BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Δεν έπεισαν Αγγλία και Δανία

Denmark's Christian Eriksen, left, vies for the ball with Slovenia's Jaka Bijol during a Group C match between Slovenia and Denmark at the Euro 2024 soccer tournament in Stuttgart, Germany, Sunday, June 16, 2024. (AP Photo/Ariel Schalit)
Denmark's Christian Eriksen, left, vies for the ball with Slovenia's Jaka Bijol during a Group C match between Slovenia and Denmark at the Euro 2024 soccer tournament in Stuttgart, Germany, Sunday, June 16, 2024. (AP Photo/Ariel Schalit) @2024 ARIEL SCHALIT/AP IMAGES

Πολύ σημαντικό το ματς Δανία – Αγγλία και το Betmarket.gr σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά στοιχήματος.

Η Δανία γκέλαρε κόντρα στη Σλοβενία (1-1) την 1η αγωνιστική. Δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει κι άλλα τέρματα, είχε αμυντική ανισορροπία που της κόστισε το αποτέλεσμα. Σήμερα, αντιμετωπίζει το φαβορί του ομίλου, όμως η αλήθεια είναι πως της πάει να έχει τον ρόλο του αουτσάιντερ.

Η Αγγλία δυσκολεύτηκε κόντρα στους Σέρβους, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη (0-1). Δυσκολεύτηκε να αντιμετωπίσει την πίεση ψηλά, δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά το γκολ του Μπέλιγχαμ νωρίς στο ματς δεν την έβαλε σε μπελάδες. Σήμερα, πρέπει να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο, καθώς ο αντίπαλος είναι πολύ επικίνδυνος.

Δεν είναι απίθανο να πάρει αποτέλεσμα η Δανία, όμως θα πρέπει να εμφανιστεί καλύτερη. Είναι φαβορί η Αγγλία, αλλά το 1.70 δεν μας πείθει, γιατί δεν μας έπεισε η εικόνα της αγωνιστικά. Περιμένουμε ένα κάπως συντηρητικό παιχνίδι κι έτσι είναι πιθανό σενάριο το να μην έχουμε νικητή, με το Χ να είναι σε απόδοση 3,74.

Το στυλ παιχνιδιού των Δανών εξαρτάται από τον αντίπαλο. Αμυντικά, θα έχει τις γραμμές πιο κοντά και σίγουρα το σχήμα θα είναι σχετικά κλειστό. Επιθετικά, προσπαθεί να αναπτυχθεί οργανωμένα, με τον Έρικσεν να είναι ο κινητήριος μοχλός στο κέντρο και η κύρια πηγή δημιουργίας.

Η Αγγλία, θέλει να έχει την κατοχή, χωρίς να παίρνει ρίσκα στο αμυντικό της μισό. Στο επιθετικό μισό, προσπαθεί να παίξει πιο άμεσα και γρήγορα, με τους παίκτες του άξονα να προωθούνται αρκετά και να συμμετέχουν ενεργά στο επιθετικό παιχνίδι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι δύο ομάδες αναμένεται να εμφανιστούν αρκετά σοβαρές και χωρίς διάθεση για ρίσκο και λάθη. Ειδικά οι Δανοί, θα επιδιώξουν ένα αργό τέμπο στο παιχνίδι, ώστε να μην πιάσουν ρυθμό οι Άγγλοι. Στην αγορά των γκολ λοιπόν, θα πάμε με το Under 2.5, που είναι σε απόδοση 1,67.

Τέλος, ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι ο παίκτης από τον οποίο περνάει συνεχώς η μπάλα στην Δανία. Στόχος της ανάπτυξης παιχνιδιού είναι να φτάσει η μπάλα σε αυτόν, ενώ συχνά είναι και ο εκτελεστής των τελικών προσπαθειών. Επιπλέον, είναι ο εκτελεστής των στημένων φάσεων. Είναι λοιπόν αρκετά πιθανό να έχει συμμετοχή σε γκολ και να σκοράρει ή να δώσει ασίστ, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 3,60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • Δανία – Αγγλία: X (απόδοση 3.74)\u0009
  • Δανία – Αγγλία: Under 2.5 (απόδοση 1.67)
  • Δανία – Αγγλία: Να σκοράρει ή να δώσει ασίστ ο Έρικσεν (απόδοση 3.60)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και αποδόσεις Euro 2024 με την σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ