κούπα. Η αποστολή του μόνο εύκολη δεν είναι, καλείται να νικήσει για πρώτη φορά φέτος τον Άρη, μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία. Εκτίει ο βασικός στόπερ, Κουλιεράκης.

Δύσκολη η προσέγγιση, ο ΠΑΟΚ "καίγεται", ο Άρης θέλει να του κόψει τον δρόμο, επιλέγω 2-3 γκολ σε απόδοση 2.02.


Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Κυριακή 20:00)

"Αιώνια" μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο

Δεν υπήρχε μέλλον στην συνεργασία με τον Φατίχ Τερίμ, ο Παναθηναϊκός προχώρησε στη λύση του συμβολαίου του Τούρκου τεχνικού και έδωσε τα… κλειδιά της ομάδας για τα δύο ματς που απομένουν, στον Χρήστο Κόντη, συνεργάτη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους «πράσινους» για 2,5 χρόνια. Εκτίει ο Μλαντένοβιτς, δεν πρόλαβε ο Ιωαννίδης. Επανήλθαν Βέρμπιτς, Σένκεφελντ και Τζούρισιτς.

Στην εποχή του Μεντιλίμπαρ, ο Ολυμπιακός είναι το καλύτερο σύνολο, δεν άφησε την ΑΕΚ να πανηγυρίσει στην έδρα του. Το ζητούμενο τούτη τη στιγμή, είναι να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο από το πρωτάθλημα, αυτό θα συμβεί αν δεν ηττηθεί στη Λεωφόρο. Επιστρέφει ο Ρέτσος, είναι τιμωρημένος ο εξαιρετικός χαφ, Τσικίνιο. Στην αποστολή ο Ιμπόρα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη, στον Ολυμπιακό αρκεί και η ισοπαλία, αλλά η φιλοσοφία του Μεντιλίμπαρ βασίζεται στην επίθεση. Επιλέγω 2-3 γκολ σε απόδοση 1.98.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ - Λαμία: Over 2.5 ημίχρονο (απόδοση 3.05), 20:00
  • Άρης - ΠΑΟΚ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.02), 20:00
  • Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: 2-3 γκολ (απόδοση 1.98), 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ