BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Διπλασιάζουν τα γκολ στο Σκωτία – Ελβετία

A fan cheers before the Group A match between Germany and Scotland at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Friday, June 14, 2024. (AP Photo/Ariel Schalit)
A fan cheers before the Group A match between Germany and Scotland at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Friday, June 14, 2024. (AP Photo/Ariel Schalit) AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Με την αναμέτρηση της Σκωτίας με την Ελβετία κλείνει η αγωνιστική δράση της ημέρας και το BetMarket.gr έχει την πρόταση του!

Πλήρης δράση και σήμερα στο Euro 2024 με τρία παιχνίδια και αυτό που κλείνει την ημέρα είναι ανάμεσα στην Σκωτία και την Ελβετία. Οι Βρετανοί ήταν κατώτεροι των περιστάσεων στην πρεμιέρα και δίκαια γνώρισαν την συντριβή από την οικοδέσποινα Γερμανία.

Το γεγονός μάλιστα ότι δεν κατάφερε να την απειλήσει έστω στο ελάχιστο καταδεικνύει και το επίπεδο της σε ένα μεγάλο βαθμό. Στο σημερινό ματς δεν έχει παρά να παίξει πιο επιθετικά προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη. Όσο για την Ελβετία, ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πορεία της στη διοργάνωση επικρατώντας της Ουγγαρίας και θέτοντας τις βάσεις για πρόκριση στους 16. Η ομάδα του Γιακίν ήταν εντυπωσιακή, έπιασε πολύ καλή απόδοση και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της. Βγάζει πολλή ενέργεια στο γήπεδο και παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο.

Περιμένουμε σχεδόν αναγκαστικά από τους Σκωτσέζους να επιτεθούν και να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί στη μάχη της πρόκρισης, γι’ αυτό και θα πάμε στο Goal/Goal στο 1.97. Για την Ελβετία θεωρούμε οριακά… δεδομένο το ότι θα σκοράρει, οπότε βρίσκουμε αξία σε αυτή την επιλογή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μιας και τονίσαμε παραπάνω την ανάγκη της Σκωτίας να επιτεθεί, θεωρούμε πως το βάρος δημιουργικά θα πέσει από τα αριστερά. Άλλωστε, εκεί είναι η ποιότητα της Σκωτίας, διαθέτοντας τον Ρόμπερτσον, ο οποίος αποτελεί και έναν εκ των κορυφαίων μπακ του κόσμου. Είναι εκείνος που εκτελεί τα στημένα, θα πάρει και αρκετές προσπάθειες δημιουργίας από τα αριστερά, οπότε αξίζει το ρίσκο της 1 ασίστ από τον Ρόμπερτσον σε απόδοση 7.70.

Δεύτερος πόλος της Σκωτίας δεν είναι άλλος από τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ. Ο Σκωτσέζος χαφ ήταν ο άνθρωπος που εν πολλοίς έστειλε την χώρα του στην τελική φάση της διοργάνωσης. πρώτος σκόρερ στα προκριματικά, ενώ έχει καλές σεζόν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γενικότερα με την Σκωτία τον βλέπουμε να παίζει σε υψηλότερα μέτρα και να έχει και πιο δημιουργικό ρόλο. Γι’ αυτό και έχει ενδιαφέρον το σημείο να σκοράρει ή να δώσει ασίστ ο ΜακΤόμινεϊ σε απόδοση 4.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Σκωτία – Ελβετία, 22:00

  • Goal/Goal (απόδοση: 1.97)
  • Ρόμπερτσον ασίστ (απόδοση: 7.70)
  • Να σκοράρει ή να βγάλει ασίστ ο ΜακΤόμινεϊ (απόδοση: 4.00)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και διασταυρώσεις Euro 2024 με την σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ