FREETIPS247

Προγνωστικά Ελλάδα: Τριάδα από Stoiximan Super League στο 9.41

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί INTIME SPORTS

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής στη Stoiximan Super League και το Freetips247.com προτείνει παρολί σε απόδοση 9.41 

Στις 17:00 η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Τρίπολη με τον Asteras AKTOR ανοίγει την αυλαία την Κυριακή (27/10). Οι Αρκάδες προέρχονται από το ισόπαλο αποτέλεσμα με τη Λαμία (0-0). Ενα αποτέλεσμα που τους έφερε στην 8η θέση της κατάταξης με 10 βαθμούς. Ο Asteras AKTOR δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα τρίποντο στην έδρα τους τη φετινή σεζόν και σήμερα το έργο τους είναι ακόμα πιο δύσκολο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ωστόσο στην Τρίπολη έχει χτίσει θετική παράδοση με πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στο "Κολοκοτρώνης". O Asteras AKTOR δεν έχει κερδίσει κανέναν από τους τελευταίους 3 αγώνες ενάντια στον Ολυμπιακό. Θα πάμε με το Over 2.5, το οποίο σημειώθηκε στα 3 από τα 5 μεταξύ τους ματς. Το συγκεκριμένο σημείο το βρίσκουμε στο 1.91.

Στις 21:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Τούμπα. Η ομάδα του Λουτσέσκου προέρχεται από το ισόπαλο (1-1) αποτέλεσμα με την ΑΕΚ στην OPAP Arena και με αυτόν τον τρόπο παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Άρη, έχοντας συγκεντρώσει 17 βαθμούς, μετά από οκτώ αγωνιστικές. Από την άλλη, ο ΟΦΗ δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του στο πρωτάθλημα, μετρώντας δύο ήττες, τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία έξι ματς, όντας 7ος στην βαθμολογία με 11 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες στη διοργάνωση, ενώ στους τελευταίους 4 αγώνες του, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Επιπλέον, όταν παίζει εντός έδρας, ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει από τον ΟΦΗ στους τελευταίους 20 αγώνες. Αναμένεται εύκολη νίκη για τον Δικέφαλο και γι' αυτό επιλέγουμε το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.70.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Athens Kallithea - Ατρόμητος στις 21:30. Οι αποψινοί γηπεδούχοι ναι μεν έχουν δείξει ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο, ωστόσο δεν είχαν και την τύχη με το μέρος τους για να κατακτήσουν κάποια νίκη. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης, έχοντας πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Από την άλλη, σε κακό φεγγάρι βρίσκεται και ο Ατρόμητος, ο οποίος προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες. Στα τελευταία έξι ματς έχει μόλις δύο νίκες, όντας 9ος στην κατάταξη με οκτώ βαθμούς. Τόσο η Athens Kallithea όσο και ο Ατρόμητος βρίσκουν συχνά δίχτυα στα παιχνίδια τους, αλλά με... μέτρο. Γι' αυτό και θα κρατήσουμε το G/G & Under 3.5 σε απόδοση 2.90.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com

  • Asteras AKTOR vs Ολυμπιακός Over 2.5 (1.91)
  • ΠΑΟK vs ΟΦΗ 1 & Over 2.5 (1.70)
  • Athens Kallithea vs Ατρόμητος G/G & Under 3.5 (2.90)

Απόδοση τριπλέτας: 9.41

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ